• Zapestnica Apatit

Zapestnica Apatit

 • Šifra: A758
 • Razpoložljivost: Na zalogi

Vsak trenutek je lahko nov začetek. Kristal apatit čisti auro, odpira tretje oko, odpravlja splošno žalost in jezo, odpravlja blokade na vseh čakrah. Zapestnica Apatit je odlična izbira za vse, ki si želite razširiti obzorja.

  18.00€ 13.20€
 • Brez DDV: 10.82€

Značilnosti kristala 

Apatit je zbirateljski kristal. Običajno je zelene barve, vendar ga lahko najdemo tudi v drugih, različnih odtenkih, vse od modrega, rumenega do brezbarvnega kristala. Po strukturi je izredno mehak, zato je njegova uporaba za izdelavo nakita zelo redka, vendar ravno to naredi samo zapestnico še toliko bolj posebno, unikatno.

Apatit

 • čisti auro
 • odpira tretje oko
 • odpravlja blokade na vseh čakrah
 • stimulira grleno čakro
 • odpravlja splošno žalost in jezo

Apatit je kristal manifestacije, prilagojen prihodnosti, ki aktivira psihične sposobnosti in omogoča razširitev znanja. Prav tako pripomore pri zmanjšanju zmedenosti, negotovosti, žalosti in jezi. Spodbuja kreativni duh, motivacijo ter osebno moč.

Več o kristalu

 • Najdišča najdemo v Braziliji, Mehiki, Indiji, Madagaskarju, Šrilanki ...
 • Tvorijo ga minerali, ki tvorijo tudi roge, kosti in zobe pri vretenčarjih.
 • Ime je dobil po svoji lastnosti različnih barv in oblik, s čimer se ga posledično zlahka zmeša z drugimi minerali. Tako njegovo ime izvira iz grške besede apate, ki pomeni zavajanje.

Uporaba

Zapestnico lahko nosite kot običajen nakit. Nadenite si jo, ko se zbudite ter pospravite, ko greste spat. Priporočamo, da različnih vrst energijskega nakita ne hranite v spalnici, saj pri energijsko občutljivejših ljudeh kombinacija določenih vibracij lahko moti spanec (nemiren spanec, živahne sanje).

Energijsko čiščenje in polnjenje kristalov

Potrebno se je zavedati pomembnosti rednega čiščenja in polnjena kristalov, saj s tem osvežimo njegovo energijsko vibracijo in mu omogočimo, da se znebi negativnih energij, ki so se nabrale med njegovo uporabo.

Pred prvo uporabo splaknite zapestnico pod hladno tekočo vodo, jo nežno osušite in jo za krajši čas postavite na zmerno sončno svetlobo. Če boste zapestnico pogosto nosili, naredite to vsak teden. Lahko pa se odločite za energijsko čiščenje in polnjenje enkrat mesečno na svetlobi polne lune. V noči, ko je luna polna, odložite zapestnico na kraj, kjer jo bo luna lahko obsvetila, npr. na okensko polico.

Za ta izdelek ni mnenj.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Podobni izdelki

Zapestnica Akvamarin

Zapestnica Akvamarin

Naj vaša srčna čakra zasije.GLAVNE ZNAČILNOSTIizboljšuje počutječisti srčno čakropovečuje pritok lju..

13.20€ 18.00€ Brez DDV: 10.82€

Zapestnica Amazonit

Zapestnica Amazonit

Spodbudite svojo kreativnost.GLAVNE ZNAČILNOSTIspodbuja komunikacijopomaga pri iskanju resnicespodbu..

13.20€ 19.00€ Brez DDV: 10.82€

Orgonit Angelček

Orgonit Angelček

Objem Angela za vsak vaš dan!Mali orgonit v obliki angelčka bo poskrbel, da se bo v vaše življenje n..

24.00€ Brez DDV: 19.67€

Oznake: zapestnica, nakit, kristali, apatit, tretje oko, čakre, žalost, jeza, grlena čakra