• Zapestnica Dimni kvarc

Zapestnica Dimni kvarc

  • Šifra: A749
  • Razpoložljivost: Na zalogi

Odslovite slabo voljo ter živite življenje. Dimni kvarc ali Dimni kremen je zaščitni kristal, ki deluje kakor ščit. Pomaga pri občutkih tesnobe, sprošča notranjo napetost, povezuje zemeljske in višje energije, izboljšuje počutje.

    18.00€ 13.20€
  • Brez DDV: 10.82€

Ali se zadnje čase ne počutite najboljše? Ste napeti? Občutite tesnobo? Imate napade panike? Če ste na zastavljena vprašanja odgovorili z DA, le nadaljujte z branjem.

Dimni kvarc ali Dimni kremen je namreč zaščitni kamen pred vsemi vrstami zgoraj omenjenih negativnosti. 

Značilnosti kristala

Gre za različico kamene strele, ki je čist in popolni kremenov kristal, prozoren in brezbarven. Sam dimni kremen pa je prav tako prosojen, zgolj obarvan s sivimi, rjavimi odtenki.

Dimni kvarc

  • pomaga pri občutkih tesnobe
  • sprošča notranjo napetost
  • povezuje zemeljske in višje energije
  • izboljšuje počutje

Poleg tega, da je zaščitni kristal pred vsemi vrstami negativnosti, je tudi eden izmed najbolj učinkovitih kristalov za prizemljitev. Gre za kristal, ki aktivira korensko čakro, kar vam omogoči, da se bolje povežete z energijami zemlje, si zagotovite večjo moč uresničevanja ter boljši pritok energije obilja. To posledično omogoča uresničevanje vseh želja, ki jih doslej niste upali uresničiti, niste uspeli ali pa vam je manjkalo energije. 

Uporaba kristalov

Zapestnico lahko nosite kot običajen nakit. Dimni kvarc je povezan z lepoto in eleganco, njegova nevtralna barva pa se bo prilagodila vsakemu vašemu izgledu, od elegantnih pa do športnih.

Nadenite si jo, ko se zbudite ter pospravite, ko greste spat. Priporočamo, da različnih vrst energijskega nakita ne hranite v spalnici, saj pri energijsko občutljivejših ljudeh kombinacija določenih vibracij lahko moti spanec (nemiren spanec, živahne sanje).

Energijsko čiščenje in polnjenje kristalov

Potrebno se je zavedati pomembnosti rednega čiščenja in polnjena kristalov, saj s tem osvežimo njegovo energijsko vibracijo in mu omogočimo, da se znebi negativnih energij, ki so se nabrale med njegovo uporabo.

Pred prvo uporabo splaknite zapestnico pod hladno tekočo vodo, jo nežno osušite in jo za krajši čas postavite na zmerno sončno svetlobo. Če boste zapestnico pogosto nosili, naredite to vsak teden. Lahko pa se odločite za energijsko čiščenje in polnjenje enkrat mesečno na svetlobi polne lune. V noči, ko je luna polna, odložite zapestnico na kraj, kjer jo bo luna lahko obsvetila, npr. na okensko polico.

Za ta izdelek ni mnenj.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Podobni izdelki

Obesek Dimni kvarc

Obesek Dimni kvarc

Rešite se bremen!GLAVNE ZNAČILNOSTIpomaga pri občutkih tesnobesprošča notranjo napetostpovezuje zeme..

18.00€ Brez DDV: 14.75€

Zaščitni kristali

Zaščitni kristali

Izbrani kristali za energijsko zaščitoOčitno je iz dneva v dan bolj nujno, da poskrbimo zase!Opažaš ..

19.90€ 39.80€ Brez DDV: 16.31€

Kristal Dimni kvarc

Kristal Dimni kvarc

Dimni kvarc ali dimni kremen je kristal korenske čakre, prav tako pa ne sme manjkati med kristali za..

10.00€ Brez DDV: 8.20€

Oznake: dimni kvarc, kristali, energija, tesnoba, napetost, nakit, zapestnica