OLH 23

Paket Dobro počutje

  • Šifra: A869
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 45.00€

  • Brez DDV: 36.89€

Razpoložljive možnosti


Pričarajte si magično vzdušje za sprostitev, meditacijo ali aromaterapijo! Brezčasna in elegantna difuzorja Lotos in Marjetica bosta stilsko popestrila vaš prostor, bodisi doma bodisi v pisarni. Meglica difuzorja z izbrano vonjavo bo očistila in odišavila zrak ter ga prijetno navlažila, da bosta vaša koža in sluznica manj izsušeni-kar je še posebej pomembno v času nizkih temperatur.

Uporaba difuzorja: 

V spodnji del difuzorja nalijte do 400ml vode in dodajte 2-3 kapljici eteričnega olja (pribl. 0,1 do 0,2ml). Ko je rezervoar prazen, se difuzor sam izklopi. Difuzor ima tudi časovnik, tako da ga lahko brezskrbno zaženete, tudi če veste, da boste kmalu zapustili prostor,  ali pred spanjem. S pritiskom na gumb lahko namreč difuzorju omejite število ur delovanja, nato pa v prijetnem vzdušju zajadrate v miren sen. Difuzor deluje prek ultrazvočnih valov, ki poskrbijo za takojšnje izhlapevanje vode in eteričnega olja iz rezervoarja. S tem se ustvari hladna meglica, prek katere se prostor napolni s čudovitimi vonjavami. 

Del seta je tudi eterično olje, katerega si izberete sami. Eterična olja izjemno pripomorejo k našemu zdravju in dobremu počutju. Najpreprostejši in najvarnejši način uporabe eteričnih olj je vdihovanje, najboljše vdihovanje eteričnih olj pa dosežemo ravno s pomočjo difuzorja. Z eteričnimi olji podpremo delovanje imunskega sistema, kar je v zimskih časih še kako pomembno, lajšamo dihalne težave, ki so posledica prehladnih obolenj, zmanjšamo stres, izboljšamo spanec, poleg pozitivnih vplivov na zdravje pa z eteričnimi olji izboljšamo tudi kakovost zraka v domu

V paketu vas čaka še antiseptičen in protivneten pripomoček za lajšanje težav prehlada - kadilo PALO SANTO ( Sveti les). Ne le, da pride zelo prav, ko smo prehlajeni, njegova uporaba se priporoča tudi astmatikom, osebam, ki se spopadajo s pogostimi glavoboli in z vnetji. Zelo učinkovit je tudi pri lajšanju težav bronhialnega kašlja, gripe, težav s sinusi ter alergij. Kadilo je priporočljivo prižgati tudi takrat, ko želimo energijsko očistiti prostor ali priklicati dobre energije. 

Postopek čiščenja s kadilom Palo Santo

S svečo ali z vžigalnikom prižgite palčko kadila Svetega lesa. Nežno potresite, da ogenj ugasne in začne lepo tleti. S kadečo palčko počasi potujte okoli telesa, kot bi želeli narisati svoj obris, vendar vedno v smeri proti srcu; najprej od glave navzdol spredaj, zadaj, levo in desno, nato od podplatov navzgor, spet spredaj, zadaj, levo in desno. Za čiščenje doma predimite vse prostore. 


Podobni izdelki

PALO SANTO - palčke

PALO SANTO - palčke

Komplet 5 palčk svetega lesa - Palo Santo za energijsko čiščenje prostorov, avre, meditacijo, p..

9.90€ Brez DDV: 8.11€

Difuzor Aromaterapija (več možnosti)

Difuzor Aromaterapija (več možnosti)

Pričarajte si magično vzdušje za sprostitev, meditacijo ali aromaterpijo! Brezčasna in elegantna dif..

35.00€ Brez DDV: 28.69€

Eterično olje (več možnosti)

Eterično olje (več možnosti)

Prijeten vonj eteričnih olj bo v vašem domu pričaral čarobno praznično vzdušje vsak dan, poleg tega ..

9.90€ Brez DDV: 8.11€

Oznake: Palo Santo, difuzor, vlažilec zraka, prehlad, gripa, eterično olje