Zamislite si vprašanje, nato pa Izberite eno izmed 15 kart in preberite odgovor. Kaj vas čaka to poletje? Zakaj bo vaš julij poseben in na katerem področju boste dosegli preboj? Odgovor naj vam da moč, da zasijete po svoje – kot vroče poletno sonce. 

1

Vesolje

Na vidiku je srečni konec neke zgodbe, lahko ste pravkar dosegli nov cilj ali se vam je zaključilo določeno obdobje v življenju. Hkrati s koncem pa karta Vesolja ponazarja nov začetek, zato ne spite na lovorikah, ampak si zastavite nove cilje. Vprašajte se, kaj vas trenutno zanima, in se podajte na pot. Samo nebo je meja!

Vas zanima več? Pokličite me na 01 589 66 10

2

Trojka mečev

Se utapljate v žalosti? Trojka mečev po navadi ponazarja razočaranje nad kom ali čim. Če vas je kdo prizadel, maščevanje morda ni najboljša izbira, poskusite raje stopiti na pot odpuščanja. Prej ko boste zgodbo ali osebo, ki vas je prizadela, spustili iz svojega življenja, prej vam bo znova posijalo sonce.

Vas zanima več? Pokličite me na 01 589 66 10

3

Trojka palic

Ste na razpotju ali imate domotožje? Morda ste izgubili stik s svojo srčno namero. Treba se bo odločiti, v katero smer želite iti, a se pred odločitvijo temeljito pripravite. Trojka palic nam pogosto nakazuje, da se moramo zavedati svojih možnosti, odgovor, ki ga iščemo, je že tukaj, le prepoznati ga je treba. Najdite svoje srce in našli boste odgovor.

Vas zanima več? Pokličite me na 01 589 66 10

4

Devetica palic

Utrujen bojevnik nakazuje, da ste lahko v stiski, prestrašeni ali sredi velike preizkušnje. Morda vztrajate v slabi zvezi … A čeprav ste utrujeni, se morate boriti do poslednjih moči – kot podoba na karti, ki je ranjena, a se noče vdati. Bodite previdni in ne odložite orožja, saj bitka še ni končana.

Vas zanima več? Pokličite me na 01 589 66 10

5

Kraljica novcev

Kraljica sredi cvetočega polja ponazarja plodnost in oblije, kar nakazuje, da se v svojem okolju odlično počutite. Ni nujno, da kraljica novcev prinaša materialno izobilje, lahko gre za obilje na katerem drugem področju. Brez slabe vesti lahko uživate v darovih usode in radostih življenja, saj vas obdaja stabilnost, ki jo potrebujete.  

Vas zanima več? Pokličite me na 01 589 66 10

6

Norec

Karta Norec svetuje, da živimo za sedanjost, brez pretiranega pogrevanja preteklosti ali razmišljanja o prihodnosti, tudi na račun tega, da se bomo morali posloviti od varnosti in udobja. Napočil je čas za premik, zato pogumno stopite na novo pot. Četudi ne bo posipana z zlatniki, vam lahko prinese osebni razvoj, ki se vam bo veliko bolj obrestoval v življenju.

Vas zanima več? Pokličite me na 01 589 66 10

7

Visoka svečenica

Visoka svečenica je karta nasprotij, ki ponazarja dvojnost, energiji jin in jang. Utegnete izvedeti pomembno novico ali skrivnost, morda boste udeleženi v spletki, ljubezenskem trikotniku … Če se je karta pojavila pri določenem vprašanju, pomeni, da je treba zaupati svojemu šestemu čutu ali se prepustiti toku usode. Priložnost imate za osebno rast ali duhovno razsvetljenje.  

Vas zanima več? Pokličite me na 01 589 66 10

8

Trdnjava

Brez poznavanja okoliščin je težko določiti, kaj vam je namenjeno, saj Trdnjava sinonim za nepredvidljivost. Pričakujte nepričakovano, lahko je to nov dramatičen začetek, ki ne bo stekel gladko in ga bodo spremljali zapleti. Lahko vas doleti nepričakovano spoznanje ali se vam zgodi nekaj, za kar ste vedno verjeli, da se dogaja le drugim, vam pa ne. Imate možnost izbire, ali odstopite od pogodbe in nadaljujete prejšnje življenje ali se spopadete s šokom, izkopljete iz ruševin in zaživite na novo.

