Na sliki si izberi eno od številk. Spodaj pa preberi, kakšno sporočilo se zate skriva v steklenici ;)


1 – Nekdo te pogreša

Videti je, da ti je sporočilo v steklenici poslal nekdo, ki misli nate. V tvojem primeru je glavni napotek za poletje enostaven: vzemi si čas za ljudi, ki jih pogrešaš in seveda tudi za tiste, s katerimi si želiš več druženja. Nehaj odlašati in iskati izgovore. Če je nekdo pomemben, pač je in to ima prednost!

Če povem z znano mislijo:
Vzemi si čas za prijatelje, da ti ne bo čas vzel prijateljev.

P.S.: Seveda je možno tudi, da še ne veš, kdo je oseba, ki je sprožila energijski tok, da je tole sporočilo prišlo do tebe. V tem primeru ti bo polejte postreglo z vroočimi presenečenji ;)
2 – Nekaj si pozabil/a
Sporočilo v steklenici te je doseglo z določenim namenom. Želi te spomniti na nekaj, česar zadnje čase nimaš pogosto v mislih. Glede na tvojo trenutno situacijo bi lahko bilo dvoje.
Prva možnost je, da se ti v življenju preveč dogaja in ti je posledično neka pomembna stvar preprosto ušla iz spomina. Če se najdeš v tem, najprej preveri veljavnost dokumentov in podobne formalne zadeve. Vsekakor pa si vzemi čas zase in za razmislek, saj ga resnično potrebuješ!

Druga možnost je, da si nalašč pozabil/a nekaj. Ali z drugimi besedami, da nekaj tlačiš v svojo podzavest. Lahko gre za negativen dogodek ali spremembo, s katero se enostavno ne moreš sprijazniti. V tem primeru te prosim: vzemi si čas, dovoli si čustva in sooči se s tem. Gre za zadevo, ki jo resnično moraš predelati, saj ti bo v nasprotnem primeru povzročila veliko težav :(
3 – Odpirajo se ti dobre energije na ljubezenskem področju
Tvoje sporočilo v steklenici govori o paru in o sproščenem vzdušju. Glede na tvojo trenutno situacijo gre lahko za začetek zveze ali nov korak v obstoječi zvezi, lahko pa tudi za uspešno poslovno partnerstvo. Odvisno je seveda od tega, kaj ti je trenutno najbolj pomembno.


Vsekakor pa se ne rabiš bati garaškega poletja, saj vse kaže, da bodo tudi morebitne napornejše obveznosti potekale izredno sproščeno in v prijateljskem, če že ne kar v zabavnem vzdušju. Če čakaš svoje zabavno poletje, imam zate odlično novico: začelo se je!
4 – Čaka te denar ali povračilo
Tvoja prizadevanja v zadnje pol leta se ti bodo obrestovala. Očitno je za teboj kar delovno obdobje in trud nikakor ni bil zaman. Za kasneje imaš dobro izhodišče, trenutno pa se ti odpira predvsem čas zadovoljstva in zasluženega počitka.


Tvoje sporočilo v steklenici namreč pravi, da si lahko obetaš brezskrbno in zadovoljno poletje. To, kar ti je najbolj dragoceno, je na varnem in na vidiku ni nobenih posebnih presenečenj. Na zasebnem področju te čaka veliko zadovoljstva, vendar gre za stvari, ki še niso zrele za v javnost oz. za širši krog ljudi.
5 –Modro izbiraj svoje bitke
Mogoče vidiš samo temno stran neke zadeve in se ne zavedaš, da bi bilo treba pogledati samo z drugačnega zornega kota. Tudi če je nebo še tako oblačno, moraš vedeti, da sonce vedno posije skozi oblake.
Možno je tudi obratno, če vidiš samo svetlo stran. V tem primeru tvoje sporočilo v steklenici pravi, da nikar tako naivno.


Kakorkoli že, tole sporočilo je morje prineslo k tebi z namenom. Čas, ki prihaja, ti prinaša izbiro. Nobena skrajnost ni prava, pač pa potrebuješ srednjo pot. Ceni svojo energijo in jo pametno uporabljaj. Obenem pa bodi na preži, kajti pred tabo niso samo pasti, ampak predvsem priložnosti.Deli na Facebooku:

Tarot: Kaj ti prinaša julij?
Vedeževanje s kartami za tvojo prihodnost v mesecu juliju....
Vse, kar moraš vedeti o Levu
Osnovna dejstva o kralju horoskopa...
Kosmika
Kosmika je z leti poslala prvi naslov, kamor se veliko ljudi dnevno obrača po pomoč, uvide, nasvete, pa tudi po preverjene informacije z ezoteričnega področja.
preberi več ⟶
1 comments
Marjeta kuhar
Marjeta kuhar
Thursday 18th July 2019

dober vecer prosim vas povejte mi za u+zdravje kaj me caka hvala vam

Prikazujem 1 do 1 od 1 (1 strani)
Leave a comment
Note: HTML is not translated!