Vedeževanje s kartami: osrednji dogodek novembra 

Miselno se osredotoči in izberi eno karto (eno številko med 1 in 15). Izbrana karta razkriva, na kateri dogodek je potrebno biti v mesecu novembru še posebno pozoren.


1Osmica mečevNajvečji potencial zate ima situacija, ko se ti bo zdelo, da ne moreš narediti nič. Res je, da bo treba ukrepati na slepo, ampak pomembno je, da se premakneš z mesta.
2As novcevNajvečji potencial zate ima finančna, karierna ali lastniška situacija, kjer bo možnost, da nekaj začneš čisto na novo. Gre za ponudbo, ki se zlepa ne bo ponovila, niti te ne bo čakala v nedogled, zato kar pogumno.
3PravicaNajvečji potencial zate ima situacija, v kateri se bodo drugi odločali nekaj v zvezi s teboj. Odločitev bo pravična, zato nikar ne ugovarjaj, tudi če ti sprva ne bo najbolj všeč. Drži se te odločitve in naredi najboljše, kar lahko.
4Kralj palicNajvečji potencial zate ima situacija, vezana na moškega, ki je starejši in bolj vpliven do tebe. Nedvomno gre za človeka z dobrimi nameni in dovolj izkušnjami, zato mu lahko zaupaš in se mu pustiš voditi.
5Petica novcevNajvečji potencial zate ima situacija, v kateri ne boš imel/a tistega, kar bi nujno potreboval/a. Lahko gre za načrte, sanje ali upanja, ki pa se ne bodo uresničila, ker ne bo realne materialne možnosti za ugoden izid. Naj te to spodbudi, da začneš razmišljati v drugo smer.
6Kralj novcevNajvečji potencial zate bo imela situacija s finančnega področja, povezana z moškim, ki je finančno zelo stabilen. Ta človek ima stvari pod kontrolo, vendar nima posluha za tvoje osebne, nematerialne zadeve. Zato jih raje obdrži zase.
7Paž palicNajvečji potencial zate bo imela situacija, ki bo zelo močno razburkala tvojo domišljijo. Najverjetneje iz tega sicer ne bo nič oziroma vsaj v novembru še ne moreš pričakovati, da se bo kaj konkretnega razvilo. Se ti bodo pa odprle mnoge nove možnosti.
8CesaricaNajvečji potencial zate imajo vse tiste situacije, v katerih ti ljudje pokažejo, da te imajo radi in da te cenijo. Dvig tvoje samozavesti bo prinesel veliko pozitivne energije na vsa področja tvojega življenja.
9Sedmica palicNajvečji potencial zate ima situacija, v kateri se bo treba res odločno postaviti zase. Morda moraš na takšen način spoznati svojo moč ali svojo resnično vrednost. Brani svoje meje, do tega imaš vso pravico.
10Trojka kelihovNajvečji potencial zate ima situacija, vezana na prijateljsko in družabno področje. Zate je pomembno, da se sprostiš in se družiš z ljudmi, ob katerih uživaš. Morda ti ta karta sporoča, da je čas, da svoje ljubezenske in/ali poslovne ambicije začasno postaviš na stranski tir.
11Devetica novcevNajvečji potencial zate ima čas, ki ga boš v tem mesecu preživel/a sam/a s seboj. Materialno in čustveno stanje bi moralo biti stabilno. Čas je, da se naučiš vzeti najboljše, kar ti ponuja trenutna situacija. Ne pozabi na svoje hobije in talente.
12Štirica palicNajvečji potencial zate ima situacija, v kateri se pravzaprav vračaš v preteklost, v znano okolje ali pa kar neposredno domov. Karta razkriva, da se te veselijo in da lahko v zvezi s tem pričakuješ veliko pozitivnih občutkov.
13TrdnjavaNajvečji potencial zate ima situacija, ki ti bo pravzaprav popolnoma spodnesla tla pod nogami. Ne moreš je predvideti, ne moreš se ji izmakniti, ne moreš se pripraviti nanjo. Verjemi pa, da boš po tem videl/a marsikaj v čisto drugi luči!
14CesarNajvečji potencial zate predstavlja razčiščevanje odnosa z očetom. Lahko gre za vzorce, za način, kako poskrbiš za praktične in materialne stvari ali za vzdušje, ki ga ustvarjaš v svoji zvezi, družini ali okolju. Ključ pa zagotovo leži v vplivu očeta na tvoj način razmišljanja.
15NorecNajvečji potencial zatre ima situacija, kjer lahko začneš popolnoma na novo. Možnosti niso jasne, uspeh še ni zagotovljen. Ampak že samo to, da lahko odvržeš svoja bremena in si daš duška, bo več kot dobrodošlo. Zaupaj vase!
Horoskop za november 2019
Kaj prinaša november? ...
Števila, ki se ponavljajo
Se vam je že kdaj zgodilo, da vas je kakšna številka ves dan "zasledovala"? To je samo način, kako vam želi nekdo nekaj sporočiti. Numerologi celo pra...
Kosmika
Kosmika je z leti poslala prvi naslov, kamor se veliko ljudi dnevno obrača po pomoč, uvide, nasvete, pa tudi po preverjene informacije z ezoteričnega področja.
preberi več ⟶
Notice: Undefined index: phonenumber in /home/osiriscb/public_html/kosmika-trgovina.si/catalog/controller/extension/module/como_htmlcode.php(78) : eval()'d code on line 2Notice: Undefined index: user in /home/osiriscb/public_html/kosmika-trgovina.si/catalog/controller/extension/module/como_htmlcode.php(78) : eval()'d code on line 3

hvala. Iz Kosmike te bomo poklicali v kratkem, da izkoristiš svoj gratis pogovor.