Pomladni horoskop

Po vremenu sicer ne bi uganili, ampak že pred dnevi se je začela koledarska pomlad (20.3.2020). To je čas rasti in razcveta, ki vpliva na vsakogar. Na kaj pa pod njenim vplivom najprej pomislijo horoskopski znaki?

Oven – ljubezen

Ko se ptički ženijo, podobno idejo dobijo tudi Ovni. Začenja se njihov del leta, prekipevajo od energije in želje po ljubezni … predvsem v fizičnem smislu.

Bik – upanje

Najbrž je tale vremenski preobrat s snegom najbolj prizadel prav Bike. Konec zime, toplejši dnevi in prebujanje narave jim namreč vzbuja veliko pozitivnih občutkov in optimizma.

Dvojčka – dogodivščina

Že tako nenehno razmišljajo, kam bi še šli in kaj bi počeli. Pomladni čas jim da še dodaten zagon za vse njihove načrte. Trenutno bodo morali še malo počakati, a že načrtovanje jih zabava!

Rak – sprememba

Mirno lahko rečemo, da je pomlad najbolj primeren letni čas za karkoli novega, kar bi si Rak lahko zaželel v svojem življenju. Niso ljubitelji sprememb, a pomladno prebujanje jih omehča.

Lev – svetloba 

Obožujejo toplo pomladno sonce na svoji koži, v stanovanju, med sprehodom. Zanje se jutro se ne bi moglo začeti bolje, kot če jim skozi okno posije sonce.

Devica – rože

Saj veste, da obožuje rože. Ne glede na to, ali bi se radi opravičili ali jih prosili za usluge, lep šopek jih bo vedno omehčal. Zato je jasno, da uživajo v pomladi!

Tehtnica – nov začetek

Rada ima občutek svežine. Še zlasti jo začuti na čustveni ravni, ki se prebudi iz zimskega spanca. Zdaj je spet čas, da aktivira celo svojo čustveno paleto!

Škorpijon – prebujeno življenje

Rad opazuje in veseli se, da je svet okoli njega spet oživel. Opazi vsako malenkost in temeljito razmisli o možnih vzrokih, zakaj je sosed posadil živo mejo. Vse bo raziskal.

Strelec – dieta 

Na splošno je med najbolj aktivnimi, a pozimi se malo poleni. Za povrhu pa se težko upre prazničnim sladicam, zato bo med prvimi, ki bodo pomlad začeli z bolj zdravim življenjskim slogom.

Kozorog – opravila

Kaj vse je potrebno postoriti okoli hiše ali po stanovanju! Kako to počnejo sosedje, kdo je najprej začel … Skratka, pomlad v Kozorogih prebuja nov val deloholizma.

Vodnar – topel veter

Najbolj se razveseli toplega zraka na svoji koži. Zima jih moti predvsem zato, ker je mrzlo. Ko je Sonce bližje Zemlji, je tudi njim lepše živeti.

Ribi – adijo, bunda!

Čeprav so rade v puhastih oblakih, pa bunda in debela oblačila niso ravno zanje. Bolje se počutijo, če se lahko svobodneje gibajo.

Deli na Facebooku:

Yoni: Kako obvladati jezo
Kaj je jeza? Jeza je čustvo, jeza nismo mi. Jeza je kot vreme, ki mine. Kako se z jezo soočati, kako jo obvladati? Nikoli ni dobro, da nas skozi življ...
Sporočilo karte Moč nevidnega sveta: VODNIK PLANETOV
Vodnik planetov prihaja z dobrimi novicami. In dobrimi teorijami. Če jih boste le znali spoznati. Predvsem se vidi, da prihaja z namenom, da bi vam pr...
Kosmika
Kosmika je z leti poslala prvi naslov, kamor se veliko ljudi dnevno obrača po pomoč, uvide, nasvete, pa tudi po preverjene informacije z ezoteričnega področja.
preberi več ⟶