V letu 2021 boste naredili pomembne korake k večjemu ugledu na poslovnem in zasebnem področju. Večinoma boste garaško razpoloženi, v svoje cilje boste vlagali res veliko energije. Nekatera obdobja v zgodnji pomladi in kmalu po sredini leta pa bodo vendarle izrazito ljubezensko obarvana. Za samske je to najbolj ugoden čas za sklenitev zveze, pri vezanih pa bodo ta obdobja ugodna za vse skupne načrte na ljubezenskem področju.

Opozorilo za leto 2021 bi bilo, da se naučite zanašanja na druge. Lahko se boste naučili, da vsi niso vredni vašega zaupanja. Po drugi strani pa boste tem bolj cenili tiste, ki so, in boste z njimi lahko zgradili še trdnejše odnose.

V leto vstopate v kritičnem obdobju, ki prinaša veliko napetost med zasebnim in javnim področjem. Obremenitve so povečane, pričakovanja visoka. Proti koncu jeseni pa se vam kaže še drugi padec, ki ga bo zaznamovalo pomanjkanje energije, pesimizem in splošno malodušje.

Vaša močna točka bo avtoriteta. Leto 2021 je namreč Saturnovo leto. Za vas je izjemnega pomena, da se naučite voditi in navdihovati druge na osnovi svojih posebnih lastnosti. Nekatere že poznate, druge pa boste odkrivali tekom leta.

Kdaj točno bodo tvoji dobri in slabi dnevi? Kakšni vplivi veljajo zate osebno? To pa izveš v svojem osebnem horoskopu, ki ga izdelamo posebej zate. Naroči ga tukaj.

Letni horoskop 2021 vam prinaša več sproščenosti in zabave. Znani ste kot uživači, vendar vas je leto 2020 postavilo pred kar nekaj preizkušenj, ki so vas lahko tudi malce zagrenile. A če ste bili dosledni, ste si ustvarili zelo stabilen red v vsakdanjem življenju in vam je do zdaj že zelo jasno, kaj bi radi dosegli. Veste že, da bo takoj po novem letu treba zavihati rokave, pa tudi kasneje bodo še prišla takšna obdobja. A vmes bo več kot dovolj časa za vse, kar radi počnete.

Vaše opozorilo za 2021 je, da ne iščite bližnjic. Ko boste videli, da bo neizogibno treba ugrizniti v kislo jabolko, ugriznite in naj bo stvar čim prej za vami. Izgovori in polovične rešitve vam na tem področju ne bodo prinesle olajšanja.

Ugodna obdobja za ljubezen bodo vsa tista, ki jih ne boste namenili delu. Izbirali boste eno ali drugo, kompromisi vas ne bodo navduševali. Samski boste preveč užitkarski, zato vas bo v 2021 težko ujeti v resne in dolgoročne zveze. Vezani pa boste bodisi končali boleča razmerja ali pa zelo zadovoljivo uživali v stabilnih.

Vaša močna točka bo dobra presoja. V Saturnovem letu se obrestujejo tako pametne odločitve kot tudi smiselne žrtve. Če se boste odločili, da se nečemu odpoveste, boste že prepričani, da v zameno dobite še veliko več!

Kdaj točno bodo tvoji dobri in slabi dnevi? Kakšni vplivi veljajo zate osebno? To pa izveš v svojem osebnem horoskopu, ki ga izdelamo posebej zate. Naroči ga tukaj.

V leto 2021 vstopate dokaj sproščeni in kar malo lahkomiselni. Računajte pa, da vam letni horoskop že pred pomladjo obeta prve izzive. Vse tisto nezadovoljstvo, ki ste ga nekako na hitro odpravili med karanteno, bo izbruhnilo na plano. Lahko bo povzročalo večja in zelo moteča razpoloženjska nihanja, konflikte in veliko nezadovoljstva. Horoskop vam svetuje, da se težave lotite takoj in jo odpravite pred pomladnim enakonočjem. V nasprotnem primeru se bo ciklično ponavljala in vam precej pokvarila leto 2021.

Takšne situacije, vezane na ljubezenski odnos, rešujte tako, da ga boste popravili in izboljšali. Na tem lahko delate še vse leto in vam bo sploh v drugi polovici leta v veliko zadovoljstvo. Samski in osamljeni pa se ne usmerjajte v iskanje partnerja, pač pa uredite svoje življenje tako, da boste v njem bolj uživali.

Vaše opozorilo za 2021 je, da ne pretiravajte. Čim se boste vrgli v neko skrajnost, se vam bodo na vseh drugih področjih nakopičile težave. Skušajte čim bolj uravnoteženo posvečati pozornost tako ljubezni in družini oz. zasebnim odnosom, kot tudi službi in denarju.

