Če delamo v harmoniji s cikli vesolja, bomo lažje našli, kar želimo.

V času sijaja polne pomislimo, kako ljudje v naši okolici vplivajo na nas? Ali pričakujemo, da bodo naš partner, otroci, prijatelji ali sodelavci popolni? Ali visoka pričakovanja pokvarijo naše odnose? Če se poglobimo in si zastavimo ta vprašanja, lahko samo odstranimo nekatera ovirajoča prepričanja ali si pomagamo priti do dna nekaterim težavam in si dvignemo samozavest. Morda se bomo tudi bolj zavedali lastne vrednosti in tega, kaj si resnično zaslužimo. Čeprav je to samoraziskovanje poglobljeno, so nam polne lune vsak mesec v močno podporo. Ko ugotovimo, česa ne želimo več nositi, lažje sprejmemo, da nam bo energija polne lune pomagala voditi pot do opuščanja.

Energijo polne lune v devici lahko uporabimo tudi za razmišljanje o tem, kako priznavamo lastne vrednote in ali jih sploh. Zaslužimo si boljše, vendar kako si lahko to pokažemo? Kako lahko živimo svoje življenje s stališča, da smo pomembni in da si naš pristen jaz zasluži, da ga vidimo? Če se lotimo teh točk, bomo hitro opazili velik napredek, saj nas bo vodila marčevska Luna. Zavedajmo se področij, na katerih so potrebne spremembe – morda ljubezen, delo ali osebna sprememba – in sprejmimo ta nov val, ki nam lahko polepša življenje z novim sijajem.


Začetek astrološkega novega leta

Polna Luna v Devici je tudi zadnja pred pomladnim enakonočjem 2022. Pomladno enakonočje je ključna točka v astrologiji, saj velja za začetek astrološkega (novega) leta. Preden pa se začne, lahko uporabimo očiščevalne energije te polne lune, da razmislimo o poti, ki smo jo prepotovali v zadnjih 12 mesecih, in odpravimo stvari, ki jih ne želimo več vzeti s seboj v novo leto. Določimo namere in nato dovolimo, da nam magija polne lune pokaže pot. Če delamo v harmoniji s cikli vesolja, bomo lažje našli, kar želimo.


Podpora Neptuna, planeta duhovne rasti

Pravzaprav je ustvarjanje lastne povezave z vesoljem in uporaba lastne intuicije za povezavo s polno luno device zelo podprto tudi zaradi planeta Neptuna. Neptun je planet duhovne rasti in lahko pomaga pospešiti razvoj naše intuicije in odpira naše tretje oko. Pod to energijo se bo naša intuicija lahko močno okrepila. Če pa se v življenju pod to energijo polne lune dogaja kaj vznemirljivega, preverimo, ali lahko odstranimo hrup in svojo pozornost preusmerimo iz zunanjega na notranje. Umirimo se in utihnimo z vsem, kar nas muči, in preverimo, ali lahko na stvari gledamo z vidika duha.

Ta pristop pod energijo Neptuna je pogosto nekoliko lažji in nas lahko vodi do bogatejšega in globljega razumevanja. Delo z Neptunom lahko pomaga tudi spremeniti naš pogled na stvari, saj nam omogoča, da razumemo, da smo vsi na duhovnem potovanju, da je vse začasno, da v resnici ni ločitve in da je večina življenjskih lekcij tukaj za podporo rasti naše duše.


Poskrbimo zase in ne pretiravajmo

Energija device lahko včasih vznemiri tudi naše zdravje, zato poskrbimo zase pod to energijo in ne poskušajmo pretiravati. Opustimo slabe navade. Začnimo telovaditi, spremenimo prehrano. Odločimo se, da bomo svoje vsakodnevno delo bolje organizirali, da bomo imeli več časa za počitek. Naučimo se bolje upravljati svoj čas. Več pozornosti posvetimo prebavi, stopalom, žilam, želodcu in trebušni slinavki.

Uran, ki pozitivno podpira to energijo Lune, bo v pomoč pri premikanju nekaterih stvari naprej, premikanju v prihodnost in sprejemanju vseh nepričakovanih stvari, ki prihajajo v naše življenje. Prihajamo v obdobje novih priložnosti, ki so lahko osvobajajoče, tako v poslu kot v ljubezni. Vladar te Lune je Merkur, ki je blizu Jupitra – nova poslovna priložnost, srečanje in pogovor, ki nas lahko pripelje do nove zgodbe. Zato vstopimo v naslednje dni z več zaupanja vase, v idejo, da življenje deluje za vaše dobro. Zaupajmo, da je vse tako, kot mora biti in opustimo nadzor. Dovolimo si biti v stanju začasne negotovosti, dokler se okoliščine ne spremenijo. Potem bomo prejeli povabilo za nov začetek!


Deli na Facebooku:

Poroka Venere in Marsa v vodnarju prinaša užitek in upor
Ples Venere in Marsa v ozvezdju vodnarja nam prinaša nove globine v odnosih, vznemirjenje, odprtost. V ospredju bosta samosvoje razmišljanje in izrazi...
Kakšna mama (bo)ste? Zvezde pravijo tako …
Ovnice bi otroke čim prej poslale na samostojno pot, bikice bi jih razvajale, rakice imajo vzgojne prijeme že v krvi, levinje so znane po svoji gracio...
Kosmika
Kosmika je z leti poslala prvi naslov, kamor se veliko ljudi dnevno obrača po pomoč, uvide, nasvete, pa tudi po preverjene informacije z ezoteričnega področja.
preberi več ⟶