Hematit

Je najmočnejši kristal, ki ga uporabljamo za prizemljitev. Znan kot magnetni kristal in poimenovan po grški besedi za kri je bil hematit uporabljen kot amulet proti krvavitvam. Ko se dotakne vaše kože, se takoj počutite uravnoteženo, umirjeno in osredotočeno. Odpravlja negativno energijo v telesu. Nosite ga kot zapestnico, da izboljšate svoje odnose, povečate intuicijo in spodbudite energije absorpciji železa v tankem črevesju ter energijsko podprete pretok krvi. Je kristal, ki nas usmeri na zemljo in blokira negativno energijo. Pomaga pri živčnosti, stresu ter nespečnosti. Prav tako ima ugoden energijski vpliv za blaženje težav pri otekanju hrbtenice ter pri zlomljenih kosteh. 

Roževec

Je znan kot kristal ljubezni. Roževec odpira srce vsem vrstam ljubezni. Poln sočutja in udobja dviguje samozavest in celi čustvene rane, strahove in zamere. Pritegne novo ljubezen in navdihuje lepoto v sebi in drugih. Blaži napetost in stres ter energijsko podpre stabiliziranje nepravilnega srčnega ritma. Podpira ženski reproduktivni sistem in povečuje energije plodnosti. Prav tako se uporablja za energijsko podporo pri zdravljenju bolezni timusa (priželjca), srca in pljuč. Tradicionalno se prav tako priporoča tudi pri boleznih obtočil, srca, nadledvične žleze, vranice in ledvic, blaži vrtoglavico, astmo in krčne žile …

Njegovi učinki:

  • spodbuja krvni obtok
  • stabilizira čustvene travme in neravnovesje
  • pomirja um in sprošča skrbi
  • pozitivno vpliva na samozavest

Uporaba

Zapestnico lahko nosite kot običajen nakit. Nadenite si jo, ko se zbudite, ter pospravite, ko greste spat. Priporočamo, da različnih vrst energijskega nakita ne hranite v spalnici, saj pri energijsko občutljivejših ljudeh kombinacija določenih vibracij lahko moti spanec (nemiren spanec, živahne sanje).

Energijsko čiščenje in polnjenje kristalov

Potrebno se je zavedati pomembnosti rednega čiščenja in polnjena kristalov, saj s tem osvežimo njegovo energijsko vibracijo in mu omogočimo, da se znebi negativnih energij, ki so se nabrale med njegovo uporabo.

Pred prvo uporabo splaknite zapestnico pod hladno tekočo vodo, jo nežno osušite in jo za krajši čas postavite na zmerno sončno svetlobo. Če boste zapestnico pogosto nosili, naredite to vsak teden. Lahko pa se odločite za energijsko čiščenje in polnjenje enkrat mesečno na svetlobi polne lune. V noči, ko je luna polna, odložite zapestnico na kraj, kjer jo bo luna lahko obsvetila, kot npr. na okensko polico.

Zapestnica ljubezen (hematit+roževec)

  • Šifra: A539
  • Razpoložljivost: Out Of Stock
  • 18.00€

  • Brez DDV: 14.75€

Podobni izdelki

Zapestnica Hematit

Zapestnica Hematit

Pomoč pri sproščanju napetosti.GLAVNE ZNAČILNOSTIprizemljuje mislistabilizira čustvaharmonizira naša..

13.20€ 18.00€ Brez DDV: 10.82€

Kristal Roževec

Kristal Roževec

Roževec - čakra: srčna čakraRoževec - horoskop: bikRoževec - posebnosti: kristal ljub..

10.00€ Brez DDV: 8.20€

Obesek srček Roževec

Obesek srček Roževec

Roževec je kristal univerzalne ljubezni, ki krepi srčno čakro, spodbuja nežnost in sočutje, ljubezen..

9.90€ Brez DDV: 8.11€

Oznake: kristal, hematit, roževec, zapestnica, ljubezen, zaščita