Združi energijo novega meseca z luninim mlajem in opravi manifestacijo ciljev


Lunin mlaj: 28. oktober 2019


Nova luna predstavlja rojstvo novega luninega cikla, aprila pa je ta energijska prelomnica združena z rojstvom samega meseca, saj bo nastopila v prvih dneh. Zate je to odlična priložnost, da v svoje življenje prikličeš, kar si želiš. Predstavljam ti preprost ritual, v katerem se osredotočiš na manifestacijo svojih želja. Kot je čas polne lune čas za čiščenje in za slovo od starega, je čas nove lune čas za nove načrte in namene. V času mlaja bodo tvoje vizije bolj jasne. 


Prvi korak: Priprava želja

Vsak dan ali še bolje, vsako jutro, ko so tvoje misli najbolj čiste, si vzemi par minut za načrtovanje svoje prihodnosti. Ravno zdaj, ko odštevamo dneve do mlaja, je čas za to najbolj primeren. Tvoji načrti bodo imeli večjo moč, če jih izrečeš na glas ali pa, še bolje, zapišeš v zvezek. Ustvari si seznam svojih želja in ciljev. Pomisli, kaj te osrečuje in zapiši tudi to. Vendar pazi, kaj si želiš, saj je moč manifestacije trenutno res velika, kar pomeni, da s tem v energije pošiljaš močan namen. Pri svojih željah pomisli tudi na pravice drugih. 


Drugi korak: Priprava

Ritual ob mlaju lahko izvajaš vsak mesec. Na dan mlaja potrebuješ 20–30 min za izvedbo. Lahko uporabiš sveče, zvezek in pisalo, dodaš kristale in si ustvariš svoj »oltar.« Občutke poglobi tudi uporaba dišečih kadil. Prostor je potrebno pred začetkom rituala energijsko očistiti, kar lahko storiš s kristalom kamene strele ali uporabiš naravne dišeče palčke Palo santo. Sebi lahko pripraviš kopel in vanjo daš žlico morske soli. Sol bo tvoje telo energijsko prečistila.


Tretji korak:  Ritual

S tem, ko zapišeš svoje želje in cilje, jih razglasiš, kar je nujno za to, da se uresničijo. Zapis konkretizira misli. Zapis služi tudi tebi kot opomnik. 

Sedaj vzemi v roke zvezek s svojim z zapisom in na prvo stran zvezka zapiši: »Sprejemam te stvari ali boljše v svoje življenje za moje najvišje dobro in v najvišje dobro vseh, ki jih moj zapis zadeva.« Na svoj oltar lahko dodaš tudi predmete, ki te spomnijo na želje ali so z njimi kako povezani. Na noč luninega mlaja ga odloži na svoj »oltar«. Skozi obdobje novega luninega cikla svoj seznam prebiraj in dano afirmacijo izgovarjaj na glas dnevno (vsak dan). Vztrajaj in ohranjaj čist namen v svojem srcu. Kmalu lahko pričakuješ najboljše možne spremembe.

Ne skrbi, če ti ne uspe zapisati vseh želja že za aprilski mlaj. Naslednji mesec lahko ponoviš ritual in spet bo tu nova priložnost. 


Deli na Facebooku:

Horoskop: Kaj ti prinaša april
April je mesec sprememb in letos se bo to še kako potrdilo. Kdo bo dobil dobre novice, kdo kljub trudu še ne bo naredil koraka naprej in kdo bi se mor...
Tvoja glavna srečna številka
Eno od najpomembnejših števil v tvojem življenju je življenjska pot. To je ena najpomemgnejših numeroloških značilnosti, ki vpliva nate celo življenje...
Kosmika
Kosmika je z leti poslala prvi naslov, kamor se veliko ljudi dnevno obrača po pomoč, uvide, nasvete, pa tudi po preverjene informacije z ezoteričnega področja.
preberi več ⟶