• Svečke za krepitev čaker

Komplet svečk za krepitev čaker vsebuje 7 barv in vonjev. Preverite, na kateri čakri imate blokado, nato izberite primerno barvo svečke. Prižgite si jo v prostoru, kjer se počutite umirjene in sproščene, ter se namestite tako, da vam bo udobno. Nato meditirajte ali se med enakomernim dihanjem osredotočite na barvo sveče. Z vsakim vdihom sprejmite pozitivno energijo, z izdihom pa oddajte negativno energijo. Počasi zaprite oči in si predstavljajte, kako svetloba sveče očisti blokado na posamezni čakri v telesu, kot bi vas obdajal mehurček te barve. Nato odtenek v mislih preobrazite v toplo belo svetlobo, ki bo obdala vaše telo.

V kompletu je 7 svečk za krepitev vseh čaker:

Korenska čakra (rdeča barva) je temelj našega sistema, je na koncu hrbtenice, kjer energija zemlje vstopa v naše telo. Omogoča nam, da poženemo korenine in se prizemljimo, najdemo svoj prostor v svetu.

Težave, ki kažejo na blokado: alergije, krčne žile, težave s hrbtenico in pritiskom, kopičenje stvari, dolgovi, nezmožnost postaviti zdrave meje, težave s čezmerno telesno težo.

Spolna čakra (oranžna barva) je sedež naših primarnih čustev, središče kreativnosti, nezavednih reakcij, prav tako pa velja za center obilja, denarja, plodnosti. 

Težave, ki kažejo na blokado:  težave z mehurjem in spolnimi organi, nesprejemanje svojega telesa, izogibanje odgovornosti, strah pred uspehom, prevarami, prihodnostjo.

Solarni pleksus (rumena barva) je točka naše moči, samozavesti, ega. Če dobro deluje, nam daje občutek, da lahko dosežemo zadane cilje in nadzorujemo svoja čustva in življenje.

Težave, ki kažejo na blokado: sladkorna bolezen, žolčni kamni, pozabljivost, težave s samozavestjo, pretirana želja po hrani, vzkipljivost, pomanjkanje samodiscipline, trema.

Srčna čakra (zelena barva) je energijsko jedro našega sistema, vez med telesom in duhom ter središče za ljubezen. Ljudje z dobro delujočo srčno čakro so notranje svobodni, neobremenjeni. 

Težave, ki kažejo na blokado: težave z rameni in rokami, srcem in krvnim obtokom, občutek tesnobe, strah, da bi bili izkoriščeni, maščevanje, sebičnost, cinizem, zagrenjenost.

Grlena čakra (modra barva) je središče za komunikacijo, posrednik med energijami uma in čustev. Človek z dobro delujočo grleno čakro nima težav z govorjenjem in poslušanjem.

Težave, ki kažejo na blokado: težave z zobmi, dlesnimi, glasom, prevelika občutljivost za mnenje drugih, nemoč izražanja, pretiravanje, strah pred resnico, pomanjkanje zbranosti.

Čelna čakra (temno vijolična barva) spremlja dogajanje in prejete vtise shranjuje kot življenjske modrosti. Človek z dobro delujočo čelno čakro je sposoben jasnega in sočutnega pogleda na svet.

Težave, ki kažejo na blokado: presnovne motnje, težave z očmi in sluhom, koncentracijo, pozabljivost, nesamostojnost, nezmožnost odločanja in upoštevanja mnenja koga drugega.

Kronska čakra (svetlo vijolična barva) je odgovorna za vrednote, stališča in prepričanja, pa tudi za naše mnenje o sebi. Čisti kronska in korenska čakra bosta poskrbeli za dober energijski pretok skozi celotno telo.

Težave, ki kažejo na blokado: psihična nestabilnost, fobije, depresija, strah pred prihodnostjo, oklepanje preteklosti, potreba po samoti in težave z zaupanjem.

Svečke za krepitev čaker

Poskrbite za ravnovesje uma, telesa in duha. V vsakdanjem življenju in različnih ritualih vam bodo prišle prav svečke za krepitev čaker. Preverite, na kateri čakri imate blokado, nato pa prižgite svečko v barvi čakre, ki jo želite očistiti.
  • Šifra: A773
  • Razpoložljivost: Out Of Stock
  • 14.90€

  • Brez DDV: 12.21€

Podobni izdelki

Svečnik (marmor, aragonit)

Svečnik (marmor, aragonit)

Svečo si v pozno jesenskih in zimskih večerih pogosto prižgemo zaradi pomanjkanja svetlobe ali ko po..

11.90€ Brez DDV: 9.75€

Sveča Aromaterapija (mir)

Sveča Aromaterapija (mir)

Sveča za aromaterapijo in sprostitev Mir je izdelana iz sojinega voska, ki je naraven, bolj dišeč te..

15.90€ Brez DDV: 13.03€

Sveča v steklenički (različni vonji)

Sveča v steklenički (različni vonji)

Prednosti sojinega voska se skrivajo v naravnih sestavinah, ki ne vsebujejo toksičnih snovi, tako da..

9.90€ Brez DDV: 8.11€

Oznake: čakre, korenska, spolna, srčna, solarni pleksus, grlena, čelna, kronska, meditacija, krepitev