Pa je tu! Dolgo in vroče poletje, ki smo ga tako težko čakali. Kaj prinaša našim 12 astrološkim znamenjem? Letos smo poleg horoskopa za denar in ljubezen napisali še posebne nasvete za tiste, ki se spoprijemate z radostmi in izzivi starševstva.


Oven – vroče poletje v objemu ljubezni


Najbrž se nobeno od preostalih 11 znamenj horoskopa ne veseli poletja tako kot vi, Ovni. Že pred koncem junija boste lahko zaznali, da je zdaj končno nastopil vas čas. Nivo energije se bo povišal, ciljev vam ne bo manjkalo, volje pa tudi ne. Vsekakor boste uspešni, vendar služba ni tisto prvo področje, na katero bi morali to poletje najbolj misliti.

Najbolj naklonjene so vam ljubezenske energije. Samski boste končno spoznali, kaj je tisto, kar si resnično želite. Avgust je od vseh mesecev leta 2019 najbolj ugoden za ljubezen in kaže največje možnosti, da spoznate svojo sorodno dušo. Vezani boste našli (ali ponovno našli) skupne cilje in celo tistim, ki ste že malo obupavali, se obeta nov ljubezenski zagon.

Staršoskop svetuje: starši Ovni si nujno vzemite nekaj časa zase. Že res, da en del vas temu močno ugovarja, vendar drugi, večji del to nujno potrebuje. Če boste sami bolj sproščeni, boste tudi bolj kvalitetno preživeli čas z otroki. Če je otrok rojen v enem od ognjenih znamenj (Oven, Lev, Strelec) bo poletje izredno aktivno!

Si starš Oven? Preveri, kako se ujemaš z otrokom. 


Bik – sproščeno poletje


Poletje 2019 bo v vaše odnose vneslo nekaj sveže energije in nežnosti, po kateri hrepenite. Prišel bo trenutek, ko boste razmišljali o svoji prihodnosti in se enostavno odločili narediti spremembo. Takrat se boste osvobodili, saj boste začeli slediti svoji osebni poti. Podporo boste našli tam, kjer je ne bi pričakovali.

Glede kariere in tudi financ vam to poletje zvezde svetujejo, da malce popustite. Tekom leta ste se pošteno naprezali, morda celo delali še za nekoga drugega, ki pa vam ne bo več dolgo dihal za ovratnik. To poletje pa vam prinaša prave energije za sprostitev, počitek in uživanje v sadovih vašega marljivega dela. Izkoristite priložnosti in se končno malo pozabavajte. Vedno ste tako odgovorni in resni, le zakaj ne bi bilo tokrat malce drugače! 

Staršoskop svetuje: starši Biki boste to poletje bolj svobodomiselni kot ponavadi. Zato počnite s svojim otrokom kaj, kar še niste. Morda boste združili prijetno s koristnim in ustregli otroku glede nečesa, kar si že dolgo želi. Če imate otroke, rojene v zemeljskih znamenjih (Bik, Devica, Kozorog), pa boste morda kar vi pobudnik za nekaj novega!

Si starš Bik? Preveri, kako se ujemaš z otrokom.


Dvojčka – magično poletje


To poletje vam bo zelo vroče, Dvojčki! Kar se tiče ljubezni, bodo vaši odnosi polni strasti, čutnosti in globoke privlačnosti. Besedo dolgčas lahko kar črtate iz slovarja. Vendar pazite, da se ne boste izgubili med letanjem s cveta na cvet in pozabili na svoje odgovornosti in naloge. Že tako ne boste imeli kakšne pretirane delovne motivacije.

Resnica je ta, da sanjarite o popolnem življenju in ste naveličani rutine. To poletje pojdite nekam, kjer še niste bili. Osvežitev vam bo dobro dela, poleg tega pa je že čas, da spoznate kakšne nove ljudi. Sicer tempo v službi čez poletje ne bo opazno popustil, tako da ne računajte, da vam bo ostajal čas za sanjarjenje. Konec julija previdno z denarjem!

Staršoskop svetuje: starši Dvojčki vključite otroke v katero od svojih aktivnosti. Če so rojeni v zračnih znamenjih (Dvojčka, Tehtnica, Vodnar), bodo še bolj navdušeni kot vi. Če pa so rojeni v zemeljskih znamenjih (Bik, Devica, Kozorog), se boste morali bolj potruditi, da jih navdušite. Vendar bodo morda prav na ta način odkrili nov hobi in ga obdržali dlje časa.

