• Zapestnica Mavrični hematit

Zapestnica iz hematita je energijski nakit, ki dviga življenjsko energijo, oddaja pozitivno energijo kristalov ter odpravlja najrazličnejše energijske blokade, ki vam povzročajo težave.

Hematit

 • ustvarja občutek varnosti
 • razjasni zmedo
 • daje zdravo mero odločnosti
 • ščiti pred vdorom tujih energij
 • prizemljuje (pomaga, da se naše želje uresničijo)
 • uravnoveša na fizični, čustveni in mentalni ravni

V viktorijanskem obdobju (1837-1901) je bil hematit izredno priljubljena surovina za izdelavo nakita. Svoj vzpon ponovno doživlja v zadnjem času, predvsem v zahodnih državah ZDA.

Mavrični hematit je različica hematita v živih, pisanih, mavričnih odtenkih. Njegova posebnost je v tem, da spodbuja kreativni navdih, izvirno razmišljanje ter pomaga pri koncentraciji. Tako vam lahko pomaga pri vaših neuslišanih hrepenenjih in željah, katerih si niste upali uresničiti zaradi notranjega strahu, nezaupanja vase, pomanjkanja navdiha. 

Ime hematit prihaja iz grške besede aima, ki pomeni kri. Tako tradicionalno velja tudi, da naj bi zniževal krvni pritisk, izboljševal pretok krvi in pomagal pri bolečinah.

Uporaba kristalov

Zapestnico lahko nosite kot običajen nakit. Popestrite svoj videz s pisanim modnim dodatkom ter dodajte svojemu videzu drznost, samozavest, moč.

Nadenite si jo, ko se zbudite ter pospravite, ko greste spat. Priporočamo, da različnih vrst energijskega nakita ne hranite v spalnici, saj pri energijsko občutljivejših ljudeh kombinacija določenih vibracij lahko moti spanec (nemiren spanec, živahne sanje).

Vzdrževanje – energijsko čiščenje in polnjenje kristalov

Potrebno se je zavedati pomembnosti rednega čiščenja in polnjena kristalov, saj s tem osvežimo njegovo energijsko vibracijo in mu omogočimo, da se znebi negativnih energij, ki so se nabrale med njegovo uporabo.

Pred prvo uporabo splaknite zapestnico pod hladno tekočo vodo, jo nežno osušite in jo za krajši čas postavite na zmerno sončno svetlobo. Če boste zapestnico pogosto nosili, naredite to vsak teden. Lahko pa se odločite za energijsko čiščenje in polnjenje enkrat mesečno na svetlobi polne lune. V noči, ko je luna polna, odložite zapestnico na kraj, kjer jo bo luna lahko obsvetila, npr. na okensko polico.


Zapestnica Mavrični hematit

Zakorakajte v svoj dan odločno in jasno. Popestrite svoj videz s pisanim modnim dodatkom ter dodajte svojemu videzu ter počutju drznost, samozavest in moč. Zapestnica Mavrični hematit združuje igriv videz in močno energijo, ki jo oddaja kristal hematit.
 • Šifra: A748
 • Razpoložljivost: Na zalogi
 • 19.90€
 • 14.90€

 • Brez DDV: 12.21€

Podobni izdelki

Kristal Hematit (ploščat)

Kristal Hematit (ploščat)

Uravnovesite energije svojega okoljaVelik ploščat kristal hematit je odličen za prizemljitev in urav..

10.00€ Brez DDV: 8.20€

Kristal Hematit

Kristal Hematit

Hematit - čakra: korenska čakraHematit - horoskop: lev, škorpijon, vodnarHematit - posebnosti: prize..

10.00€ Brez DDV: 8.20€

Obesek Hematit solza

Obesek Hematit solza

Podpora Zemlje – vedno s teboj.Kristal hematit je eden od osnovnih kristalov, kadar je treba nekaj p..

18.00€ Brez DDV: 14.75€

Oznake: kristali, zapestnica, nakit, hematit, mavrični hematit, energija, kreativnost, koncentracija, varnost