Imejte generator življenjske energije vedno s seboj in se zaščitite pred negativnimi energijami in elektromagnetnim onesnaženjem. Mešanica katalizirane smole in steklenih vlaken s kovinskimi ostružki ter delci kristalov na obesku za verižico je na voljo s tremi simboli:


  • Drevo življenja v kombinaciji s kristalom lapis lazuli v obliki srca bo odprl vaše srce za sprejemanje sebe in drugih. Šele ko boste vzpostavili ljubeč odnos do sebe, boste namreč lahko imeli harmonične odnose z drugimi. Lapis lazuli je kristal resnice in modrosti, ki bo v vas prebudil iskrenost do sebe in drugih, kar je pogosto temelj za izpolnjujoč odnos.
  • Roža življenja v kombinaciji s simboli čaker in pripadajočimi kristali bo poskrbela za ravnovesje vseh 7 čaker oz. energijskih točk v telesu: rdeča barva predstavlja korensko čakro, oranžna spolno čakro, rumena solarni pleksus, zelena srčno čakro, svetlo modra grleno čakro, temno modra čelno čakro, vijolična barva pa kronsko čakro.
  • Zen – obesek s simboli 7 čaker in podobo človeka, ki meditira, vas bodo spomnil, da sta za ravnovesje telesa in misli pomembna tako ravnovesje duha kot čistost misli. Ko boste prišli do zena, se bo za vas začelo novo potovanje skozi povsem drugačno dojemanje sveta.

Orgonitni obesek za verižico

Orgonitni obesek za verižico bo poskrbel za zaščito in harmonično energijo, kjerkoli boste. Izbirate lahko med tremi simboli Drevo življenja s kristalom lapis lazuli, Roža življenja s simboli čaker in obesek Zen za meditacijo.
  • Šifra: A826-8
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 19.00€

  • Brez DDV: 15.57€

Razpoložljive možnosti


Podobni izdelki

Orgoniti 2022

Orgoniti 2022

Leto 2022 bo leto uresničenih sanj in spodbudnejših energij, še vedno pa bo treba marsikatero zastal..

33.90€ Brez DDV: 27.79€

Namizni orgoniti

Namizni orgoniti

Namizni orgoniti so zelo priljubljeni kot duhovno čistilno orodje. So napajalne postaje, narejene iz..

39.90€ Brez DDV: 32.70€

Orgonitni obeski za ključe

Orgonitni obeski za ključe

Orgonitni obeski za ključe so primerni za vsakogar, ki si želi zaščite na svoji poti, ko zapusti var..

15.90€ Brez DDV: 13.03€

Tapiserija Mandala

Tapiserija Mandala

Mandala v sanskrtu pomeni 'krog'. Mandale so zelo cenjene v indijskem duhovnem svetu, še posebno v h..

16.90€ Brez DDV: 13.85€

Oznake: orgonit, obesek, čakre, roža življenja, drevo življenja, zen