OLH24
  • Časovna mutacija, ki jo prinaša Saturn v Ribah (e-mail reading)

Časovna mutacija, ki jo prinaša Saturn v Ribah (e-mail reading)

  • Šifra: B041
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 39.90€

  • Brez DDV: 32.70€

Razpoložljive možnosti


e-mail reading – piše Teodora s Kosmike

Brez pretiravanja velja, da sodi Saturn med najpomembnejše planete v astrologiji in je od vseh prav gotovo najbolj ambivalenten. Je edini od planetov, ki postaja s časom vedno močnejši v vašem življenju. V katero smer, dobro ali slabo, pa je odvisno od njegove pozicije in aspektov v vaši astrološki karti.

Saturn vsake dve leti in pol zamenja znamenje, 7. 3. 2023 pa vstopa v občutljivo, iluzorno in zasanjano znamenje Ribi, kjer se ne počuti dobro, saj sta si narava planeta Saturna in znamenje Ribi nekompatibilna. A v obdobju teh dveh let in pol lahko s Saturnovo pomočjo zgradite močno strukturo, vendar le tisti, ki boste na to pripravljeni. Da bi prišli do pravih in uporabnih nasvetov, kako doseči zastavljene cilje, poglobiti partnerski odnos, poklicno napredovati, se čustveno stabilizirati, zdravstveno okrepiti, umiriti kaotično stanje, premostiti razne ovire in duhovno napredovati, si lahko naročite osebno analizo „Čustvena mutacija, ki jo prinaša Saturn v Ribah“.

V tej analizi boste dobili tudi odgovore na:

Na katerem področju vašega življenje se bodo težave pojavljale v naslednjih dveh letih in pol?

Kje se kažejo zaključki, konci ali stabilnost?

Kje čakajo drastične spremembe, ki bodo lahko pozitivne ali negativne?

Kje vas čaka krčenje ali odpovedovanje?


Saturnov ključ nas lahko v tem obdobju prehoda skozi znamenje Ribi zaklene in ujame v prejšnje, karmične pasti, lahko pa nas odklene in ponudi trden in stabilen temelj za novo gradnjo. Kako pa bo pri tebi? Teodora s Kosmike predstavlja novo osebno analizo Časovna mutacija, ki jo prinaša Saturn v Ribah.


* Svojo analizo boste prejeli na mail v najkrajšem možnem času. Teodora se potrudi, da je to kolikor mogoče hitro, vendar v primeru gneče lahko traja do 10 delovnih dni. Plačilo po povzetju ni možno, saj analizo dobite po mailu.

Podobni izdelki

Nova doba se rojeva - Pluton v vodnarju (e-mail reading)

Nova doba se rojeva - Pluton v vodnarju (e-mail reading)

e-mail reading – piše Teodora s KosmikeSmo pripravljeni stopiti stopničko višje in spoznati energij..

39.90€ Brez DDV: 32.70€

Oznake: teodora, kosmika, časovna mutacija, saturn, ribe, tranzitni planet, astrologija, astrologinja