Sporočilo karte Moč nevidnega sveta: TKALKA USODE


Vsako delovanje, vsaka misel, vsaka beseda soustvarja usodo. In potem nadaljnje delovanje. S svojimi mislimi kreirate realnost. Takšna kot so sedaj vaša prepričanja, ki jih nosite v sebi, takšno bo vaše življenje v prihodnosti. Ne postanite sami sebi največji sovražnik, ampak prijatelj. Čas je, da se rokujete sami s seboj in si daste potrditev. Kajti v tem trenutku jo resnično potrebujete. Nihče vas ne bo dvignil, če v prvi vrsti ne boste dvignili sami sebe.


Če nosite v sebi vprašanje glede nekega odnosa, vam Tkalka usode zagotavlja, da boste ob pravem času na pravem mestu. In vidi se, da bodo vaši upi lahko izpolnjeni. Ampak pomembna je vaša energija in vaše delovanje. Pomembna ja vaša moč, kako jo v tem trenutku negujete. Odstraniti morate stara prepričanja in negovati nova.


Bodite pozorni na vedenje na vseh področjih. Če imate možnost, pomagajte. Drugače se umaknite. Ne izzivajte usode, da vam tega ne bo vrnila kot bumerang. Pomembna so dejanja. Lahko jih delate v tišini.


Se bojite, da boste izločeni, če ne boste sledili toku in množici? Lahko pa boste v svojem svetu odkrili nov in neznani svet, ki vas bo napolnil in vam dal moči. Da boste z lahkoto šli skozi dan, kot sam svoj tkalec usode.


Naučite se biti sami svoji in pokazati v vsej svojo popolnosti tudi svoje pomanjkljivosti. Kajti prav te bodo vaši osebnosti dale moč in trdnost. Predvsem pa preživetje. In razumevanje nevidnega.


Zmorete :) Objem.


Kaj narediti, kadar smo brez energije?
Zakaj imamo pogosto občutek, da nam primanjkuje energije ali pa se počutimo popolnoma izžete? Vzroki pomanjkanja energij ležijo v neuravnoteženemu živ...
Tarot: kaj ti prinaša april?
Izbrane so karte Velike arkane Tarota, ki govorijo o pomembnih življenjskih prelomnicah. Karta po tvoji izbiri torej opisuje najpomembnejše dogajanje ...
Kosmika
Kosmika je z leti poslala prvi naslov, kamor se veliko ljudi dnevno obrača po pomoč, uvide, nasvete, pa tudi po preverjene informacije z ezoteričnega področja.
preberi več ⟶