Na srečo boste imeli veliko energije. Tudi denar bo v letu 2021 stabilno pritekal in lahko se boste odločili za varčevanje za večji nakup v zadnji četrtini leta. 

Kdaj točno bodo tvoji dobri in slabi dnevi? Kakšni vplivi veljajo zate osebno? To pa izveš v svojem osebnem horoskopu, ki ga izdelamo posebej zate. Naroči ga tukaj.

V leto 2021 vstopate brez večjih pričakovanj. Če si priznate ali ne, nek delček vas vendarle upa na pozitivno spremembo, vendar ste ga bolj ali manj uspešno zatrli. Morda niti ne veste, kaj točno bi radi. Horoskop vam svetuje, da si najkasneje do pomladnega enakonočja zastavite jasne cilje. Prvo obdobje po novem letu bo prineslo neke nejasnosti, a močnejše ko bo pomladno sonce, jasnejša bo vaša slika sveta. Izkoristite to in si zadajte cilje za 2021.

Vaša velika moč v letu 2021 je namreč vztrajnost. Če boste imeli cilj, ga boste zagotovo dosegli. Če ga ne boste imeli, pa boste nadaljevali v ustaljenem tempu, z znanimi plusi in minusi. Torej, dragi Raki, bo vaše leto 2021 posebno? Si ga boste zapomnili po pomembnih uspehih?

V ljubezni boste še prav posebno zaščitniški, vendar boste pri tem nehote ustvarili neko distanco. Sploh v vašem času, ko bo Sonce v Raku (konec junija in začetek julija), boste težko izražali čustva. Za samske so ugodna obdobja zgodaj spomladi in ob koncu jeseni.

Saturnovo leto 2021 vas bo postavljalo pred vprašanje, kako gradite svojo avtoriteto. Šibka področja svoje samozavesti boste morali okrepiti in končno preboleti čustvene rane iz preteklosti. S samopomilovanjem boste le tratili energijo, potrebno bo trdo delo in odločenost za uspeh. 

Kdaj točno bodo tvoji dobri in slabi dnevi? Kakšni vplivi veljajo zate osebno? To pa izveš v svojem osebnem horoskopu, ki ga izdelamo posebej zate. Naroči ga tukaj.

V letu 2021 se boste na različne načine soočali z vprašanjem stabilnosti. Obstoječi partnerski odnosi, utečena delovna mesta in celo osnovna načela glede zdravega življenja in financ se bodo tekom leta zvrstila na vročem stolčku. Nihali boste med naveličanostjo in pretirano navezanostjo. Sploh takoj po novem letu in kasneje ob prehodu iz poletja v jesen boste čutili neustavljivo željo po hitrih in lahkih spremembah. Lahko vas vodi v napačne odločitve, zato previdno.

Po drugi strani pa boste naleteli tudi na nekaj, kar ni ravno običajno za kralje horoskopa. Sploh po kakšni prav posebno prenagljeni odločitvi se boste soočali s strahom pred novostmi. Niste namreč računali na to, da vam leto 2021 že samo po sebi prinaša nekaj sprememb, ki se jim enostavno ne boste mogli izogniti. Tako se boste kaj hitro znašli v nekakšnem dvojnem vrtincu.

V najboljšem primeru si boste izboljšali status, lahko tudi materialno stanje. Marsikdo med vami si bo prav leto 2021 zapomnil po uresničitvi pomembnega življenjskega cilja. Zelo vam bo v pomoč, da boste znali motivirati druge, da bodo delali namesto vas.

V ljubezenskem življenju boste igrali igro zbliževanja in oddaljevanja. Zveze, ki bodo v tem letu razpadle, bi morale že zdavnaj. V tem primeru ne hitite z iskanjem novega partnerja. Poiščite najprej sebe. Samski boste imeli najboljše ljubezenske priložnosti čez poletje, še posebno takrat, ko se bo Sonce nahajalo v vašem znamenju (konec julija in začetek avgusta).

Kdaj točno bodo tvoji dobri in slabi dnevi? Kakšni vplivi veljajo zate osebno? To pa izveš v svojem osebnem horoskopu, ki ga izdelamo posebej zate. Naroči ga tukaj.

Letni horoskop 2021 vas spodbuja, da odkrijte, v čem ste dobri. Če ste v času zadnjih 3 let preveč zapadli v vlogo žrtve ali se počutite ujeto v preveč obveznosti, vam že prva pomladna polna luna prinaša priložnost, da se osvobodite. Vaš veliki izziv to leto je, da na novo definirate svoje dolžnosti in tudi meje svoje svobode. Nekatera obdobja vas bodo lahko zanesla v pretiravanje. In veste kaj? Drage Device, čas bi že bil, da si odpustite, če niste vedno popolne!