Si starš Dvojček? Preveri, kako se ujemaš z otrokom


Rak – domače poletje


Čim prej si privoščite oddih od službe. Nujno hitro na dopust, da si napolnite baterije in da se vam ponovno nariše nasmeh na obraz. No, pa tudi če ste prosti šele avgusta, glavo pokonci in ne pustite, da vas slaba volja potolče. Vaše razpoloženje bo sicer vsaj do sredine poletja spremenljivo in tudi precej občutljivo na vse, kar se bo dogajalo v okolici.

Pravzaprav to poletje še bolj kot običajno potrebujete počitnice z družino. Vezani se boste s partnerjem počutili kot eno in če imate otroke, boste na njih videli samo dobro. Samskim bo to poletje prineslo nežno romanco in tudi pri vas bodo sanje o družini zaživele z novo močjo. Ko boste začutili priložnost, nikar ne oklevajte. To poletje vam bo prineslo zelo kompatibilno osebo. 

Staršoskop svetuje: starši Raki boste imeli to poletje najmanj vzgojnih težav. Precej prilagodljivi in popustljivi boste, predvsem pa boste neizmerno uživali v vsakem trenutku z otroki. Če so rojeni v vodnih znamenjih (Rak, Škorpijon, Ribi), boste še prav posebno uživali na morju ali kjerkoli ob vodi.

Si starš Rak? Preveri, kako se ujemaš z otrokom.


Lev – poletje sprememb


Vaše poletje 2019 se bo začelo zapleteno in težko se boste osvobodili stresa in skrbi. Vaši možgani bodo nenehno premlevali in napletli od najslabših scenarijev do najboljših možnih izidov. Največji del skrbi vam bo povzročalo vaše delo in odgovornost, ki jo pri tem sprejemate. Prišlo bo tako daleč, da se boste spraševali, ali je to pravi poklic za vas. 

V tem smislu potrebujete poletje bolj kot katerokoli drugo znamenje horoskopa. Nenazadnje je to vaš čas in vedno znova vam prinaša energijo, ki vam je trenutno tako primanjkuje. Še pred sredino poletja boste kot novi in spet se vas bo morala konkurenca pošteno paziti, saj boste sijali z vsem žarom. Kar zadeva finance, vam kaže zelo dobro, tako da si lahko letos privoščite tisto, o čemer že dolgo sanjate. Poletja zagotovo ne boste preživeli sami, saj se tudi samskim obeta vroča poletna romanca. 

Staršoskop svetuje: starši Levi boste še posebno ponosni na svoje otroke. Če imate doma šolarja, boste ponosno razkazovali spričevalo, priznanja ali se hvalili z otrokovimi športnimi dosežki. Še posebno če so otroci rojeni v vam sorodnih ognjenih znamenjih (Oven, Lev, Strelec), vas čaka aktivno, morda tudi malce tekmovalno obarvano poletje.

Si starš Lev? Preveri, kako se ujemaš z otrokom.


Devica – užitek


Ne glede na to, ali ste samski ali v zvezi, bo vaše poletje 2019 zagotovo najbolj zaznamovala ljubezen. Včasih se boste počutili, kot da jadrate skozi sanje na mehkem belem oblaku. Te spremembe ne boste mogli skriti, saj se bo marsikomu zdelo, kot da ste čisto drug človek. Morda vas bo na trenutke malce zaneslo, da boste kar pozabili na delo in obveznosti.

Glede na to, da ste bili čez leto več kot pridni, vam tega ne bo nihče očital. Mirno si lahko privoščite dolgo, vroče in lenobno poletje, pa vam še vedno jeseni ne bo treba skrbeti. Finančno stanje bo seveda takšno, kot ste ga načrtovali in tudi sicer se vse razvija tako, kot ste si zamislili. Zato to poletje samo uživajte in pozabite na skrbi. 

Staršoskop svetuje: starši Device se boste morali malce potruditi, da se odvadite od običajne rutine. Ne glede na to, ali imate otroke že v šoli ali še ne, bodo hitro preklopili na bolj sproščen poletni ritem, vi pa morda malce počasneje. Edino če imate doma otroka Devico ali Kozoroga, lahko pričakujete, da se bo še naprej držal ustaljenih pravil.

Si starš Devica? Preveri, kako se ujemaš z otrokom.


Tehtnica – mešani občutki


To poletje vam okoliščine ne bodo šle najbolj na roko, a si boste vseeno lahko pričarali čarobne poletne večere. Avgust vam bo bolj naklonjen od julija, junij pa bo nekakšna mešanica različnih občutkov. Dogajanje okoli vas sicer ne bodo posebno pestre, boste pa vi  tem močneje reagirali na stvari, ki jih boste zaznali in opazili. 

