• Piramida Šungit

Je piramida iz šungita prava izbira zate?

Ja, če:

  • veliko delaš z računalnikom,
  • želiš ustvariti dobre energije v svojem domu,
  • meniš, da doživljaš karmične lekcije,
  • meniš, da ti drugi ljudje poskušajo skodovati,
  • imaš v okolici doma ali delovnega mesta kakršne koli oddajnike negativne energije.


Naravni kristal šungit je pobrušen v obliko piramide, kar ima na energijski ravni dvojno delovanje. Šungit kot kristalprizemljitve in zaščite prinaša mirno, stabilno, vendar izjemno močno zaščitno vibracijo.

Kljub temu je primeren tudi za domove s pestrim družabnim življenjem in poslovne prostore, v katere vstopajo tudi stranke. Pogosto namreč ljudje v prostoru pustijo bolj ali manj izrazit energijski odtis. Veš, ko se kar ne moreš znebiti nekega čudnega občutka po tem, ko te je obiskala določena oseba?

Šungit prepreči vsakršen energijski vpliv, ki ni v tvoje najvišje dobro. Priljubljen je pri vseh, ki delajo z ljudmi, obenem pa ga skorajda nujno potrebujejo energijsko bolj občutljivi ljudje in empati.

Piramida pa je že tisočletja v energijskem svetu uporabljena kot pospeševalnik energij. Zaradi svoje oblike je zmožna črpati energije tako iz prostora kot tudi iz zemlje. Nato jih znotraj sebe energijsko prečiti in transformira skladno z vibracijo kristala, iz katerega je narejena. Tako osveženo energijo nato oddaja nazaj v prostor. Ravno zato je piramida ena najpogostejših in najbolj priljubljenih oblik med kristali za dom.

Piramida iz šungita je na voljo v dveh velikostih. Manjša meri približno 3x3x2 cm, večja približno 4x4x3 cm.


Uporaba šungita

EMS

Postavite piramido zraven katerekoli elektronske naprave, da zmanjšate učinke elektromagnetnih sevanj. Lahko jo imate zraven monitorja, TV ali tam, kejr polnite svoj mobilni telefon.


Delovno okolje, energije doma

Piramido iz šungita lahko postavite kamorkoli, najbolj naravno pa sodi na severovzhod (znanje, duhovna rast) ali jugozahod (ljubezen, zakon). Tema dvema predeloma vlada element zemlje.

Več ljudi kot vstopa v prostor, pogosteje šungit potrebuje energijsko čiščenje. Če ni kakih posebnih težav, bo 1x tedensko dovolj, vsekakor pa ne manj kot 1x na mesec.


Energijska zaščita

če menite, da negativni vplivi prihajajo iz določene smeri (transformatorska postaja, sosedje, zapor ...), postavite šungit na okensko polico v smeri tega vpliva. V nasprotnem primeru ga lahko postavite kamorkoli v stanovanje. Ne pozabite na energijsko čiščenje vsak teden.


Čiščenje kristalov

V posodo/skledo/na okrasni krožnik daste lahko različne kristale, v središču pa naj bo piramida iz šungita. Tako pustite čez noč. Zjutraj bodo drugi kristali energijsko očiščeni in napolnjeni, šungit pa potrebuje energijsko čiščenje (najbolje takoj in da ga potem čez dan pustite na naravni svetlobi).


Energijsko čiščenje

Šungit potrebuje energijsko čiščenje. Čeprav lahko sam čisti tako vodo kot tudi druge kristale, pa moramo imeti v mislih, da ima stalno opravka z negativno energijo. Zato ga je treba 1x tedensko sprati pod hladno tekočo vodo, nato pa ga nekaj časa pustiti bodisi na sončni ali pa na lunini svetlobi.

Tudi če popolnoma nič ne delate z njim, izvajajte energijsko čiščenje vsaj 1x na mesec.


Piramida Šungit

  • Šifra: A702
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 16.80€

  • Brez DDV: 13.77€

Razpoložljive možnosti


Podobni izdelki

Obesek Šungit

Obesek Šungit

Naj magični kamen izboljša vaš vsakdanjik.Obesek Šungit vam bo pomagal na številnih področjih. Zašči..

18.00€ Brez DDV: 14.75€

Kristal Šungit

Kristal Šungit

Šungit - čakra: korenska čakraŠungit - horoskop: rak, škorpijon, kozorogŠungit - posebnosti:  z..

10.00€ Brez DDV: 8.20€

Piramida Fluorit

Piramida Fluorit

Fluorit je kristal, ki nam že s svojimi krasnimi prelivajočimi barvami pokaže, da v življenju ni ved..

16.80€ Brez DDV: 13.77€

Feng Shui Set

Feng Shui Set

Uredite svoj dom po Feng shui-ju!Feng shui je starodavna kitajska modrost o ravnovesju in dobrem pre..

9.90€ Brez DDV: 8.11€

Svečnik (marmor, aragonit)

Svečnik (marmor, aragonit)

Svečo si v pozno jesenskih in zimskih večerih pogosto prižgemo zaradi pomanjkanja svetlobe ali ko po..

11.90€ Brez DDV: 9.75€

Oznake: šungit, kristal, piramida, zaščita, ems, sevanje