OLH 23
  • Zapestnica Angelit

Zapestnica Angelit

  • Šifra: A810
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 13.20€

  • Brez DDV: 10.82€

Angelit, znan tudi kot "kristal angelov", je prefinjen modri kristal, ki se ponaša s svojo nežno energijo miru, umirjenosti in duhovne povezanosti. Angelit je znan po tem, da spodbuja občutek miru in pomirjenosti. Je kristal pomirjevalnih in zdravilnih lastnosti, ki pomaga pri obvladovanju stresa, strahu in tesnobe, hkrati pa spodbuja ljubezen in sočutje. Ta kristal je tudi močan zaveznik za meditacijo, ki spodbuja globoko sprostitev, višje zavedanje in duhovno razsvetljenje.

Vpilv na čakre

Močno je povezan z grleno čakro, ki predstavlja središče naše komunikacije in samoizražanja. Angelit pomaga uravnotežiti to čakro, spodbuja jasno, sočutno in resnično komunikacijo ter pomaga pri izražanju naših resničnih čustev in prepričanj. Poleg tega je angelit tudi povezan s čakro tretjega očesa in kronsko čakro, s čimer pomaga pri spodbujanju duhovne rasti, razvijanju intuitivnih sposobnosti in povezovanju z višjimi energijami.

Uporaba

Zapestnico lahko nosite kot običajen nakit. Nadenite si jo, ko se zbudite ter pospravite, ko greste spat. Priporočamo, da različnih vrst energijskega nakita ne hranite v spalnici, saj pri energijsko občutljivejših ljudeh kombinacija določenih vibracij lahko moti spanec (nemiren spanec, živahne sanje).

Energijsko čiščenje in polnjenje kristalov

Potrebno se je zavedati pomembnosti rednega čiščenja in polnjena kristalov, saj s tem osvežimo njegovo energijsko vibracijo in mu omogočimo, da se znebi negativnih energij, ki so se nabrale med njegovo uporabo.

Pred prvo uporabo splaknite zapestnico pod hladno tekočo vodo, jo nežno osušite in jo za krajši čas postavite na zmerno sončno svetlobo. Če boste zapestnico pogosto nosili, naredite to vsak teden. Lahko pa se odločite za energijsko čiščenje in polnjenje enkrat mesečno na svetlobi polne lune. V noči, ko je luna polna, odložite zapestnico na kraj, kjer jo bo luna lahko obsvetila, npr. na okensko polico.

Podobni izdelki

Obesek Angelit – solza

Obesek Angelit – solza

Bodite potrpežljivi.Čudovita nežna energija kristala angelita vas bo podprla pri vaših vsakdanjih op..

9.90€ Brez DDV: 8.11€

Zapestnica Sodalit

Zapestnica Sodalit

Okrepite svoje čute in intuicijoPopestrite si življenje z nakupom energijske zapestnice iz kristala ..

13.20€ Brez DDV: 10.82€

Zapestnica Mokait

Zapestnica Mokait

Mokait je edinstvena vrsta jaspisa, ki izvira iz Avstralije. Znana je po svojih živahnih barvah, ki..

13.20€ Brez DDV: 10.82€

Zapestnica Iolit

Zapestnica Iolit

Iolit, pogosto imenovan "vodni safir", je čudovit kristal, ki sega od modro-vijoličnih do sivih od..

13.20€ Brez DDV: 10.82€

Oznake: zapestnica, nakit, angelit, kristal, energija, grlena čakra, umiritev, meditacija, sprostitev, zavedanje