Ciganske karte, Jasnovidnost, Angelska terapija


Že v rani mladosti je videla to, kar se je kasneje zgodilo prav njej sami
Njena življenjska zgodba ni lahka, zato naša Anamarija pogosto pravi, da je ni težave, ki je ne bi mogla razumeti. Prej je uporabljala Ciganske karte, ampak poglejte, kako vedežuje zdaj ...


Dar videnja v prihodnost ji je bil položen že v zibelko. Že v rani mladosti je videla slike, ki so bili prebliski njene lastne prihodnosti. Sama pravi, da se je njen dar skozi odraščanje izostril in da je v tem odkrila svoje poslanstvo. Svoj dar je razvijala s pomočjo Ciganskih kart, ki pa ji danes služijo le še kot pripomoček, ki ji odpre vrata vizij.

Kako vam AnaMarija lahko pomaga? 

  • Ljubezensko vedeževanje za samske: Se vam bo vrnila stara ljubezen? Kdaj vas čaka tista prava zveza? Ste že spoznali svojo sorodno dušo?
  • Ljubezensko vedeževanje za vezane: Sta prava za skupaj? Ali se bo vajina zveza obdržala? Vam je zvest/a?
  • Vedeževanje za denar in službo: Kdaj morate paziti, da ne bi bili ob denar? Boste dobili, kar vam pripada? Kdaj je dobro zamenjati službo?
  • Čakre in počutje: AnaMarija bo s pomočjo svojih izurjenih tehnik odpravila blokade, ki vplivajo na vaše počutje in vam vaše telo ponovno napolnila z energijo.
  • Negativni vplivi: Ste na udaru t.i. čustvenih vampirjev? Vam kdo želi slabo? AnaMarija prepozna in razbere negativne vplive na vašem energijskem polju.

* Stranke so pohvalile: AnaMarija dela izjemne Angelske terapije. Anamarija pa pravi le, da zanjo ni večje sreče kot to, da dobi povratne informacije svojih strank, ki z njeno pomočjo zaživijo boljše življenje.

Sama pravi, da z veseljem pomaga in usmeri na pravo pot tiste, ki se obrnejo nanjo. Razume vse življenjske situacije in ima dolgoletne izkušnje, zaradi česar zna vedno svetovati. Njena prednost je njena iskrenost, saj vedno pove naravnost, brez dlake na jeziku! Zna odkrivati ljubezenske trkotnike, negativne energije, ki vam grenijo življenje, postaviti Merkabo za uresničitev želja in poklicati angele na pomoč. 

Kot mnogim njenim strankam, se lahko tudi vam življenje spremeni na bolje!


Za pogovor z Anamarijo pokličite 01 589 66 10.Deli na Facebooku:

Svetovalka Venera
Tarot, Analiza sanj, Ustvarjalna vizualizacija, Angelske karte, Numerologija, Vedeževanje iz kart...
Svetovalka Daša
Ciganske karte, Tarot, Mistični Kipper, Čiščenje čaker, Jasnovidnost, Feng Shui, Energetsko čiščenje prostora....
Kosmika
Kosmika je z leti poslala prvi naslov, kamor se veliko ljudi dnevno obrača po pomoč, uvide, nasvete, pa tudi po preverjene informacije z ezoteričnega področja.
preberi več ⟶