V ljubezenskem življenju boste imeli sicer še vedno zelo visoke kriterije, vendar se bo pri samskih celo našla oseba, ki jim ustreza. Leto 2021 vam lahko prinese sklenitev dolgoročne zveze. Pri vezanih pa bo harmonija ljubezenskega življenja v največji možni meri odvisna od kompromisov. Ali z drugimi besedami: morali boste kdaj popustiti.

Vaše opozorilo za leto 2021 je, da se postavite zase. Saturnovo leto vam bo prineslo obdobja, ko bodo zahteve enostavno previsoke in jih bo preveč celo za vas. Kdo popušča vam, komu morate popustiti vi? Avtoritete, šefi, pomembni moški liki v vašem življenju in vsi drugi, ki ste jih doslej spoštovali brez pomisleka, si bodo morali zdaj vašo vdanost tudi zaslužiti.

Težavna obdobja bodo predvsem tista, ki bodo sledila večjim neuspehom. Dvomili boste v svoje odločitve, se spraševali, če ste dovolj sposobni in če ste se dovolj potrudili. Najmanj naklonjen vam bo čas Kozoroga (začetek januarja in konec decembra), pa tudi Lev (konec julija, začetek avgusta) vam ne bo najbolj ustrezal.

Kdaj točno bodo tvoji dobri in slabi dnevi? Kakšni vplivi veljajo zate osebno? To pa izveš v svojem osebnem horoskopu, ki ga izdelamo posebej zate. Naroči ga tukaj.

Na nekatere stvari, ki so vam sicer zelo pomembne, v letu 2021 preprosto ne boste mogli vplivati. Morda ste se ustrašili, da boste zapadli v malodušje, a horoskop 2021 vam napoveduje nekaj čisto novega: brezbrižnost. Po tem, ko boste nekajkrat poskušali in bo učinek zelo majhen ali pa ga ne bo, boste enostavno spustili stvari iz rok. V jeseni vam bo to povzročalo težave, pazite se zamujenih rokov in raznih neugodnih posledic zamujanja tudi v finančnem smislu.

Večino leta pa boste bolj sproščeni. Morda se boste proti koncu pomladi nekoliko več pritoževali, nezadovoljstvo bo povečano, komunikacija pa slaba. Kljub temu pa boste do takrat že odkrili nekaj posebnega, kar vas bo sproščalo in vam polepšalo dneve. Samski se boste lahko zaljubili, medtem ko bo pozornost vezanih osredotočena predvsem na vas same.

Vezani boste imeli krizna obdobja predvsem takrat, ko se boste spraševali, ali vam ne bi bilo bolje, če bi bili sami. Zahtevali boste več svobode, vendar v veliki večini pri tem ne boste zares nameravali razdreti zveze. Realne zahteve se bodo izoblikovale šele proti koncu jeseni, ko bo tudi vaš najboljši čas za ljubezen.

Opozorilo za leto 2021 je, da ne pozabite na svoje prioritete. Imejte v glavi vsaj nekaj stvari, ki se jim nikakor ne bi odrekli, in skozi leto najdite pravo priložnost, da jih uresničite. Pasivnost bo lahko vabljiva, vendar vam horoskop ne priporoča, da se ji prepustite v celoti.

Kdaj točno bodo tvoji dobri in slabi dnevi? Kakšni vplivi veljajo zate osebno? To pa izveš v svojem osebnem horoskopu, ki ga izdelamo posebej zate. Naroči ga tukaj.

V letu 2021 vas čaka naporno obdobje na začetku leta, kasneje pa še v avgustu in novembru. Takrat bo vsega veliko, obenem pa se bodo razkrivale tudi drobne površnosti in napake. Lahko bo kdo zatajil, lahko ne bo pričakovanega denarja, lahko pa tudi, da boste enostavno dvignili roke od kakšnega prezahtevnega cilja.

Sicer 2021 ni leto, ko bi smeli prav posebno popuščati in spreminjati načrte. Prinaša vam dokaj nov pojem ekstravagance, saj boste v svoje življenje vključili nekaj, kar vam je bilo doslej tuje. Odkrili boste nov pomen, ga prilagodili po svoje in ga uporabili kot svoj novi zaščitni znak. 

