Kako si ustvariš svojo napoved za julij?Brez razmišljanja izberi 3 karte.


Prva karta ti razkriva tvoje izhodišče,


druga karta pomeni najpomembnejše dogajanje meseca,


tretja karta predstavlja nasvet za julij.


Vedeževalske karte in njihov pomen


Vsaka številka predstavlja izbrano karto.


1

Osmica mečev

Nezmožnost spremembe. Ovire so predvsem v tvoji glavi, vendar sam/a ne boš uspel/a narediti premika na bolje. Možno je, da nekih pomembnih dejstev še ne poznaš ali pa gledaš v napačno smer.

2

Luna

Čustvena nestabilnost. Čaka te obdobje razpoloženjskih nihanj. Če od neke osebe pričakuješ, da bo razkrila svoja čustva, vse kaže, da je tvoje upanje zaman. Svetujem veliko mero potrpljenja.

3

Paž kelihov

Nova oseba na čustvenem področju ali nov začetek. Odpirajo se ti odlične energije za nekaj, kar ti res veliko pomeni. Pred teboj je zelo optimistično obdobje. Pričakuj pozitiven vpliv osebe, ki je mlajša od tebe.

4

Osmica novcev

Čas zavzetega dela. Čeprav je julij eden bolj dopustniških mesecev, te bo nekaj prepričalo, da boš še bolj zagnano in še več delal/a. Lahko gre za službo, za domača opravila ali za karkoli, v kar misliš vložiti veliko svojega truda.

5

Desetica palic

Preveč si nalagaš. Zaradi bremen, skrbi in obveznosti sploh ne vidiš, kaj vse dobrega bi lahko počel/a. Karta naznanja primanjkljaj energije in voljo, ki najverjetneje ne bo vzdržala, saj je usmerjena v napačne stvari.

6

Šestica novcev

Pravično povračilo. Če se ti je zgodila krivica, bo poplačana. Če si nekam vlagal/a svoj trud, lahko pričakuješ, da se bo obrestoval. A če si ti naredil/a krivico, jo bo prav tako potrebno poplačati oz. popraviti.

7

Štirica mečev

Dogajanje je skrito. Ta karta predstavlja občutek,. da so se stvari ustavile na mrtvi točki. A to je samo zunanji vtis. V resnici se nekaj dogaja, vendar trenutno tega še ne moreš opaziti. Lahko gre za čustva ali pomembne odločitve drugih oseb.

8

Visoka svečenica

Ženska, ki ve več kot ti. Na tvojo situacijo vpliva ženska oseba z veliko duhovno močjo. To je včasih mama, tašča, v ljubezenskih trikotnikih tudi ljubica, če na to nakazuje še kakšna druga od izbranih kart.

9

Kralj novcev

Pomoč od moškega na ugodnem položaju. Očitno ti nekdo lahko pomaga in ti tudi bo. Ti moraš samo izbrati pravi trenutek in najti pravi način, kako se dogovoriti z njim. Ta moški je velikodušen, a tudi spreten v materialnem svetu.

10

Pravica

Odločitev, razsodba. Ta karta lahko pomeni tudi formalno, recimo pravno ali uradno odločitev. Govori o tem, da so bili upoštevani vsi dejavniki in pretehtane vse možnosti. Razsodba je dokončna, treba se je sprijazniti z dejstvi.

11

Osmica palic

Vse teče kot namazano. Očitno si se pametno odločal/a, saj so stvari v idealnem stanju in se bodo pravilno odvijale same od sebe. Drži se svojega začetnega načrta, da si ne prekrižaš računov, ki se ti tako dobro izhajajo.

12

Paž mečev

Nenadna sprememba. Ta karta lahko napoveduje, da ti bo mlajši moški s svojo nepremišljenostjo prekrižal načrte. Naznanja spremembe v zadnjem hipu, nelogične odločitve ion nepričakovano potrebo po novih začetkih.

13

Vitez kelihov

Ljubezenska ponudba. Čudovita karta za vse, ki čakate, da se vaš ljubljeni (ali vaša ljubljena) zgane in končno naredi korak naprej v zvezi. Karta naznanja ponudbo s strani moške osebe, romantično druženje in ljubezenski napredek.

14

Svečenik

Duhovno vodstvo. Moška oseba bo s svojo načelnostjo in prepričanji močno vplivala nate. Lahko, da je oddaljen, vendar te bo njegova miselnost nagovorila in te prepričala, da je tudi v tvojem življenju čas za spremembo.

15

Cesarica

Sprostitev, plodnost. Čudovita karta za vsa področja. Prinaša ugodno napoved za denar in delo, ljubezen in nosečnost, urejanje doma – skratka za vse, kar lahko polepša tvoje življenje. Ženskam sporoča, naj se pustijo razvajati, moškim pa, da naj razvajajo svoje ženske.


Deli na Facebooku:

Kateri kristal te je poklical?
Vsak kristal ima svojo energijo. Kateri je pravi zate?...
Sporočilo v steklenici
Poletno sporočilo energij...
Kosmika
Kosmika je z leti poslala prvi naslov, kamor se veliko ljudi dnevno obrača po pomoč, uvide, nasvete, pa tudi po preverjene informacije z ezoteričnega področja.
preberi več ⟶