Karta tedna: Sporočilo za teden od 2.3. do 8.3.2020

Srčna pot


Ta teden nam prinaša nekaj novega, igrivega, kreativnega. A pozor. Sprememba je še nedorečena, morda bo treba zanjo plačati visoko ceno. Karta tedna nam pripoveduje, kako srce in srčne želje premagajo razum. Na ta način prihaja nekaj novega, ta teden obdano z najbolj pozitivnimi občutki, morda tudi s priokusom prepovedanega. Ali si upamo tvegati?

Nekatere zaveze in dogovori se bodo znašli pod vprašajem, saj nas bo močno vleklo novemu naproti. Stegnili bomo roko po prepovedanem sadežu, eni v ljubezni, drugi na področju službe in kariere, spet tretji na kakšen drug način. Ko se boste odločali, ali bi sadež utrgali ali ne, je dobro, da se vam pogleda v karte posebej za vas.

Nekaterim bo ta sprememba vir velikega veselja, drugim prinaša same težave. Še enkrat poudarjam, razum nam ta teden ne bo preveč koristil, marsikaj bomo ocenili napačno zaradi gledanja skozi rožnata očala. 

Deli na Facebooku:

Mesečni horoskop: MAREC
Kaj so nam zvezde namenile za mesec marec? ...
Karta tedna: Sporočilo za teden od 9.3. do 15.3.2020
Pričakujte dobre novice. To je zelo pozitivna karta, ki obeta olajšanje in napredek....
Kosmika
Kosmika je z leti poslala prvi naslov, kamor se veliko ljudi dnevno obrača po pomoč, uvide, nasvete, pa tudi po preverjene informacije z ezoteričnega področja.
preberi več ⟶