• Obesek Karneol solza

Prebudite energijo, s katero boste pritegnili dobre stvari v svoje življenje

Za koga je priporočljiv

  • Za vse, ki jim manjka volje, moči ali idej, da bi izboljšali svoje življenje.
  • Za vse, ki se vam nenehno ponavljajo stare težave (nikakor ne pridete na zeleno vejo z denarjem, »nimate sreče« v ljubezni, se vedno znova zapletate v spore z ljudmi okoli sebe, nikoli ne dobite podpore ... velja tudi za ponavljajoče se bolezni, vendar zgolj kot dodatna pomoč, ne kot nadomestilo za zdravljenje).
  • Kot dodatna pomoč za vse, ki imate težave v spodnjem delu trebuha: rodila, mehur, medenica ... ali želite okrepiti to področje.

Kako deluje


opis
DENAR

Vibracija karneola privlači energije obilja, odpira pritok denarja in sredstev na splošno ter podpira naložbe in projekte, s katerimi želite zaslužiti denar. Še zlasti ga priporočajo prodajalcem in vsem, ki javno nastopajo.

SLUŽBA

Karneol je koristno imeti pri sebi, kadar se dogovarjamo za novo službo, nov posel, večjo plačo ipd.  Pomaga tudi za več odločnosti in povečuje motivacijo za delo.

LJUBEZEN
Pomaga prebuditi strasti, če so zbledele, in uravnava seksualno energijo. Je eden od tradicionalnih kristalov za plodnost in potenco.
POČUTJE
Krepi vitalnost telesa. Pomaga pri telovadbi in vseh vrstah telesne aktivnosti. Najmočnejši vpliv ima na področje spodnjega dela trebuha, še zlasti na rodila.
ZNAČAJ

Daje pogum, krepi notranjo motivacijo in voditeljske sposobnosti. Stabilizira čustva in pomaga, da se usidramo v sedanjem trenutkuKarneol je koristno imeti pri sebi, če ste se namenili prepoznati in premagati negativne vzorce in programe, ki vam povzročajo vedno iste težave.

ČAKRE

S svojo oranžno barvo karneol deluje predvsem na spolno čakro. To je središče vseh vrst užitka, hkrati pa tvori tudi posebno privlačnost, ki bo v vaše življenje pripeljala ljudi in situacije, ki jih potrebujte. Vanjo se shranjujejo negativni vzorci iz otroštva. Če se ne počistijo, se nam v življenju rade ponavljajo vedno iste (podobne) negativne izkušnje. Povezuje se tudi z obema sosednjima čakrama: korensko (življenjska energija) in solarnim pleksusom (samozavest).


Kako ga uporabljati

Obesek lahko nosite kot običajen modni dodatek – lahko na vrvici ali na ogrlici iz plemenitih kovin. Tako se boste izognili tveganju, da bi ga pozabili. Priporočljivo je, da ga nosite ves dan, ponoči pa ga pustite nekje v svoji bližini, da bo njegova energija nemoteno delovala na vas, pa tudi na prostor. 

Dodatne možnosti uporabe:

  • v torbici, žepu ... – kjerkoli znotraj energijskega polja
  • pod blazino – da bi bolj uživali v spancu, še posebno pa, če želite v svoji spalnici spet zanetiti strastiObesek Karneol solza

  • Šifra: A344
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 18.00€

  • Brez DDV: 14.75€

Razpoložljive možnosti


Podobni izdelki

Kristal Karneol

Kristal Karneol

Karneol - čakra: spolna čakraKarneol - horoskop: rak, oven, škorpijon, devicaKarneol&..

10.00€ Brez DDV: 8.20€

Obesek s karneolom

Obesek s karneolom

Vsem dobro znani kristal plodnosti v novi, elegantni oblikiKarneol je kristal poguma, vitalnosti, se..

18.30€ Brez DDV: 15.00€