OLH24
  • Korak pred propadom ali …? (e-mail reading)

Korak pred propadom ali …? (e-mail reading)

  • Šifra: B033
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 39.90€

  • Brez DDV: 32.70€

Razpoložljive možnosti


Poznaš občutek, da se bo zdaj zdaj vse razsulo v prah? Te muči t.i. »kompleks prevaranta«, značilen za ljudi, ki se ne cenijo dovolj? Se pojavljajo stalni konflikti? Ni čudno, vstopili smo v Saturnovo leto in ta strogi planet razkriva vse, kar nas je na skrivaj mučilo, kjer smo bili površni ali pa smo sprejeli slabe odločitve v preteklosti. Vse, kar smo poskušali pomesti pod preprogo, zdaj prihaja na dan.

Enega bo »udaril« na ljubezenskem področju, drugega pri denarju, tretjega morda celo pri zdravju. Za točno razlago je potrebno pogledati tvoj rojstni horoskop in preveriti, katere lekcije ima »vesoljski učitelj« v planu zate.

To je izredno pomembno iz dveh razlogov:

  1. v letošnjem letu ti bo lažje in
  2. naslednje leto boš že v nizkem štartu, ko se bodo drugi šele ogrevali.

Letu 2022 bo namreč vladal Jupiter, ki je planet sreče, širjenja in rasti na vseh področjih (ljubezen, denar, počutje, sreča). A nagradil bo le tiste, ki bomo letos pridno opravili grenke lekcije. 

Površnim in tistim, ki se bodo letos poskušali izmikati, pa lahko prinese pretiravanje, čezmerno zapravljanje, dodatne kilograme in vsesplošno nezmernost. Marsikoga bo najbolj udaril prav po denarju.

Zato naša izkušena astrologinja svetuje, da se letos res potrudimo in si naredimo dobre temelje za dober uspeh. Prav zato je zasnovala analizo, ki ti bo pri tem resnično v pomoč!


Za astrološke navdušence:

Vsako leto ima svojega planetarnega vladarja. In vsakih 7 let pride na vrsto Saturn, ki ga tradicionalna astrologija smatra za velikega malefika, prinašalca zla. Sodobna astrologija pa ga raje imenuje učitelj, saj dobro vemo, da njegove zahtevne lekcije prinašajo tudi lepe nagrade. 

Povedano drugače, določene stvari v življenju moramo izboljšati, spremeniti, morda celo postaviti na nove in trdne temelje, da si s tem zagotovimo rast, širjenje in uspeh v naslednjem letu. Za Saturnom namreč krmilo prevzema Jupiter, ki je njegovo pravo nasprotje. A zavedati se moramo, da Jupitrov vpliv rad povzroča pretiravanje in da pri ljudeh, ki letos ne bodo natančni in vestni, povzroča pretiravanje. To lahko pomeni, da bomo v upanju na velik donos izgubili velike vsote denarja. Lahko pomeni, da bomo zaupali napačnim ljudem ali kritično precenili svoje zmožnosti.

Samo tisti, ki bo v letu Saturna naredil temeljito čistko, bo v letu Jupitra lahko užival v ugodnih razmerah!

Kako pa bo pri tebi? Kaj ne bo vzdržalo? Kje lahko pričakuješ najbolj boleče lekcije in kje te čakajo največje nagrade? Teodora s Kosmike predstavlja novo, ekskluzivno osebno analizo Korak pred propadom ali …?


* Svojo analizo boste prejeli na mail v najkrajšem možnem času. Teodora se potrudi, da je to kolikor mogoče hitro, vendar v primeru gneče lahko traja do 10 delovnih dni. Plačilo po povzetju ni možno, saj analizo dobite po mailu.

Podobni izdelki

Sade Sati - astrološka analiza (e-mail)

Sade Sati - astrološka analiza (e-mail)

7 let nesrečeAstrološka analiza zahtevnih življenjskih obdobijza vas pripravi: Teodora s KosmikeVsak..

49.95€ Brez DDV: 40.94€

Odgovor Teodore s Kosmike

Odgovor Teodore s Kosmike

e-mail readingOdgovori na vprašanja po mailu. Uveljavljena astrologinja Teodora s Kosmike pripravi o..

15.90€ Brez DDV: 13.03€

Prehranska astrologija – osebna analiza

Prehranska astrologija – osebna analiza

e-mail reading – piše Teodora s KosmikeČezmerna telesna teža in čustvene stiske so zapisane že v naš..

39.90€ Brez DDV: 32.70€

Karmična naloga (e-mail reading)

Karmična naloga (e-mail reading)

e-mail reading – piše Teodora s KosmikeVas zanima, kakšno karmo ste prinesli s sabo na ta svet, kakš..

39.90€ Brez DDV: 32.70€

Medicinska astrologija - Priročnik za naše telo (e-knjiga)

Medicinska astrologija - Priročnik za naše telo (e-knjiga)

Astrološki reading za vse, ki želimo dobro izgledati in se tudi dobro počutiti.Vse, kar morate vedet..

39.90€ 53.20€ Brez DDV: 32.70€

Oznake: saturn, vodnar, teodora s kosmike, leto, 2021, astrologija