Tudi tisti, ki veliko razmišljamo o čakrah in o tem, kako delujejo znotraj nas, smo včasih premalo pozorni na to, da čakre delujejo tudi navzven.


Vse na svetu je povezano z univerzalno energijo. To je tisto, kar začutimo ob neki osebi, v neki skupini, v nekem prostoru. Skozi čakre namreč prejemamo energijo in jo po isti poti tudi dajemo energijo vsem drugim. To, kje vidiš svoje mesto na zgornji sliki, razkriva glavni način, kako se trenutno povezuješ z ljudmi, ki so ti pomembni.

Prosim, ne pozabi, da so čakre in energija nekaj fluidnega, nekaj, kar se nenehno spreminja. Zato je popolnoma normalno, če te bo npr. jutri ali čez en teden »poklical« drug lik z zgornje slike.


1. Z ljudmi se povezuješ predvsem na ravni KORENSKE ČAKRE

Korenska čakra je povezana z našimi osnovnimi potrebami in prvinskimi željami. Povezovanje na ravni korenske čakre poteka preko seksualne energije, ki je zelo močna in se ji je skoraj nemogoče upreti. Lahko se izrazi v obliki izjemnega intimnega partnerstva, ki je za oba zelo zadovoljujoče. Lahko pa gre za seksualno energijo, ki se nikoli ne bo uresničila kot spolni odnos, pač pa nas bo vodila do tega, da odkrijemo nekatere od najpomembnejših stvari v svojem življenju.

Idealno zate: https://www.kosmika-trgovina.si/Set-KORENSKA-cakra


2. Z ljudmi se povezuješ predvsem na ravni SPOLNE ČAKRE

Ko nekdo komunicira preko spolne čakre, je osnovna povezava zgrajena predvsem na skupnem udobju in materialnih zadevah.  Lahko gre za povezavo, v kateri si lahko ustvarimo skupno življenje, skupen posel ali drug projekt. Pogosto pa nam komunikacija na ravni spolne čakre na široko odpira vrata za vse dobro in lepo, kar si želimo. Čeprav prinaša veliko užitka, je treba nekoliko paziti, da nas ne zanese v materializem.

Idealno zate: https://www.kosmika-trgovina.si/Set-SPOLNA-cakra 


3. Z ljudmi se povezuješ predvsem na ravni SOLARNEGA PLEKSUS

Ta čakra je povezana z ambicijami in cilji. Odnosi, ki se povezujejo preko te čakre, so dveh vrst. Eni so tisti, ki so odkrito tekmovalni in so lahko izredno izčrpljujoči, če gremo predaleč. Ti nas vedno znova izzivajo, da pokažemo še več, se potrudimo še bolj in vztrajamo še dlje. Drugi pa so bolj konstruktivni, saj se povežemo z nekom in najdemo ravnovesje, ki obema prinaša spodbudo, pogum in nove ideje.

Idealno zate: https://www.kosmika-trgovina.si/Set-SOLARNI-PLEKSUS 


Te to izčrpava? Se ti zdi, da se ženeš in garaš, pa še vedno ni dovolj rezultatov?

Včasih (kadar je pleksus velik, spolna čakra pa zablokirana) nehote in nevede usmerjamo velike količine energije v napačno stvar. V tem primeru potrebuješ tele kristale: https://www.kosmika-trgovina.si/Set-SPOLNA-cakra 

Splakni jih pod hladno vodo, osuši in pusti čez noč tako, da jih bo lahko obsijala luna (recimo na okenski polici). To je energijsko čiščenje in polnjenje kristalov.

Nato jih 3 tedne nosi pri sebi (v žepu, v torbici ...). 

Energijsko čiščenje in polnjenje ponovi najmanj 1x na teden.


4. Z ljudmi se povezuješ predvsem na ravni SRČNE ČAKRE

Kot gotovo lahko uganeš že po imenu, je srčna čakra zadolžena za tiste odnose, ki jih narekuje ljubezen. Gotovo gre pri tem tudi za romantiko in partnerstvo, vendar srčna čakra pomeni še več: globoko in brezpogojno ljubezen, ki je temeljni način, kako se povezuješ z ljudmi.

Idealno zate: https://www.kosmika-trgovina.si/Set-SRCNA-cakra 


Te to izčrpava? Se ti zdi, da samo daješ in nič ne dobiš v zameno?

Včasih (kadar je korenska čakra šibka oz. manjša od srčne) nas to izčrpava. V tem primeru potrebuješ tele kristale: https://www.kosmika-trgovina.si/Set-KORENSKA-cakra

Splakni jih pod hladno vodo, osuši in pusti za 15 min na soncu (to je energijswko čiščenje in polnjenje kristalov). 

Nato pa jih 3 tedne nosi pri sebi (v žepu, v torbici ...). 

Energijsko čiščenje in polnjenje ponovi najmanj 1x na teden.


Najboljši pari
Srečna zveza temelji na dobri energijski povezanosti oziroma na uravnoteženju moških in ženskih energij. Če je tako, potem v zvezi vse »štima.« Prav v...
Oven: srečna številka, barva in kristal
Oven je v vsem rad prvi, zato niti ni čudno, da je tudi prvo znamenje horoskopa. Njegov čas je začetek pomladi, čas prebujanja in rasti. Včasih se zdi...
Kosmika
Kosmika je z leti poslala prvi naslov, kamor se veliko ljudi dnevno obrača po pomoč, uvide, nasvete, pa tudi po preverjene informacije z ezoteričnega področja.
preberi več ⟶