Včasih je kar težko verjeti, da takšna enostavna odločitev toliko pove o tebi. Ampak v energijah je vedno vse tako, kot mora biti. Preveri spodaj, zakaj te je poklical določen obesek.


     

Kamena strela

Angel varuh v kristalnem svetu. Kamena strela te je izbrala (oz. ti njo), ker bosta skupaj neustavljiva kombinacija. Ta kristal ima moč odbiti negativnosti od tebe in okrepiti vse, kar je dobro.

Poglej si obesek

Sončev kamen

Vau, čas je, da pokažeš svojo sijajnost! Ta kristal izbere ljudi, ki morajo zažareti, tako kot vzhajajoče sonce. Pred tabo je priložnost, kjer se lahko res, res izkažeš, Kristal sončev kamen te kliče, ker ti želi pomagati pri tem! 

Poglej si obesek

     

Turkiz

Tale obesek te je poklical, ker je čas, da narediš nekaj po svoje. Če se ti zdi, da je med tabo in tvojim ciljem 100 ovir, potem je to znak, da ga nujno potrebuješ. Uporabi moč, ki jo ima kristal turkiz za pozitivne spremembe.

Poglej si obesek

     

Roževec

Izgleda, da te kliče tvoj novi najboljši prijatelj ;) Roževec je kristal, ki potolaži, zaceli čustvene rane in te vztrajno, ampak nežno uči, kako imeti rad sebe. No, je pa tudi res, da mu ne pravimo zaman kristal ljubezni <3 <3 

Poglej si obesek

     

Aventurin

Ooo, izgleda, da nekdo rabi srečo. Aventurin je znan tudi kot srečni kristal in pravijo, da so ga imeli v zgodovini pri sebi nekateri od najbolj strastnih igralcev na srečo. no kaj praviš, na kakšen način te tale obesek želi osrečiti? ;)

Poglej si obesek

     

Sodalit

Videti je, da potrebuješ malo miru in tišine ... Sodalit je kristal, ki pomaga vzpostaviti red. Glede na to, da te je poklical, to potrebuješ, saj ti tvoj notranji glas poskuša nekaj sporočiti. A morda tega ne more, če si stalno v stresu in hitenju.

Poglej si obesek


Deli na Facebooku:

Kakšen bo marec?
Zima gre počasi h koncu, približuje se pomlad, ki jo je vsak dan bolj čutiti. Tudi na energijski ravni se približujejo spremembe. Kateri tulipan te je...
Programiranje kristalov
Čeprav imajo kristali svojo lastno vibracijo, so vseeno eden najbolj hvaležnih energijskih prenosnikov tudi za programiranje. Oglejte si preprosta nav...
Kosmika
Kosmika je z leti poslala prvi naslov, kamor se veliko ljudi dnevno obrača po pomoč, uvide, nasvete, pa tudi po preverjene informacije z ezoteričnega področja.
preberi več ⟶