Simbol sove so že v antični Grčiji povezovali s simbolom statusa, inteligence in bogastva. Nekateri pravijo tudi, da naključno videnje sove pomeni, da si na poti sprememb oz. so spremembe blizu. Nekateri verjamejo, da jih simbol sove vodi skozi neznano področje in tako pomaga prebroditi temne in neznane dele v življenju. Kadar simbole kombiniramo še z močjo kristalov, imajo ti posebno moč na točno določenem področju. Zato si tu lahko izberete obesek, pisan vam na kožo, situacijo ali želje. Namig: Kombinacija sove in kristala roževec pomaga okrepiti samozavest.

Pomen:

modrost,

magičnost,

spremembe,

zaščita.


 • Opal (A590): Opal ugodno vpliva na vse čakre. Zaradi svoje nežnosti je odličen kristal za povezovanje z angeli ali svojimi vodniki. Opal deluje tako, da uravnovesi celotno energijsko polje tistega, ki ga nosi, zato je priporočljivo, da ga nosite vedno ob sebi. Oddaja zelo čisto in dobro energijo. Horoskop: rak, devica, tehtnica.
 • Sončev kamen (A593): Ugodno vpliva na srce in prinaša pozitivno energijo. Sončev kamen že od nekdaj povezujejo z energijo sonca in verjamejo, da greje telo. Sončev kamen prinaša samostojnost in deluje kot čistilec aure, ugodno vpliva na spolno čakro. Zelo je primeren za ljudi, ki imajo težave s samozavestjo in strahom. Horoskop: škorpijon.
 • Aventurin (A592): Pravijo mu tudi kristal igralcev iger na srečo, saj naj bi prinašal srečo. Aventurin ugodno vpliva na srčno čakro, zato je kot obesek na ogrlici zelo primeren, saj je v tem primeru vedno blizu srčne čakre. Pomagal vam bo odpraviti stare vzorce in navade, ki se jih želite znebiti ter okrepil vašo odločnost. Horoskop: rak, vodnar.
 • Tigrovo oko (A586): Tigrovo oko ali kristal obilja in bogastva. Znan je po tem, da odganja strahove in privlači bogastvo. Povečuje samozavest in krepi samopodobo. Ugodno vpliva na solarni pleksus. Horoskop: bik, dvojčka, lev.
 • Obsidian (A591): Je močan kristal prizemljitve in vzpostavlja ravnovesje v življenju tistega, komur pripada. Obsidian odpira tretje oko. Ker ga boste nosili okoli vratu, boste hitro našli odgovore, ki jih iščete. Poleg tega obsidian deluje kot ščit pred negativnimi vplivi okolice. Horoskop: lev, škorpijon.
 • Turkiz (A587): Turkiz je znan kristal sreče. Če je podarjen z dobrim namenom, velja, da bo obdarjencu prinesel bogastvo. Ugodno vpliva na grleno čakro in izboljšuje komunikacijske sposobnosti. Zato je kot obesek na ogrlici odlična ideja, saj je tako vedno blizu grleni čakri. Obesek je primeren tudi za nemirne osebe, saj simbol sove prinaša modrost, modra barva turkiza pa mir in spokojnost. Horoskop: bik, strelec
 • Roževec (A594): Kristal ljubezni, čudovit, nežen in predvsem zelo primeren za ljudi z ljubezenskimi težavami. Roževec krepi srčno čakro in deluje tako, da vas spodbuja k uresničevanju vaših sanj. Je kristal boginje Afrodite. Z nošenjem tega prikupnega obeska boste stimulirali srčno čakro ves dan in s tem okrepili svoje ljubezenske vezi – do sebe in do svoje okolice. Horoskop: bik
 • Jaspis (A585): Jaspis pripada korenski čakri, z njo deluje v skladju in ravnovesju. Ko imate blokado na korenski čakri, imate občutek, da se stvari nikakor ne premaknejo naprej. Ob vsakodnevnem nošenju jaspisa boste presenečeni, kako hitro se bodo kar na enkrat stvari začele premikati naprej v pravo smer. Horoskop: Oven, lev
 • Ametist (A588): Ali si želite čutiti bolj povezani s svojim višjim jazom? Želite raziskati meje onstran tega, kar veste? Potem je obesek iz ametista odličen za vas, nosite ga ob sebi in kmalu boste začutili nekaj drugega, nekaj povsem novega. Ametist odpira tretje oko in čisti kronsko čakro, v kombinaciji s simbolom sove pa prinaša nova globoka znanja. Horoskop: strelec, vodnar, ribi.
 • Lapis lazuli (A589): Zelo primeren kristal za nošenje na ogrlici, saj ugodno vpliva na grleno čakro. Predvsem boste z nošenjem tega kristala v kombinaciji s sovo okrepili svoje govorne sposobnosti in javno nastopanje. Simbol sove vam bo prinesel modrost in mir. Blokade na grleni čakri bodo odpravljene. Horoskop: Tehtnica, strelec, devica.


Za ta izdelek ni mnenj.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Obesek Sovica

 • Šifra: Z999
 • Razpoložljivost: Na zalogi

Simbol sove so že v antični Grčiji povezovali s simbolom statusa, inteligence in bogastva. Nekateri pravijo tudi, da naključno videnje sove pomeni, da si na poti sprememb oz. so spremembe blizu.

 • 12.90€

 • Brez DDV: 10.57€

Razpoložljive možnosti


Podobni izdelki

Obesek Želva - Roževec

Obesek Želva - Roževec

Odlična kombinacija za vse, ki potrebujete ljubezen in finance.GLAVNE ZNAČILNOSTIizboljšanje odnosov..

21.00€ Brez DDV: 17.21€

Obesek želvica

Obesek želvica

Obarvajte svoje življenjeKo gre za simboliko živali, ima želva poseben pomen in je zaradi svoje nara..

11.40€ Brez DDV: 9.34€

Obesek Kapljica opalit

Obesek Kapljica opalit

Spoznajte svojo dušoObesek Kapljica opalit je prava izbira za vse, ki želite povečati svojo osebno m..

7.50€ Brez DDV: 6.15€

Obesek Sončev kamen - nihalo

Obesek Sončev kamen - nihalo

Naj vaši talenti zasijejoTa obesek je pravi za vas, če:bi se radi izkazali,želite narediti dober vti..

11.40€ Brez DDV: 9.34€

Zapestnica Iskrena ljubezen (opalit)

Zapestnica Iskrena ljubezen (opalit)

Opalit je kozmični kristal, ki svojo energijo oddaja v spektru mističnih barv. Kot jutranja meglica,..

17.50€ Brez DDV: 14.34€

Oznake: sova, modrost, magičnost, spremembe, zaščita, opal, kristal, sončev kamen, aventurin, tigrovo oko, obsidian, turkiz, roževec, jaspis, lapis lazuli, ametist