Vaša močna točka bo osredotočenost, obenem pa bo to tudi vrlina, ki se bo največkrat znašla na preizkušnji. Kadar boste vi popustili, se bo vse začelo rušiti kot hišica iz kart, pa naj bo to v ljubezni, poslu ali denarju. Za večje prilive bo potrebno precej garanja. Imejte to v mislih tudi pri zapravljanju.

Ljubezensko življenje bo prepleteno z igro moči, še posebno če ste ženskega spola. Skušnjave po manipulaciji bodo velike, lahko se zgodijo tudi prevare ali nekakšna zavajanja. Vsekakor ne boste vi tisti, ki boste žrtev tega, kljub temu pa imejte v mislih, da boste brez dvoma nosili posledice.

Kdaj točno bodo tvoji dobri in slabi dnevi? Kakšni vplivi veljajo zate osebno? To pa izveš v svojem osebnem horoskopu, ki ga izdelamo posebej zate. Naroči ga tukaj.

Vaše boljše obdobje bo v drugi polovici leta 2021. Dobro si splanirajte poletni dopust, saj ga boste rabili. To bo vaša prva priložnost za resnično brezskrbnost, saj vas bodo vse do tja zasledovale nerešene obveznosti in vse tisto, pred čimer ste si doslej zatiskali oči. V ljubezni bodo potrebni odgovori. Tisti v bolj sproščenih zvezah se boste morali odločiti, ali bi naredili korak naprej ali ostali samski. Kakorkoli že, dragi Strelci, z letom 2021 je vašega statusa quo nepreklicno konec.

Morali se boste izreči v različnih družinskih, službenih in finančnih zadevah. Bi kredit ali ga ne bi? Kako boste reševali vprašanja skupne lastnine? Lahko se pojavi potreba, da bi skrbeli za nekoga in lahko, da boste v to prisiljeni, čeprav ni dvoma, da si tega ne želite.

Skratka v letu 2021 se boste morali angažirati veliko bolj, kot ste ta hip pripravljeni. In bolj ko boste vestni v prvi polovici, ko se bo problematika tudi največ pojavljala, bolj se lahko tolažite z upanjem, da bo v drugi polovici bolje. Vaša glavna moč leta 2021 je namreč doslednost, čeprav je to hkrati za Strelce tudi največja novost na polju osebne rasti.

Finančno lahko računate na kanček sreče, na čustvenem področju pa nikakor ne. Če boste čakali na priložnost, ki bi skoraj čudežno rešila vaše težave, jo boste prej našli na banki kot pa med rjuhami. Pravega čudeža pa v letu 2021 žal ne bo. Lahko pa se vendarle zanašate na ugodne posledice vaših lastnih prizadevanj.

Kdaj točno bodo tvoji dobri in slabi dnevi? Kakšni vplivi veljajo zate osebno? To pa izveš v svojem osebnem horoskopu, ki ga izdelamo posebej zate. Naroči ga tukaj.

Če bi si kdo drznil reči, da bo 2021 njegovo leto, bi to lahko bili kvečjemu vi. Letu namreč vlada strogi Saturn, ki pa je tudi vaš planetarni vladar. Zahteval bo kvalitete, ki vam niso tuje: doslednost, vztrajnost, jasne meje, pokornost in avtoriteto. Stvari, ki ste jih doslej razčistili v svojem vsakdanjem življenju, vam bodo prinašale veliko pozitivnih občutij.

Pravega optimizma pa vendarle vsaj na začetku leta še ne boste našli. Manjkala vam bo vizija, želja, ki bi dodala še zadnji kanček smisla vsemu, kar počnete. Lahko, da vam jo bo prineslo pomladno sonce, v nasprotnem primeru pa boste morali nadaljevati kar brez nje.

Ljubezensko življenje bo samskim naklonjeno bolj kot vezanim, čeprav boste lahko navsezadnje ugotovili, da privlačite nezrele ali premalo uspešne ljudi. Vezanim pa horoskop svetuje, da v letu 2021 najdete način, kako spodbuditi svojega partnerja k izboljšanju. Nekatere stvari boste molče prenašali, čeprav ne bi bilo treba veliko, da bi se spremenile na bolje.

Finančno boste lahko nadvse zadovoljni z letom 2021, če bi želeli menjavo službe, pa bodite na preži spomladi, nekaj priložnosti pa vam prinaša tudi jesen. Če se boste odločili za dodatno izobraževanje ali morda za nekaj čisto novega, boste imeli največ poguma prav v času Leva, to je konec avgusta in začetek septembra.

Kdaj točno bodo tvoji dobri in slabi dnevi? Kakšni vplivi veljajo zate osebno? To pa izveš v svojem osebnem horoskopu, ki ga izdelamo posebej zate. Naroči ga tukaj.

