OLH24

Obesek Roža življenja

  • Šifra: A580
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 14.80€

  • Brez DDV: 12.13€

Razpoložljive možnosti


Dvojna moč

Dvojna moč energijskega simbola skriva v sebi kristal, ki ni viden vsem, čeprav ga lahko nosite okoli vratu vsem na očeh. Zelo lep simboličen obesek, ki prihaja kot medaljon, ki se odpre.. Idealen za lepo darilo sebi ali komu drugemu. S svojim videzom deluje zelo zemeljsko in magično. Obesek je na voljo v kombinaciji s tremi kristali: aventurin, opal in lapis lazuli. Priporočamo, da si ogledate vse tri in se nato odločite, kateri vam najbolj sede.

 

Posebnosti:

  • obesek lahko nosite vedno in povsod,
  • pozitivne vibracije kristala imajo neposreden vpliv na vas,
  • nevtralen videz,
  • kristal je skrit z motivom in tako so vaši nameni skriti pred drugimi.

Drevo življenja: Je starodavni simbol, ki ponazarja osebno rast in soodvisnost vsega, kar je. Drevo življenja je zrcalno, njegove korenine pod zemljo uravnovešajo krošnjo, ki se razteza proti nebu. Ravno tako človek črpa energijo iz zemlje in jo po drugi strani prejema tudi iz višjih sfer. Kadar je energijski sistem tako uravnovešen, lahko dobro deluje in se počuti povezano, »Eno« z vsem, kar je.

Razlagamo ga tudi kot simbol cikličnosti, saj drevo vsako leto v jeseni odvrže svoje liste, spomladi pa se znova rodi. Z bogato tradicijo, izjemno energijsko močjo in neizčrpno simboliko bo drevo življenja simbol, ki bo v vaše življenje prinesel marsikaj novega.

 

Izbira kristala:

Lapis lazuli: Ugodno vpliva na grleno čakro. Ker ga boste nosili okoli vratu, bo močno okrepil vaše govorne sposobnosti. Lapis lazuli krepi tudi čelno čakro ali tretje oko, vas navdaja z razumevanjem, modrostjo in vam pomaga reševati probleme. Lapis lazuli so uporabljali v magičnih ritualih in kot amulet proti urokom. Je odličen kristal za razvijanje vaših sposobnostih za delo z energijami.

Zeleni aventurin: Je kristal sreče in priložnosti, ki vam bo dal občutek, da ste rojeni pod srečno zvezdo. Igralcem na srečo naj bi povečal možnosti pri igrah. Zeleni aventurin je tesno povezan s srčno čakro. Ker ga boste nosili tik ob srcu, bo njegovo delovanje še močnejše. Okrepil bo vaše zaznavanje zunanjega sveta in razvijal vašo ustvarjalnost. Deluje tako, da vam pomaga opustiti stare vzorce, navade in razočaranja, ki vam ne služijo več. Zeleni avanturin krepi odločnost posameznika ter spodbuja vztrajnost.

Opal: Je nežno bele barve, ki se preliva v odtenke mavričnih barv. Opal je zaradi svoje nežnosti odličen za povezovanje z angeli. Opal vpliva na vse čakre, in deluje tako, da uravnovesi vaše energijsko polje. Je kristal upanja in sreče. Okrepil bo vašo kozmično energijo in razvijal vašo duhovnost. Deluje tudi tako, da vam da moč, da se izražate takšni, kot ste in s tem okrepite sebe, svoje misli, dejanja in besede. Opal oddaja dobro in čisto energijo.

Oznake: roža življenja, aventurin, opal, lapis lazuli, nakit, obesek, grlena čakra, srčna čakra, angeli, čakre