• Zapestnica Jantar

Zapestnica Jantar

  • Šifra: A708
  • Razpoložljivost: Na zalogi

Popestrite svoj videz z zapestnico iz jantarja v barvi lave. Lajša stres, tesnobo, depresijo, odpravlja utrujenost, izboljša samozavest, lajša bolečine v predelih glave, vratu in grla.

  • 18.00€

  • Brez DDV: 14.75€

Jantar

Jantar je naravni čistilec, cenjen po svoji sposobnosti, da iz telesa ter tudi uma in duha črpa bolečino in nelagodje. To stori  tako, da absorbira negativne ali stagnirajoče energije in jih spreminja v čisto, pozitivno energijo. Poznan je kot eden boljših naravnih kristalov, ki jih lahko uporabite za zaščito pred psihičnimi napadi. Njegova uporaba doprinese energijo potrpljenja, zaščite, romantične ljubezni, čutnosti, prečiščevanja, ravnotežja, zdravljenja in umirjanja.

Že stoletja se tradicionalno uporablja kot zdravilo za vse vrste bolezni, vključno z glavoboli, vnetim grlom in podobno.  Tudi v sodobnem času se priporoča za energijsko podporo k klasičnemu zdravljenju morebitnih težav. Z njegovo energijo lahko očistimo vse čakre v telesu in ustvarimo zaščitni ščit za absorpcijo in pretvorbo negativnih energij. S svojo vlogo čustvenega zdravljenja tako pomagajo ustvariti bolj pozitiven pogled na življenje.

Kako deluje jantar

  • Močan psihični zaščitni kamen
  • Lajša stres, tesnobo, depresijo
  • Pomaga pri ustvarjalnost in osredotočenosti
  • Izboljšanje samozavesti 
  • Pomaga očistiti negativno energijo iz vašega prostora


Zapestnica Jantar

Zapestnice iz jantarja so zelo učinkovite kot energijska podpora pri za bolečinah pri revmi, artritisu in bolečinah v mišicah ter sklepih. Jantar predstavlja tudi energijsko pomoč proti tesnobi, ki odpravlja utrujenost ter lajša bolečine v predelih glave, vratu ter grla, zlasti pri zastojih.

Uporaba

Zapestnico lahko nosite kot običajen nakit. Nadenite si jo, ko se zbudite ter pospravite, ko greste spat. S tem, ko ga imamo ves čas pri sebi, nam nudi celodnevno zaščito ter tudi pritok sveže življenjske energije. Priporočamo, da različnih vrst energijskega nakita ne hranite v spalnici, saj pri energijsko občutljivejših ljudeh kombinacija določenih vibracij lahko moti spanec (nemiren spanec, živahne sanje).


Za ta izdelek ni mnenj.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Podobni izdelki

Zapestnica Jaspis

Zapestnica Jaspis

Idealna podpora za službo, denar in počutje.GLAVNE ZNAČILNOSTIkrepi pretok življenjske energijeprize..

13.20€ 19.00€ Brez DDV: 10.82€

Zapestnica Citrin

Zapestnica Citrin

Veselje, sreča, pozitivna energija.GLAVNE ZNAČILNOSTIkrepi solarni pleksusčisti jezosprošča napetost..

13.20€ 18.00€ Brez DDV: 10.82€

Obesek Spomin (jantar)

Obesek Spomin (jantar)

Spoznaj mogočnost sile življenjaJantar je eden izmed najstarejših svetovnih zakladov. Talisman lepot..

16.20€ Brez DDV: 13.28€

Oznake: jantar, smola, zapestnica, energijska podpora, zaščita