Karta tedna: Sporočilo za teden od 3.2. do 9.2.2020

Poudarek bo na novicah, zasebnem sporočilu, za marsikoga tudi (dolgo) pričakovanem odgovoru. Odpira se komunikacija, najbolj uspešni bodo tisti z najboljšimi diplomatskimi sposobnostmi. Če imate sami kaj povedati, tega ni pametno narediti na pretirano direkten način (npr. v jezi ali v želji, da bi na hitro nekaj dosegli), pač pa raje dobro premislite, kakšne adute imate v rokavu, kdaj jih lahko najbolje uporabite in kaj vam lahko največ prinesejo. Jasni cilji bodo pomembna prednost, drugače vas bodo drugi ljudje odpeljali po svojih poteh in stran od tega, kar se mora zgoditi. V tem smislu ste v primeru zakasnitev in zamujanja lahko prepričani, da ne ravnate v skladu s svojo najvišjo dobrobitjo.


Če boste ta teden doživljali kot ugoden, morda s kakšnimi manjšimi preprekami, pa ste lahko prepričani, da ste na dobri poti. Če se boste s kom blago sporekli, to še ni znak za preplah. Napačne odločitve se bodo tokrat kazale kot resne blokade, zavrnitve, težki prepiri in ranjena čustva. Če se vam bo to dogajalo v tem tednu, si vzemite čas in iščite, kje ste skrenili s poti. Najbrž nekdo drug odloča namesto vas oziroma se nekomu podrejate po nepotrebnem.


V nasprotnem primeru pa imate ta teden ugodno obdobje za nove informacije vseh vrst, vključno z učenjem, tečaji, dopisovanjem, izmenjavo znanja in izkušenj in tako dalje. Velja tako za zasebno kot za službeno oz. strokovno področje. Če ste nekaj želeli narediti in se sprašujete kako, potem je ta teden pravi čas, da poiščete pravi odgovor.


Za osebno napoved pokličite svetovalke Kosmike:

Karta tedna: Sporočilo za teden od 27.1. do 2.2.2020
...
Karta tedna: Sporočilo za teden od 24.2. do 1.3.2020
Nahajaš se na poti sprememb, na pomembnem križišču. Tvoje pretekle odločitve so že določile, v katero smer greš naprej, vendar s tem še ni vse zaključ...
Kosmika
Kosmika je z leti poslala prvi naslov, kamor se veliko ljudi dnevno obrača po pomoč, uvide, nasvete, pa tudi po preverjene informacije z ezoteričnega področja.
preberi več ⟶