Kristal, ki se ga dotakneš, kadar so vse oči uprte vate.

Poznaš občutek, da te vsi gledajo polni pričakovanja, tebe pa iz minute v minuto mučijo hujši dvomi in treba? Potem si na pravem naslovu. Sončev kamen je eden najboljših kristalov za take trenutke. Pobrušen v obliko simpatičnega srca, pa se lahko uporablja tudi kot t.i. touchstone. To je kristal, ki se ga dotaknemo, kadar želimo njegovo pomoč.

Srce sončev kamen: energijski vpliv

  • voditeljske sposobnosti
  • prebujanje talentov
  • optimizem
  • inspiracija
  • premagovanje strahov in dvomov


Sončev kamen je kristal navdiha. Običajno nas pokliče, ko smo pripravljeni na preboj s točke zastoja. Prinaša močne in svetle energije, ki jih vsi kdaj potrebujemo, da se razkadijo oblaki dvomov in strahu pred spremembo. Tudi če smo bolj pesimistično razpoloženi, prebuja optimizem in odpira nove možnosti. Z njegovo pomočjo se šele začnemo zavedati, da imamo veliko več priložnosti, kot se nam je zdelo doslej.

Sončev kamen še posebno pomaga na področjih, kjer se že dolgo ni nič premaknilo na bolje. Če se počutiš, kot da ti neznana sila blokira ljubezensko, denarno, službeno področje, potem je to vsekakor pravi kristal zate. Priporočljiv je tudi za vse, ki imajo slabo samopodobo, jih muči strah pred nastopanjem ali pa želijo napredovati.


Srce sončev kamen: kako deluje

Sončev kamen aktivira drugo in tretjo čakro (spolno čakro in solarni pleksus). Spodbuja samozavest, osebno moč in voditeljske sposobnosti. Ravno zato je tako dober kristal za vse, ki imajo problem s sramežljivostjo, občutki krivde, dvomi o lastni vrednosti in bolečimi izkušnjami iz preteklosti. 

Sončev kamen vsakogar spodbudi, da prepozna tiste omejitve, ki so samo v njegovi glavi. Pomaga, da se lažje soočimo z ovirami in daje moč za razreševanje težav.

Srce sončev kamen: navodila za uporabo

Energijsko čiščenje: splaknite kristal pod tekočo hladno vodo.

Energijsko polnjenje: položite kristal za pol ure na sončno svetlobo.

Sončev kamen najprej energijsko očistite, nato napolnite. Postopek izvedite vsaka 2 tedna.

Sončev kamen je oblikovan kot simpatično srce in je primerne velikosti, da ga lahko uporabljate kot t.i. touchstone, to pomeni kamen za dotikanje. Gre za to, da se dotaknete kristala, kadar vas napadejo določeni občutki (sram, krivd, strah, trema, dvom vase, pesimizem). Dovolite, da njegova vibracija vstopi v vaše energijsko polje. Veliko ljudi pri tem občuti toploto ali mravljince. 

Sončev kamen je v tej obliki primeren tudi za uporabo pri meditaciji. Imejte ga v roki in meditirajte na temo, kaj ste pripravljeni izpustiti iz svojega življenja in kaj bi želeli, da vam vstopi.


Za ta izdelek ni mnenj.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Srce sončev kamen

  • Šifra: A688
  • Razpoložljivost: Na zalogi

Sončev kamen je kristal inspiracije. Prebuja skrite talente in pomaga, da začnemo verjeti vanje. Po legendi naj bi sončev kamnen nastal, ko so alkimisti poskušali izdelati zlato, zato se ga drži vibracija bogastva in prestiža.

  • 25.00€

  • Brez DDV: 20.49€

Podobni izdelki

Obesek Sončev kamen

Obesek Sončev kamen

Obdajte se s soncem!GLAVNE ZNAČILNOSTIdviguje samozavestzmanjšuje stressproščadviguje optimizemkrepi..

11.40€ Brez DDV: 9.34€

Obesek želvica

Obesek želvica

Obarvajte svoje življenjeKo gre za simboliko živali, ima želva poseben pomen in je zaradi svoje nara..

11.40€ Brez DDV: 9.34€

Kristal Sončev kamen (ploščat)

Kristal Sončev kamen (ploščat)

Vnesite moč sonca v svoje energijsko poljePravijo, da sončev kamen nosi energijo boga sonca Ra, ki p..

10.00€ Brez DDV: 8.20€

Obesek Sončev kamen - nihalo

Obesek Sončev kamen - nihalo

Naj vaši talenti zasijejoTa obesek je pravi za vas, če:bi se radi izkazali,želite narediti dober vti..

11.40€ Brez DDV: 9.34€