Poglej v prihodnost kot prava vedeževalka.

Pripravili smo novo polaganje kart za mesec september. Tokrat ponujamo dve metodi, in sicer eno enostavno za tiste, ki menite, da vam je vedeževanje bolj tuje, in drugo malce zahtevnejšo. Če meniš, da ti je vedeževanje s kartami že malo prišlo v navado, torej kar preskoči na točko dve.


1) Napoved z eno karto

Izberi eno številko med 1 in 15. Potem spodaj v tabeli poglej, katera karta je. Tako dobiš sporočilo za mesec september.


2) Napoved s tremi kartami

Izberi tri številke med 1 in 15. To so tri karte.

Prva izbrana številka predstavlja izhodišče, druga izid in tretja bistvo. Pri tem imaš lahko v mislih konkretno vprašanje ali pa si izdelaš splošno napoved za september.


Vedeževanje s kartami: izdelaj si napoved za september.


Poišči izbrano karto in si preberi razlago.1LunaNihanje, negotovosti, pomembne informacije, ki se še niso razkrile. Dogajanje usmerjajo silnice, nad katerimi nimaš nadzora.
2Osmica mečevNi čas za korak naprej. Premik lahko narediš, vendar nikakor ne na način, ki si ga trenutno zamišljaš. Išči nove rešitve, skušaj razmišljati izven okvirjev.
3ČarovnikOdprte možnosti, ugodne okoliščine, pozitiven vpliv drugih oseb. V tvojih rokah je moč in če iščeš pravi trenutek za karkoli, je nastopil zdaj. 
4PuščavnikPotrebuješ čas zase, umik. Ta karta lahko kaže na negativne vplive, ki se jim prav zdaj lahko izmakneš. Naj te ne bo strah samote, zate bo tokrat zdravilna.
5Trojka kelihovSproščenost, zabava. Ta karta lahko napoveduje praznovanje ali proslavljanje. Vsekakor pa govori o veselem vzdušju in o družbi ljudi, ki jim lahko zaupaš.
6Paž kelihovNov začetek na čustvenem področju, priložnost. Ne čakaj, da bodo drugi vse naredili namesto tebe. Obetajo se ti ugodne razmere, potrudi se tudi ti.
7Paž palicPriložnost, ki jo moraš izoblikovati sam/a. Gre za nekaj, kar ti zelo veliko pomeni. Očitno imaš veliko energije, ki jo lahko uporabiš in zgradiš svoj uspeh.
8Petica novcevTega, kar pričakuješ, ne bo. Ne glede na to, če ti pripada in če imaš vso pravico, pa okoliščine niso ugodne. Na tem področju se energija porablja v prazno.
9KočijaOdločitev. Izkoristi dobre okoliščine in usmeri svojo energijo. Vsaka od možnosti, ki so ti na voljo, je dobra, vendar se moraš osredotočiti le na eno.
10TrdnjavaNepričakovane spremembe, stres. Nič ni tako trdno, kot se ti zdi. Vse se lahko v hipu spremeni in lahko ti bo šele čez več mesecev jasno, zakaj.
11Kralj mečevPravila niso na tvoji strani. Zakasnitve, ovire, čakanje. Tukaj ne bo mogoče najti nobenih bližnjic ali olajšav. Zaupaj, da se bo vse zgodilo ob pravem času.
12Dvojka palicNova obzorja, plani, interesi. Morda še ni čas za ukrepanje, vsekakor pa se bo počasi nakazalo, v katero smer se bo obračalo nadaljnje dogajanje.
13PravicaOdločitve, razumski pristop, razsodbe. Če so tvoja pričakovanja upravičena, se bodo izpolnila. Morda pa se celo ti znajdeš v vlogi razsodnika.
14Vitez kelihovLjubezenska ponudba, napredek, nova oseba ali korak naprej v ustaljenih razmerjih. Situacija je »dozorela,« okoliščine so stabilne in čustva pozitivna.
15Trojka novcevPosvet, strokovno mnenje, pravni vidiki. Pri svojih ciljih se dobro pozanimaj in ne stavi na srečo. Lahko obstajajo hitrejši, lažji ali cenejši načini za uspeh.


Horoskop za september 2019
Kaj so za vas pripravile zvezde v septembru?...
Mesec rojstva
Kaj bi se morali naučiti v otroštvu...
Kosmika
Kosmika je z leti poslala prvi naslov, kamor se veliko ljudi dnevno obrača po pomoč, uvide, nasvete, pa tudi po preverjene informacije z ezoteričnega področja.
preberi več ⟶