Izberi številko in spodaj preberi, kaj ti Tarot karte sporočajo za oktober.


1Visoka svečenica
Druga oseba ti meša štrene. Ne moreš imeti vsega pod kontrolo, predvsem pa ne moreš ničesar izsiliti.
2Šestica novcev
Pričakuj pošteno povračilo ali nagrado za svoje zasluge. Zdaj ni čas za lažno skromnost, nauči se sprejemati.
3Desetica mečev
Končni izid ni več odvisen od tebe. Dovoli, da grejo stvari svojo pot. Čas je, da se posloviš od neke zadeve.
4Paž novcev
Obeta se ti ponudba v zvezi s službo ali denarjem. Ne boj se naučiti kaj novega ali nadgraditi svoje znanje.
5Paž palic
Treba bo vložiti veliko energije, ki ti je ne bo manjkalo. Učinek bo boljši, če se bo vključila tudi oseba, ki ima že izkušnje.
6Luna
Pričakuj nihanja na čustvenem področju. Okoliščine se še ne bodo razjasnile.
7Svečenik
Pomembna moška oseba v tvojem življenju te bo usmerila na novo pot. Ljubezensko področje bo v ozadju.
8Cesar
Nekdo ima močnejšo voljo od tebe in ve, kaj bi rad dosegel. Tej osebi se lahko brez skrbi prepustiš, do tebe ima dobre namene.
9Desetica palic
Potrebuješ razbremenitev. Ne dovoli, da ti nalagajo več, kot zmoreš. Zdaj je skrajni čas, da se naučiš reči ne.
10Šestica kelihov
Vračajo se spomini, čustva iz preteklosti, morda tudi oseba, ki ti je nekoč pomenila vse na svetu. Vendar je zdaj situacija drugačna.
11Dvojka palicOdpirajo se ti nova obzorja. Naj te še tako mamijo, zdaj še ni čas za spremembo. Vsekakor pa se ti splača raziskati možnosti.
12PravicaOdločitev, razjasnitev, razsodba. To ti odpira čisto nove pogoje in nove okoliščine. Pusti preteklost za seboj.
13Kraljica kelihovČustva bodo močnejša od razuma. V praktičnem smislu oktober ni ravno tvoj mesec. Na čustveni ravni pa se bo veliko dogajalo.
14Vitez kelihovLjubezenska ponudba ali korak naprej s strani osebe, ki ti veliko pomeni. 
15PresojaPotrebno je na novo premisliti situacijo in sprejeti odločitev. Zdaj je primeren čas, zato ne odlašaj.


Karte za oktober pripravlja:


Vedeževaje s kartami

Ko se sprašujemo, kaj nas čaka v prihodnosti, so vedeževalske karte najbrž prva stvar, na katero pomislimo. Nenavadni simboli, malo skrivnostno ozračje, pa seveda oseba, ki iz vsega tega nekaj razbere in nekaj napove. 

Vsekakor je res, da prava vedeževalka potrebuje veliko izkušenj, preden zna pravilno razbrati karte. Res je tudi, da samo zanimanje in vztrajnost nista dovolj, da bi postali odlična vedeževalka. Potreben je tudi dar. Marsikatera naša vedeževalka pove, da karte uporablja zgolj kot pripomoček, da pogovor bolje teče in da se razjasni še kakšna podrobnost. Sicer pa nedvomno velja, da vsakdo vendarle ne more postati vrhunska vedeževalka.

Kljub temu pa se da vedeževalske karte uporabljati tudi na bolj sproščen način, seveda predvsem za osebno rabo. Pomen ene karte je dokaj lahko razbrati. Zakaj ne bi izkoristili tega in uporabili moč kart, da nam dajo kakšen namig ali pa da se vsaj preizkusimo, kako nam gre pri tem.


Vedeževanje iz Tarot kart

Na voljo so različne vedeževalske karte: ciganske, Lenormand, vedežuje se tudi z navadnimi igralskimi kartami in različnimi variantami angelskih kart. Sigurno pa je Tarot še vedno na prvem mestu po priljubljenosti in prepoznavnosti. 

Komplet kart je sestavljen iz Velike arkane (22 kart, ki govorijo o pomembnih dogodkih) in Male arkane. Mala arkana pozna 4 barve, ki govorijo o 4 življenjskih področjih: kelihi (čustva), palice (strast, motivacija), novci (denar, materialne zadeve) in meči (prepreke, razumsko področje). 

Simbolika Tarota se povezuje z astrologijo in teorijo štirih elementov. Mnogi liki so arhetipi (osnovni, univerzalni vzorci obnašanja, recimo moški kot zaščitnik svoje ženske). Skratka na tem področju ne zmanjka zanimivih povezav. 

A šele ko vse to naštudiramo in preizkusimo v praksi, lahko rečemo, da smo naredili prve korake v svet vedeževanja iz Tarot kart. Odnos, ki ga ima vsak tarotist s svojimi kartami (oziroma vsaka vedeževalka s svojim vedeževalskim orodjem) je poseben in živ. Ni nujno, da bo ena karta dvema osebama povedala isto. Zato je za dobro vedeževanje potrebno več let študija in prakse.


Tri najpogostejše energijske blokade za obilje
Veliko ponavljamo, da se vse, kar se nam v življenju dogaja, zapiše v energije. Obenem pa je tudi od stanja naših energij odvisno, kaj se nam bo dogaj...
Kako se bo razpletlo
Za čim bolj jasno napoved si vzemi nekaj minut. V mislih jasno izoblikuj svoje vprašanje, potem pa poglej sliko in izberi prvo številko, ki te pritegn...
Kosmika
Kosmika je z leti poslala prvi naslov, kamor se veliko ljudi dnevno obrača po pomoč, uvide, nasvete, pa tudi po preverjene informacije z ezoteričnega področja.
preberi več ⟶
Notice: Undefined index: phonenumber in /home/osiriscb/public_html/kosmika-trgovina.si/catalog/controller/extension/module/como_htmlcode.php(78) : eval()'d code on line 2Notice: Undefined index: user in /home/osiriscb/public_html/kosmika-trgovina.si/catalog/controller/extension/module/como_htmlcode.php(78) : eval()'d code on line 3

hvala. Iz Kosmike te bomo poklicali v kratkem, da izkoristiš svoj gratis pogovor.