Selenit čisti auro, prostor in druge kristale. Je lunin kristal, ki pomirja, prinaša jasnost in ustvarja energijsko zaščito.

V tej ponudi si lahko izberete:

  • kristalno skulpturo iz selenita ali
  • nočno lučko s selenitom

Selenit vam bo pokazal, kje so vaši največji potenciali. Očisti vašo avro in dvigne energijsko vibracijo, ta pa je pomembna za preprečevanje občutkov žalosti, strahu, jeze in tesnobe. S selenitom se lahko s pomočjo meditacije znebite tudi stresa. 

Če se počutite obremenjene, brez energije ali vas mučijo skrbi, je selenit prava izbira za vas. Ima zelo nežno, vendar visoko vibracijo, ki vam bo pomagala sprejeti dobre odločitve (takšne, ki so v vaše najvišje dobro) in pri njih tudi vztrajati. Pomaga za lažjo sprostitev, boljše spanje in čustveno stabilnost.

Selenit je eden redkih kristalov, ki hitro odpravi energijske blokade, pospeši pretoke in čisti negativne energije. Zato je eden najbolj priljubljenih med kristali za dom in poslovne prostore. Če ste energijsko pod neugodnim vplivom določene osebe ali situacije, selenit odstrani vsako obliko negativne energije. Znan pa je tudi po tem, da čisti druge kristale in povečuje moč njihovega delovanja.

Afirmacija za selenit:  Spuščam vsakršno energijo, ki ni moja, in kličem svojo energijo nazaj k sebi.


Selenit z nočno lučko

Ste si kdaj zaželeli, da bi lahko občutek veselja in duhovne čistosti lahko vklapljali in izklapljali s stikalom? Lučka s selenitom vam omogoča prav to. Izboljšajte svoje razpoloženje in osvežite prostor s čisto in sijočo energijo selenita.

Lučka s selenitom združuje čisto energijo selenita z energijo svetlobe. Če govorimo o čiščenju negativnih energij doma, vedno predlagamo, da se na stežaj odprejo okna in v prostor spusti sončna svetloba. Žal to ni možno v vseh domovih, zaradi svoje zmožnosti čiščenja energij in vizualnega sijaja pa je lučka s selenitom odlična alternativa temu. 

Lučka iz selenita, postavljena v spalnico ali dnevno sobo, bo v prostor vnesla veselje in mir. V spalnici bo omogočila tudi boljši in mirnejši spanec.  


Uporaba

Selenita ne čistite z vodo. Priporočamo energijsko čiščenje in polnjenje na svetlobi polne lune. Naredite ga preprosto tako, da v noči polne lune postavite selenit na mesto, kjer ga lahko obsije lunina svetloba.

Pomembno je, da tega kristala ne zmočite, saj se v vodi topi.


Kristal Selenit (kristalna skulptura)

  • Šifra: A418
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 42.00€

  • Brez DDV: 34.43€

Razpoložljive možnosti


Podobni izdelki

Čistilec energij – ametist

Čistilec energij – ametist

Nova energija za vaš dom!GLAVNE ZNAČILNOSTIčisti energije prostoraprostor polni s pozitivno energijo..

33.60€ Brez DDV: 27.54€

Čistilec energij Citrin

Čistilec energij Citrin

Pozitivna energija za vaš dom!GLAVNE ZNAČILNOSTIčisti energije prostoraodstranjuje vibracije jeze, p..

41.00€ Brez DDV: 33.61€

Orgonit 2021

Orgonit 2021

Moč kristalov za srečno 2021Zdaj je že jasno, da bomo v 2021 potrebovali dobro energijo. Polepšajte ..

24.00€ Brez DDV: 19.67€

Ročni kamen Selenit

Ročni kamen Selenit

Prava izbira, če težko zaspite.Selenit je idealen za energijsko čiščenje prostora, ustvarjanje varne..

14.90€ Brez DDV: 12.21€

Oznake: selenit, kristal, skulptura, energije, spanec, dom, poslovni prostori