Poskrbite za sprostitev in oddaljitev od vseh težav, k vam rojijo po glavi. Skušajte čim več časa preživeti ob vodi, morda ob vikendih pobegnite v naravo ali pa preprosto vsaj občasno ignorirajte ljudi, ki nenehno pričakujejo nekaj od vas. Premike v ljubezni lahko pričakujete šele ob koncu poletja, zato ne obupajte prekmalu. Če ste že v razmerju, pa namenite svojemu partnerju več časa. Obudite ljubezen in skupaj raziskujta tople poletne večere.

Staršoskop svetuje: starši Tehtnice vzemite otroka s seboj na potepanje po mestu ali pa ga popeljite na kakšen družabni dogodek. Tam, kjer se boste vi sprostili, bo tudi otrok manj zahteven. Otroci, rojeni v vodnih znamenjih (Rak, Škorpijon, Ribi) bodo to poletje potrebovali vašo pomoč, ko se bodo spreminjale njihove družabne okoliščine.

Si starš Tehtnica? Preveri, kako se ujemaš z otrokom.


Škorpijon – napetost


Za Škorpijone bo to poletje zelo napeto in lahko bi rekli precej naporno. Največ težav vam bo povzročalo ravno to, da se ne boste mogli osredotočiti na samo en projekt. Jasno bo, da ste daleč najbolj sposobni, zato boste težko rekli ne. A nabralo se bo precej stvari in to vam bo popilo največ energije. Težko se boste sprostili in si privoščili odmor. Vendar bo to nujno potrebno!

Vezani pazite, da se ne boste preveč zanašali na partnerja, da bo postoril vse, za kar bo vam zmanjkalo časa. Ravno tako ne iščite v njem razlogov za svojo slabo voljo. Tudi samski boste nagnjeni k temu, da boste za težave z drugih področij krivili ljubezen. Osrednje področje tega poletja so družinske vezi, ki jih bo treba okrepiti in negovati. 

Staršoskop svetuje: starši Škorpijoni boste imeli na področju vzgoje nekaj bitk za premoč. Najti boste morali pravi način, kako ubraniti svojo avtoriteto. Tisti, ki imate otroke, rojene v znamenju Bika, Škorpijona ali Strelca, boste naleteli na malce večji upor in boste morali biti malo bolj iznajdljivi.

Si starš Škorpijon? Preveri, kako se ujemaš z otrokom. 


Strelec – veliko se bo dogajalo


Nestrpno pričakujete poletje, kajne? In končno ste ga dočakali. Napetost zaradi dela vam jemlje energijo in vpliva tudi na vaše osebno življenje. A poletje vam bo ponudilo priložnosti za sprostitev, odklop in pobeg od vsakdanje rutine. Zapleti, ki vam povzročajo sive lase, se bodo ugodno razrešili najkasneje do sredine julija.

To poletje bo za vas naravnost čudovito. Pripravite se na nova odkritja, vznemirljiva potovanja, nove ljubezenske simpatije. Ne zavrnite priložnosti za zabavo, rajši se sprostite in uživajte. Veliko časa preživite tudi z družino in s pravimi prijatelji, pokažite jim, da vam veliko pomenijo. 

Staršoskop svetuje: starši Strelci boste včasih kar malo pozabili, koliko so vaši otroci stari. Lahko pričakujete veliko radovednih vprašanj, ki bodo razburkala tudi vašo domišljijo. Še posebno, če so vaši otroci rojeni v zračnih znamenjih (Dvojčka, Tehtnica, Vodnar), boste nemalo presenečeni nad načinom, kako razmišljajo.

Si starš Strelec? Preveri, kako se ujemaš z otrokom. 


Kozorog – poletje, polno skušnjav


To poletje boste celo malo popustili pri delu, kar je sicer nekaj izjemnega, a vse prej kot slabo. Res je, da boste lahko zelo zadovoljni z rezultati svojega dela. A res je tudi, da ste s svojo delovno vnemo porabili skoraj vse skrite rezerve energije in živcev. Zato bo poletje pravi čas, da se malo odklopite in si napolnite baterije. Vaša motivacija ne bo padla in vaša odločnost ne bo popustila. Finance vas to poletje lahko malo skrbijo, zato previdno preračunajte, kaj se vam najbolj splača. 

