• Aragonit

Aragonit

  • Šifra: A739
  • Razpoložljivost: Out Of Stock

Aragonit je kristal umiritve. Zdravi stare rane in daje čustveno moč.

  • 21.00€

  • Brez DDV: 17.21€

Za mir in potrpežljivost.

V času, ki od nas toliko zahteva in ponuja toliko različnih možnosti, ni nič čudnega, da smo pod stresom. Vedno je nekje boljša priložnost, stalno se sprašujemo, če ravnamo pravilno.

Vendarle pa mora biti naš dom prostor, kjer si odpočijemo od skrbi. Nudi nam mir in tako spodbuja pozornost do naših najbližjih. Če to pogrešate, če je časa vedno premalo, so otroci preveč živahni ali pa enostavno nimate dovolj potrpljenja za vse, potem vam priporočamo, da v svoj dom sprejmete večji kos kristala aragonit.


Aragonit:

  • čisti in uravnava vse čakre ter auro,
  • zmanjšuje stres,
  • krepi potrpljenje, 
  • spodbuja odgovoren odnos do Zemlje,
  • pošilja energijo svetlobe skozi naša energijska telesa.


Aragonit ima posebno prednost, ki jo boste še posebno občutili vsi tisti, ki imate za seboj težke izkušnje. Njegov posebni vpliv namreč zdarvi stare rane: razočaranja, zamere, posledice neuspehov in tudi vse tisto, kar so nam prizadejali drugi. Vse tisto, zaradi česar se preveč bojimo znova poskusiti. Morda mislimo, da smo se nekaj naučili, vendar smo s tem v resnici zaprli vrata napredku. Dobra energija prihaja, mi pa jo bomo s pomočjo aragonita postopoma spet lahko sprejeli z odprtimi rokami!

Aragonit in čakre

Aragonit čisti in aktivira auro, čakre in meridiane. Ima toplo energijo, ki prizemljuje in ustvarja občutek domačnosti. Še posebno pa je povezan s čakro solarnega pleksusa (področje želodca), ki velja za skladišče osebne moči. Tako aragonit pomaga, da svoje moči ne bomo uporabljali proti sebi in proti drugim, da se ne bomo jezili zaradi lastnih ran in skrbi. S pomočjo aragonita bomo našli svoj notranji mir in občutek lastne vrednosti. Z zdravo samozavestjo pa bomo odslej izbirali bolj pozitivno pot do cilja, ki nam ne bo povzročala stresa.

Aragonit: uporaba

Aragonit lahko normalno energijsko čistimo pod vodo. Priporočamo vam, da ga 1x mesečno temeljito splaknete pod tekočo hladno vodo in ga osušite. Nato pa bo idealno, če ga boste imeli na mestu, kjer ga bo vsaj občasno obsijalo sonce. 


Za ta izdelek ni mnenj.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Podobni izdelki

Obesek Aragonit

Obesek Aragonit

Bodite umirjeni in potrpežljivi!GLAVNE ZNAČILNOSTIčisti solarni pleksusspodbuja duhovni razvojumirja..

12.60€ 18.00€ Brez DDV: 10.33€

Obesek Naravni aragonit

Obesek Naravni aragonit

Bodite potrpežljivi.Obesek Naravni aragonit je povezan z izboljšanjem pretokov energij v vašem teles..

12.60€ 18.00€ Brez DDV: 10.33€

Kamena strela

Kamena strela

Naravni kristal za vaš dom.Na voljo so manjši kosi naravnega kristala kamene strele. Lahko ga postav..

12.00€ Brez DDV: 9.84€

Oznake: aragonit, kristal, energije, aura, stres, potrpljenje