Besede razkrivajo, ali smo jih pripravljeni slišati?

Ni vedno res, kar mislimo, da je, ampak je tisto, kar se razkrije, ko umirimo um in izstopimo iz začaranega kroga lastnih misli. Zato se v prihodnjih tednih poskusimo naučiti, kako opazovati dogajanje izven področja neskončnih analiz, presojanja in obupanega iskanja odgovorov na vprašanja. Mlaj v znamenju Dvojčka in njegovi aspekti na nebu, ki ga bodo spremljali, kažejo, da je pred nami nov evolucijski cikel, ki se bo začel v nas, nato pa se bo manifestiral navzven. Treba bo povedati, kar mislimo in čutimo. Gotovo je, da bomo kaj slišali, imeli pomemben pogovor in morda odprli kakšno občutljivo temo. Toda v prihodnosti je nujno, da zadovoljimo svoje potrebe.

Prihajajo nove priložnosti za osebnostno rast  

Če si bomo upali, nam bo Jupiter iz Ovna v pomoč. Odpirajo se nova vrata. Na nas bo, da opazimo, kam gremo po liniji najmanjšega odpora in ali tam ostajamo ali se podajamo v na videz neznano in neraziskano. Pred nami je veliko novih priložnosti za rast in resnično življenje. Izberimo, bomo životarili ali živeli? Se bomo odločali za strah in ostati na znanem mestu ali si kljub strahu upali začeti nekaj novega? Vse je/bo odvisno od nas, vedno je odvisno od nas. Intuitivni um je sveto darilo, razumski um pa je zvest služabnik. Ustvarili smo družbo, ki ceni služabnike in je pozabila na dar, je rekle A.Einstein in se globoko strinjam.Vpliv zloglasnega retrogradnega Merkurja in Saturna

Vsi bomo lahko pritisnili na gumb za kozmično osvežitev pri vseh projektih ali načrtih, ki smo jih odlagali, tako bomo korak bližje manifestiranju naših ogledal nebesne vizije. Merkur, vladar te mlade Lune, je retrograden in se ponovno povezuje v napetem kvadratu s strogim Saturnom v Vodnarju. Merkur je igriv prevarant, medtem ko Saturn velja za strogega vodjo nalog - kvadrat med njima pravi, da sta ti dve sili prišli v kritično pogajalsko točko. Med to novo, mlado Luno, ko si bomo zastavili svoje namere, bo Saturn preverjal naše zmožnosti. Merkur bo od nas zahteval, da razmišljamo o tem, Saturn bo od nas zahteval, da to realno načrtujemo, kvadrat pa nas bo silil, da ukrepamo v skladu s tem. Pomen tega aspekta, vibracije bo »ne samo govori, ampak dejansko naredi«. Vseeno pa naj naš duh lahek in poln upanja, ne da bi izgubili to Merkurjevo, otroško navdušenje in gorečnost – vendar ne dovolimo, da se naša pozornost razgubi. Ne pozabimo, da je Saturn gospodar karme - kar pomeni, da si Saturn vse beleži in bo delil nagrade, potem ko bo priča našemu stalnemu prizadevanju pri doseganju naših ciljev in sanj.


Obdobje, ki obeta jasnost in lahkotnost

Z mlado Luno se lahko dobro uglasimo, s svežino nove energije in si postavimo namere, si zapišemo seznam ter se odločimo, kaj hočemo. Vendar je moje vprašanje za vse nas naslednje: 


Kako odprti in pripravljeni smo dejansko prejeti te namene in manifestacije, ki si jih želimo? Kako odprto je naše srce, da sprejme vse blagoslove, ki so že v našem energetskem polju? Ali so že na poti do nas? Ali pa že pred vami? Lahko se vse namere uresničijo, saj je z nami Mati Zemlja in nad njo Oče Nebo. Če pa naš človeški um ovira želje našega srca, se bodo te namere še naprej skrivale za vogalom.

Zato vas vabim, da razmislimo o naslednjem:

Razmislimo o izboljšanju svojih namer ob predpostavki, da je to že storjeno. Podpora pri določanju namer in sajenju semen z afirmacijami ter enostavnim delovanjem. Predpostavimo, da vse kar smo dali v namero, naše srce že ima. Predpostavimo, da prejmemo vse, kar smo ustvarili v svoji resničnosti (ali domišljiji, nameri). Predpostavimo, da naše srce in naše notranje bitje ne poznata nič drugače. Kar je res!


Afirmacija za dni (28.maj-02.junij) okoli mlade Lune

V TA NOV CIKEL SE POMIKAM Z JASNOSTJO IN LAHKOTO. Z MILOSTJO IN MOČJO POTUJEM V NEZNANO.

Deli na Facebooku:

S Soncem v dvojčkih prihaja olajšanje
Obdobje med 21. junijem in 21. julijem, nam prinaša veliko sprememb, predvsem pa sproščenost, druženje, brezskrbnost. Pod vplivom Sonca v dvojčkih bom...
Glavni sodnik naše karme se obrača v retrogradno gibanje
Saturn simbolizira strogega učitelja zodiaka. Čeprav prinaša nekaj zahtevnih lekcij, vedno v imenu osebnostne in duhovne rasti, nam pomaga pridobiti n...
Kosmika
Kosmika je z leti poslala prvi naslov, kamor se veliko ljudi dnevno obrača po pomoč, uvide, nasvete, pa tudi po preverjene informacije z ezoteričnega področja.
preberi več ⟶