To poletje boste spoznali precej novih ljudi in samskim se obeta nova ljubezen. Tisti, ki ste vezani, se boste to poletje seznanili z mnogimi skušnjavami, zato previdno. Za oboje velja, da vam poletje 2019 ne prinaša tiste prave, resnične ljubezni. Vsekakor pa drži tudi, da ne bo varčevalo s strastjo in metuljčki v trebuhu. 

Staršoskop svetuje: starši Kozorogi čez poletje ne pričakujte popolnosti. Sami boste pripravljeni vložiti veliko energije v to, da bi bilo vse tako, kot je treba, vendar otroci ne bodo sodelovali tako, kot ste navajeni. Malo popuščanja bo neizogibno, sploh če je vaš otrok rojen v enem od ognjenih znamenj (Oven, Lev, Strelec). Ni se vam treba bati, da se tega ob koncu poletja ne bo dalo spraviti v red.

Si starš Kozorog? Preveri, kako se ujemaš z otrokom.


Vodnar – vzponi in padci


Vaše pridno delo v službi opazijo vsi in to poletje boste za to tudi nagrajeni. Tako boste poletno sezono pričeli s pozitivnim odnosom. Odpravili se boste na zaslužen dopust, vendar pri tem računajte na kaj nepričakovanega. To je tako ali tako vaš zaščitni znak, zato vam bo prej popestrilo oddih kot pa ga pokvarilo. Vezani pa vendarle ne morete računati, da bo partner vse to razumel popolnoma brez pritožbe.

To poletje morate na splošno paziti na svoje srce. Ljubezen vas utegne bridko razočarati. Že tako ste bolj občutljivi in nadvse previdni s čustvi, to poletje pa se boste sploh morali prepričati še o tem, v kar ste prej že bili prepričani. Tisti, ki boste to poletje vstopili v vezo, pričakujte zelo burno obdobje. Vezani pa boste morali delati predvsem na komunikaciji s partnerjem.

Staršoskop svetuje: starši Vodnarji si postavite jasne prioritete. To poletje vam prinaša nekaj prelomnic na področju vzgoje, ki bodo vplivale na obdobje do pol leta. Če imate otroke, rojene v vodnih znamenjih (Rak, Škorpijon, Ribi), boste morali več razlagati in se pogovarjati, če pa so rojeni v zračnih znamenjih (Dvojčka, Tethnica, Vodnar), lahko bolj stavite na svojo avtoriteto.

Si starš Vodnar? Preveri, kako se ujemaš z otrokom.


Ribi – mirno poletje


Vaše poletje se bo začelo precej mirno. Tako kot v ljubezni tudi na delovnem področju se bodo stvari odvijale po pričakovanjih, ne pa tudi po vaših najboljših željah. Za kaj takega bi se morali bistveno bolj potruditi, vendar enostavno ne boste pri volji za kaj takega. Vaša delovna vnema bo dokaj nizka, več poudarka bo na uživanju v vsem, kar vas veseli.

Nove priložnosti se vam bodo odprle po sreči, oziroma pod vplivom Jupitra. Dejstvo je, da se morate malo umakniti z oči vseh in ugotoviti, kaj je tisto, kar vas osrečuje. Postavite se na prvo mesto. Ne glejte toliko na druge. Tisti, ki ste v vezi, lahko pričakujete strastno in ljubeče poletje. Samskim pa se ne obeta ravno sorodna duša, kar pa ne pomeni, da ne bo nobene zabave!

Staršoskop svetuje: starši Ribe ne imejte slabe vesti zaradi časa, ki ga boste to poletje preživeli brez otrok. Ko boste z njimi, se jim boste popolnoma razdajali, zato bo še toliko bolj pomembno, da si občasno napolnite baterije. Pri otrocih, rojenih v zemeljskih znamenjih (Bik, Devica, Kozorog) se boste morali malce bolj potruditi, da boste našli skupne interese.

Si starš Riba? Preveri, kako se ujemaš z otrokom.

Deli na Facebooku:

Otroški horoskop
Vzgoja otroka ni mačji kašelj, ne glede na to, katerega meseca se rodijo. Horoskop nam pri tem lahko pomaga. Koristen je tako pri dojenčkih in malčkih...
Horoskop: nasveti za starše
Otroški horoskop z vzgojnimi nasveti za starše...
Kosmika
Kosmika je z leti poslala prvi naslov, kamor se veliko ljudi dnevno obrača po pomoč, uvide, nasvete, pa tudi po preverjene informacije z ezoteričnega področja.
preberi več ⟶