Dimni kvarc

Dimni kvarc

Če ste eden izmed tistih ljudi, ki vedno nase navleče energijo iz okolice, in je vaše počutje odvisno od drugih, potem vam lahko dimni kvarc pomaga preusmeriti slabo energijo stran od vas. Prav tako vam bo pomagal na poti do uresničitve svojih sanj, saj bo okrepil vašo korensko čakro in s tem stabilnost in odločnost. Odličen je tudi kot kristal vašega doma, zato le položite več kristalov dimnega kvarca v kotih po prostoru, da bo usmerjal dobro energijo vašega doma ali službe. 

  • kristal zaščite
  • krepi korensko čakro
  • poveča instinkte
  • varuje pred negativno energijo
  • sprošča napetost in tesnobo


Zanimivost:

Kar 20 odstotkov zemeljske površine sestavlja kvarc, iz njega izdelujejo keramiko, steklo in gumo. Prva sončna očala so imela leče narejene iz dimnega kvarca. To je kristal, ki bo okrepil vaše instinkte, zato ga le vzemite seboj, ko boste šli na izlete v naravo, visokogorje ali kampirati v gozd. Kadar imate občutek, da je v kateri sobi še posebej čudna energija, postavite vanjo dimni kvarc.


Vpliv na čakre:

Dimni kvarc je prizemljitveni kristal, ki je tesno povezan z delovanjem korenske čakre. Pomaga vam stabilizirati in okrepiti vašo energijo, s tem se lažje izognete, da bi nase navlekli negativno energijo iz okolice. Pretočna korenska čakra pomeni, da ste stabilni, močni, odločni in čutite močno voljo do življenja. 


Energijski vpliv na počutje:

Okrepi delovanje celotnega telesa. Ko boste meditirali, ga držite v levi roki. Ugodno vpliva na ljudi, ki imajo težave s tesnobo in napetostjo ter nespečnostjo zaradi nočnih mor. Obesek Dimni kvarc

Obesek Dimni kvarc

Rešite se bremen!GLAVNE ZNAČILNOSTIpomaga pri občutkih tesnobesprošča notranjo napetostpovezuje zeme..

13.00€ 18.00€ Brez DDV: 10.66€

Set za energiziranje vode

Set za energiziranje vode

Glavne prednosti vitalizirane vode          poveča vašo energijo ..

47.50€ Brez DDV: 38.93€

Prikazujem 1 do 2 od 2 (1 strani)