OLH 23
  • Obesek Mesečev kamen solza

Obesek Mesečev kamen solza

  • Šifra: A694
  • Razpoložljivost: Out Of Stock
  • 18.00€

  • Brez DDV: 14.75€

Razpoložljive možnosti


Sprejmi svojo nežno stran.

Mesečev kamen prihaja v več barvnih različicah, a osnovna vibracija tega kristala je vedno enaka. Izžareva nežnost, sprejemanje, neguje tisto, kar je šibko in potrebuje pomoč. To je idealen kristal za vsako žensko, pa tudi za vsakogar, ki je doživel konec nečesa in si želi novega začetka.

Mesečev kamen

  • prebuja ljubeče energije,
  • umirja čustva,
  • pomaga sprejeti dejstva na miren način,
  • podpira srčne odločitve,
  • krepi intuicijo.

Mesečev kamen se pogosto omenja kot kristal božanskih ženskih energij. Res je, da ga prav zato pogosto izbiramo ženske, saj nas privlači zaradi svojih skrivnosti, ki jih čutimo tudi v sebi. Njegova vibracija govori o dajanju, pri čemer ne pričakujemo nič v zameno, o sprejetosti in spodbuja našo notranjo potrebo, da si ustvarimo varno in ljubeče okolje ne le zase, ampak tudi za naše najdražje.

Vsekakor pa je mesečev kamen koristen tudi za moške, saj jim pomaga, če so izgubili vez s svojo nežno stranjo. Pomaga, da lažje razumejo in se vživijo v čustva svoje ljubljene ženske, da lažje sprejmejo, če se je nekaj končalo (razpad zveze, smrt pomembne osebe ...) in kot del naravnega ciklusa tudi spodbuja nove začetke.

Mesečev kamen in čakre

Mesečev kamen je v prvi vrsti kristal spolne čakre, saj nam pomaga, da v življenje privlačimo dobro in udobno. To je energijski center, preko katerega se povežemo s pravim partnerjem, najdemo službo, v kateri bomo zadovoljni, si uredimo lepo in udobno okolje, privlačimo v svoje življenje dobre ljudi in dobre priložnosti.

Včasih pa ga izberemo tudi za čelno (ažno) čakro, saj spodbuja intuicijo. Pri naprednejšem energijskem delu se uporablja za odpiranje jasnovidnih kanalov, pomaga pa nam tudi najti pomen sanj.

Mesečev kamen in horoskop

Mesečev kamen je eden od najbolj osnovnih kristalov za Rake, saj podpira vse tisto, kar jim je pomembno: dom, družino, nežnost, ljubeč odnos. 

Uporaba

Mesečev kamen lahko normalno energijsko čistimo pod tekočo hladno vodo. Naredite to takoj, ko ga dobite, nato pa vsaj 1x mesečno. Lahko ga tudi programiramo in nosimo pri sebi, v tem primeru potrebuje pogostejše energijsko čiščenje (1x tedensko).

Zaradi svoje narave - je namreč Lunin kristal, pa bo še bolj hvaležen, če ga čistite na svetlobi polne lune. Potrebno je, da kristal v noči polne lune (cca. 1x na mesec) postavite tako, da ga bo lahko obsijala lunina svetloba.


Podobni izdelki

Paket Boljši spanec

Paket Boljši spanec

Izbrani kristali za vse, ki si želite biti spočitiJe ta paket pravi za vas?Ja, če:težko zaspite alis..

31.90€ Brez DDV: 26.15€

Kristal Mesečev kamen

Kristal Mesečev kamen

Mesečev kamen - čakra: kronska čakra, čelna čakra, spolna čakraMesečev kamen - horoskop: r..

10.00€ Brez DDV: 8.20€

Obesek Hematit solza

Obesek Hematit solza

Podpora Zemlje – vedno s teboj.Kristal hematit je eden od osnovnih kristalov, kadar je treba nekaj p..

18.00€ Brez DDV: 14.75€

Oznake: mesečev kamen, kristal, obesek, solza, spolna čaka, rak, ljubeča energija, čustva, mirnost, odločitve, intuicija