Leto 2021 vam prinaša priložnost, da storite ali dokončate nekaj, česar v preteklosti niste, pa bi morali. Sprva boste dobivali namige in dobre priložnosti, a če boste zanje slepi in gluhi, lahko sredi leta pričakujete konkretno brco v zadnjo plat. Zahteve, ki se bodo pojavile takrat, bodo neizogibne, lahko pa se izrazijo tudi kot družinski ali službeni pritiski in radikalne spremembe na teh področjih.

V leto vstopate dokaj neobremenjeni, stvari imate pod kontrolo. Zatišje bo trajalo še nekaj tednov, nato pa bodo zlasti februar, april in november kar turbulentni meseci. Ne bo vse odvisno od vas, zato bodo potrebne prilagoditve v zadnjem hipu in spremembe v nenavadnih pogojih. Vendar pa se lahko zanesete tako na svoj optimizem kot tudi na iznajdljivost, zato vam horoskop sporoča, da v kritičnih trenutkih leta 2021 zagotovo ne boste odpovedali.

Ljubezensko življenje bo tem boljše, kolikor več imate s partnerjem skupnih interesov. Sploh če boste gradili, prenavljali ali pa morda odkrili skupno strast do kuhanja, teka ali druge aktivnosti, bodo to aktivnosti, ki vaju bodo dodatno povezovale. Tudi samski boste prav preko svojih interesov lahko spoznali sorodno dušo.

Vas pa horoskop za leto 2021 opozarja, da ne precenjujte svojih zmožnosti. Sploh kadar se boste borili za druge, se vam lahko zgodi, da boste šli čez mejo. Možne so tako težave z avtoritetami (šefi, oblastjo), kot tudi težave zaradi izčrpanosti.

Kdaj točno bodo tvoji dobri in slabi dnevi? Kakšni vplivi veljajo zate osebno? To pa izveš v svojem osebnem horoskopu, ki ga izdelamo posebej zate. Naroči ga tukaj.

Marsikaj, kar ste v preteklih letih s trudom zgradili in izpopolnili, v letu 2021 ne bo vzdržalo preizkusa. Vaša dnevna rutina, mesečne obveznosti, vsa področja odgovornosti in celo družinske tradicije ne bodo več veljale kar same po sebi. Če ne bodo imele smisla in praktične funkcije, jih boste enostavno zavrgli.

Odkrili boste nove načine, kako poskrbeti zase. Za samske to pomeni odličen obet za novonastale zveze, tudi pri vezanih bodo spremembe. Nekateri ne boste več pripravljeni vztrajati v napačni zvezi samo zato, ker se v vaši družini še nikoli nihče ni ločil. Drugi pa boste naveličani neodobravanja svoje mame in se boste morda preselili k partnerju, ustvarili družino. Skratka, zaživeli boste po svoje.

Velik izziv v letu 2021 bo, kako postaviti meje. Ljudje, ki bodo igrali na sočutje, vas bodo lahko tudi izigrali in to bodo boleče izkušnje za vas. Želeli boste biti pravični do sebe in do drugih, čeprav ne boste imeli vedno dovolj resničnih informacij, da bi vam to lahko uspelo.

Kritična obdobja v horoskopu za 2021 bodo ob koncu pomladi, sredi leta ter v prvih zimskih tednih. Pojavljal se bo pesimizem, otopelost, napačne reakcije zaradi čustvene prizadetosti. Medosebni odnosi vas bodo v tem času obremenjevali, marsikdaj boste narobe razumeli, kaj vam kdo želi povedati. Večina leta 2021 pa bo vendarle v znamenju svobode, včasih celo uporništva!

Kdaj točno bodo tvoji dobri in slabi dnevi? Kakšni vplivi veljajo zate osebno? To pa izveš v svojem osebnem horoskopu, ki ga izdelamo posebej zate. Naroči ga tukaj.


Deli na Facebooku:

Kaj ti prinaša november
Tokrat sem pripravila napoved s Ciganskimi kartami. Osredotoči se na vprašanje, kaj ti prinaša november. Nato izberi samo eno karto na sliki in spodaj...
Kaj ti prinaša februar
Februar bo zanimiv mesec. Kaj bo tisto, kar bo najbolj pomembno zate? Na sliki izberi eno kart, nato pa spodaj preberi razlago....
Kosmika
Kosmika je z leti poslala prvi naslov, kamor se veliko ljudi dnevno obrača po pomoč, uvide, nasvete, pa tudi po preverjene informacije z ezoteričnega področja.
preberi več ⟶