OLH 23
  • Komplet kristalov za leto 2022

Komplet kristalov za leto 2022

  • Šifra: A839
  • Razpoložljivost: Out Of Stock
  • 39.80€
  • 19.90€

  • Brez DDV: 16.31€

Jupiter je planet rasti, sreče, avantur, modrosti, bogastva in širitve, ki bo poskrbel za kar nekaj nepričakovanih preobratov. Če boste sledili njegovi energiji, lahko ujamete življenjsko spremembo na bolje – pri tem pa vas bodo še podprli kristali ametist, roževec, modri ahat in pirit.

Število 2022 pomeni, da se bo treba osredotočiti na svoje cilje za uspeh in imeti jasno vizijo, kaj želimo manifestirati v svojem življenju. Pomeni, da se moramo kljub negotovim časom, v katerih živimo, prizemljiti in osredotočiti na klic svoje duše. S postavitvijo lastnih pozitivnih namer na prvo mesto boste nemir in nenadzorovane energije preteklih let pustili za sabo in znova prevzeli nadzor nad svojim življenjem in željami. Naj se v letu 2022 uresničijo prav vse!

Pri tem vas bodo podprli kristali:

Ametist je spiritualni kristal, povezan s kronsko čakro, ki ima izjemno moč, zato vam bo dajal energijsko podporo na vsakem koraku, koristil pa vam bo tudi pri razvijanju idej. Ametist je kristal treznosti, ki spodbuja dobro presojo, krepi osredotočenost, pomaga sprejemati dobre odločitve, spodbuja intuicijo in uravnoveša čustva.

Roževec – kristal brezpogojne ljubezni bo v vas spodbudil ljubezen do sebe ter zavedanje, da ste lahko ljubljeni točno takšni, kot ste. Očistil bo vašo srčno čakro, da boste lažje pritegnili ljubezen ali širili ljubeče energije. Roževec prav tako spodbuja nove začetke in nas podpira na poti do sprememb. 

Modri ahat je kristal resnice, zvestobe, odgovornosti, ki odpravlja tesnobo in dviguje razpoloženje. Zaradi svoje modre barve pa je povezan z grleno čakro in izražanjem. Pogosto pomaga ljudem, ki niso slišani ali potrebujejo dodatno spodbudo, da nekaj sporočijo. Koristen je pri javnem nastopanju in odpravljanju treme, saj bo pomagal pomiriti živce in zbistriti misli.  

*Modri ahat trenutno ni dobavljiv, zato komplet vsebuje kristal sodalit, ki ima podobne lastnosti.

Sodalit je kristal, ki prinaša mir in čustveno ravnovesje. Pomaga nam sprostiti strahove, ki nam preprečujejo, da bi dosegli svoj največji potencial. Oddaja moče vibracije samozavedanja in krepi intuicijo. Zaradi svoje modre barve je povezan z grleno čakro in odpravlja težave s sporočanjem in komunikacijo.

Pirit – zlato rumen mineral z značilnim kovinskim sijajem, ki spominja na pravo zlato, je zelo močen kristal za zaščito, bogastvo in srečo, zato je še kako primeren za manifestacijo želja ob novem letu. Prav tako pa je povezan z ustvarjalnostjo, z njegovo pomočjo boste lažje razvili svoje skrite talente. 

*Pirit ni primeren za čiščenje z vodo ali namakanje v njej in polnjenje na sončni svetlobi, čistite in polnite ga na svetlobi polne lune.

Uporaba in čiščenje

Kristale (razen pirita) na 14 dni splaknite pod tekočo vodo in osušite, da se energijsko očistijo, nato pa jih vsaj 30 minut polnite na zmerni sončni svetlobi. Še bolje pa je, da jih enkrat na mesec polnite na neposredni svetlobi polne lune, čez noč jih postavite na mesto, kjer jih bo luna obsijala, na primer okensko polico.


Podobni izdelki

Paket Gremo v šolo

Paket Gremo v šolo

Izbrani kristali za šolarje in njihove staršeNaš ekskluzivni paket kristalov je izbran tako, da si z..

39.80€ Brez DDV: 32.62€

Zaščitni kristali

Zaščitni kristali

Izbrani kristali za energijsko zaščitoOčitno je iz dneva v dan bolj nujno, da poskrbimo zase!Opažaš ..

19.90€ 39.80€ Brez DDV: 16.31€

Paket kristalov za potovanja

Paket kristalov za potovanja

Kristali za prijetnejšo izkušnjo na potovanjuPo napornem letu vse kaže, da si bomo končno lahko priv..

19.90€ 39.80€ Brez DDV: 16.31€

Komplet kristalov Uspešni v službi

Komplet kristalov Uspešni v službi

Stresno delovno okolje in vrnitev v delovno rutino, če ste dlje časa delali od doma, sta lahko napor..

23.94€ 39.90€ Brez DDV: 19.62€

Oznake: ametist, roževec, modri ahat, pirit, kristali, 2022, leto 2022, cilji