OLH 23
  • Obesek angel sončev kamen

Obesek angel sončev kamen

  • Šifra: A224
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 21.00€

  • Brez DDV: 17.21€

Kot nam že ime kristala namigne, je Sončev kamen kristal Sonca, ki v sebi nosi energijo svetlobe. Bogat in pozitiven spekter energij obeska angelčka bo v vaš um vlila zavedanje vaše vrednosti, optimizem in vas naučila, kako se na duhovni ravni izpopolnjevati skozi celo življenje. S tem ko bo rasel pogum in krepila samozavest, boste sposobni odstraniti vse ljudi, čigar energija vam ne ustreza, znali se boste postaviti zase in glasno reči »ne«. Že od antičnih časov se kristal uporablja za pomoč pri zdravljenju revme, odpravljanju bolečin v sklepih ter krčih. Pozitiven učinek ima tudi na metabolizem, saj ga pospešuje.


SONČEV KAMEN IN ČAKRE:

-          Sakralna čakra

-          Srčna čakra


Sončev kamen je kristal, ki ugodno vpliva na vse čakre. Največjo povezavo ima s sakralno in srčno čakro. Ko je naša sakralna čakra uravnotežena, smo sposobni lahkotne komunikacije ter se počutimo svobodne. Tu teče človekova življenjska sila, je mesto kjer se nahaja čutnost in užitek v doživljanju sveta. Kot omenjeno, pozitivno vpliva tudi na srčno čakro-ta nas uči sprejemanja in razdajanja ljubezni, oblikovati zdrave odnose in vezi s tistimi, ki v naše življenje prinašajo ravnovesje in pravo vrsto energije, prav tako nas uči zaupanja. Ko že govorimo o zaupanju lahko omenimo, da Sončni kamen pomaga očistiti tudi čakro tretjega očesa, mesto naše globoke modrosti in intuicije.

UPORABA:

Ko prejmete obesek Angel Sončev kamen, ga najprej temeljito splaknite pod hladno tekočo vodo. Pomembno je, da ga redno čistite in polnite. To najlažje storite tako, da ga pustite stati na zmerni sončni svetlobi ali na neposredni svetlobi polne lune. Za maksimalno učinkovitost kristala, ga kot modni dodatek nosite skozi dan, ponoči pa ga postavite v bližino ležišča. 

Oznake: Angel sončev kamen, sončev kamen, obesek angel