Svet je tvoj

Najprej naj vam predam pregovor, ki je zelo aktualen za to obdobje, v katerem smo se znašli.

 

Šele takrat, ko bo posekano zadnje drevo,

šele takrat, ko bo zastrupljena zadnja reka,

šele takrat, ko bo ujeta zadnja riba,

šele takrat boste ugotovili,

da se denarja ne da jesti. (Pregovor)

 

A nekdo je poskrbel, da se to ne bo zgodilo. Nekdo je poskrbel, da nam pokaže, da nismo tako močni in večni, kot mislimo, da smo. Nekdo nam je pokazal, da ni vse samoumevno. Nekdo nam je pokazal, da nevidni svet obstaja. In da je čas, da ga začnemo sprejemati, predvsem pa spoštovati.

Da je svoboda življenja pomembna in da moramo to ceniti. Predvsem vzeti, kolikor potrebujemo in toliko, kolikor mislimo, da imamo moči.

Da se ne primerjamo z drugimi ampak sami s seboj. Kajti glejte, tudi med soncem in luno ni primerjave, vsaka zasije ob svojem času. Nastopil je čas, ki nas je prisilil, da se ustavimo, zazremo vase. Dobimo svoj notranji mir. Se zamislimo, kaj so resnične vrednote življenja. Nehamo jemati vse stvari za samoumevne. Vse je tukaj z namenom, življenje je darilo. 

Kar je resnica za nekoga drugega, ni nujno naša resnica. Kreiramo z mislimi in občutki. Predvsem pa je sedaj skrajni čas, da gledamo z zaprtimi očmi. Na preizkušnji so odnosi, kako se razumemo z domačimi, predvsem pa je na preizkušnji naša osebnost. Nastopil je čas transformacije. In sprejeti jo bomo morali. Na kakšen način, pa je odvisno od vsakega posameznika. Sovraštvo in grožnje vsekakor ne spadajo v to obdobje. Pač pa mir in hvaležnost. Hvaležnost za to, kar imamo. Da pogledamo okoli sebe in resnično začutimo to in oddamo od sebe pozitivno vibracijo. Dan nam je izpit življenja.

 

Spremeni sebe in spremenil se bo svet ;)


Z ljubeznijo, svetovalka Jasna

Deli na Facebooku:

Karta tedna: Sporočilo za teden od 23.3. do 29.3.2020
Mislec je moška karta, ki prestavlja nekaj nenavadnega. Moška energija je aktivna, tukaj pa vidimo, da oseba sedi in razmišlja....
Yoni: Kako obvladati jezo
Kaj je jeza? Jeza je čustvo, jeza nismo mi. Jeza je kot vreme, ki mine. Kako se z jezo soočati, kako jo obvladati? Nikoli ni dobro, da nas skozi življ...
Kosmika
Kosmika je z leti poslala prvi naslov, kamor se veliko ljudi dnevno obrača po pomoč, uvide, nasvete, pa tudi po preverjene informacije z ezoteričnega področja.
preberi več ⟶