Vas zanima več? Pokličite me na 01 589 66 10

9

Puščavnik

Pred vami je čas iskanja navdiha, ustvarjanja, snovanja idej in iskanje dobrih zamisli. Puščavnik nam sporoča, da moramo odgovore, ki ji iščemo, poiskati v sebi, v miru in tišini, pri tem pa paziti na svoje počutje in vedrino. Če težko prenašate osamljenost, je dobro poiskati družbo, zaupnika. Puščavnik lahko tudi pomeni, da je umik v določeni situaciji boljša rešitev kot napad.

Vas zanima več? Pokličite me na 01 589 66 10

10

Vitez palic

Baterije ste si napolnili, zato se lahko brezskrbno podate v poletje. Pred vami so zanimivi izzivi, veliki podvigi ali intenzivno dogajanje na kateremkoli področju. Vsemu boste kos, saj prekipevate od energije. Čakajo vas lahko na primer nore počitnice v tujini, se boste podali na pot?

Vas zanima več? Pokličite me na 01 589 66 10

11

Desetica palic

Desetica palic nakazuje, da ste pod hudim pritiskom, lahko doma ali v službi. Premislite, kaj bi morali storiti, da se rešite pretežkih bremen. Ni junaško vztrajati v brezizhodni situaciji. Bolje kot igrati mučenika in čakati, da vam bo kdo odvzel del bremen, je poiskati pomoč. Naj vam ne bo nerodno, ljudje vam bodo rade volje pomagali. 

Vas zanima več? Pokličite me na 01 589 66 10

12

Pravica

Pretehtajte svoje možnosti in argumente, preden sprejmete odločitev. Karta Pravice se po navadi pojavi pred pomembnimi odločitvami, lahko pa opozarja, da ne smemo prehitro sklepati, če ne poznamo ozadja. Morda gre zgolj za opozorilo, da se moramo pozanimati za svoje pravice, še posebno če smo v pravnem sporu, ali poiskati nekoga, ki mu lahko zaupamo.

Vas zanima več? Pokličite me na 01 589 66 10

13

Paž palic

Pustite domišljiji in ustvarjalnosti prosto pot – morda je napočil čas za novo priložnost, ki pa bo zahtevala veliko poguma. Če boste spoznali simpatijo, bo najverjetneje svobodnega duha, zato ne pričakujte dolgotrajnega razmerja, saj ljubimca ne boste mogli ukalupiti. Paž palic se povezuje tudi s tujino – lahko boste dobili ponudbo za delo tam ali se vam bo oglasil stari znanec, ki ga že dolgo niste videli.

Vas zanima več? Pokličite me na 01 589 66 10

14

Sedmica palica

Glavo pokonci in pogum v roke! Postavite se zase in pokažite svojo moč osebi, ki vam škoduje ali vas ustrahuje. Sedmica palic je vsekakor karta samoobrambe, zaščite osebnega prostora in interesa, lahko pa pomeni tudi, da boste nekoga obvarovali pred sovražnikom ali pogubo. A ne dajte se na tnalo za vsakogar.

Vas zanima več? Pokličite me na 01 589 66 10

15

Šestica palica

Karta uspeha nakazuje dosežke in priznanja, ki jih boste poželi za dobro opravljeno delo. Pojavi se ob porokah, izpitih, življenjskih prelomnicah. Uspelo vam bo vse, česar se lotite. Četudi se je na vaši poti do cilja pojavil kakšen zaplet, ne obupajte – konec dober, vse dobro.

 

Si želite izvedeti še več? Pokličite vedeževalko Anamarijo na 01 589 66 10, ki vam bo z veseljem pogledala in podrobneje razložila, kaj vas čaka na izbranem področju. Se vam nasmiha ljubezen, sreča pri denarju ali napredovanje v službi? Vedeževanje vam lahko tudi svetuje, kateri je najbolj smiseln naslednji korak, ki ga morate narediti, zato ne odlašajte. Samo vi ste kreator svoje usode.

 



Deli na Facebooku:

Kaj ti prinaša maj?
Maj bo mesec odločitev. Osebne dileme, ki jih bo treba razrešiti, bodo zahtevale svoje odgovore. Finančne ali premoženjske zadeve bo treba pregledati ...
Katera je vaša poletna spiritualna žival?
Spiritualna žival nas lahko obišče v različnih oblikah, prikaže se nam v sanjah, uvidu, lahko čutimo njeno navzočnost na energijski ravni,......
Kosmika
Kosmika je z leti poslala prvi naslov, kamor se veliko ljudi dnevno obrača po pomoč, uvide, nasvete, pa tudi po preverjene informacije z ezoteričnega področja.
preberi več ⟶