Na našem planetu obstaja več kot 400.000 rastlin, ki nas razveselijo s procesom cvetenja. Mislim, da ni človeka, ki ga prelep cvet ne bi očaral. Cvetovi ne predstavljajo le hrane za čebele, ampak tudi hrano za dušo, saj s svojimi barvami in vonji v nas prebujajo prijetne občutke. Prav tako imajo mnogi cvetovi v naravi zdravilne moči, ki negujejo naše fizično telo. Najboljši način, da ta dan proslavite je tako, da v svoj vrtiček, gredico ali pa lonček, skratka nekam v svoj dom, posadite rastlino, ki vas bo razveselila s prelepim cvetom. 


Za vas smo pripravili seznam rožic, ki vas bodo kar najhitreje razveselile s svojimi cvetovi v barvah čaker. Ob tem pa vam dopišem še pomladni kristal, ki bo poskrbel, da se boste iz zime kar najhitreje prebudili. 


Kronska čakra: perunika / mesečev kamen

Čelna čakra: hijacinta / ametist

Grlena čakra: modri slak / modri žafran / sodalit 

Srčna čakra: zeleni teloh / aventurin

Solarni pleksus: narcisa / citirn

Spolna čakra: oranžni tulipan / karneol

Korenska čakra: rdeča vrtnica / rdeči jaspis

Poznamo tudi kristal mahovni ahat, ki je znan po tem, da ga položimo na zemljo, kjer imamo rožice, vrtiček ali drevesa. Mahovni ahat poskrbi za bujnost cvetja in obilico plodov. Lahko ga položimo tudi v vazo za daljšo obstojnost cvetja. Mahovni ahat je tudi kristal meseca marca.

Deli na Facebooku:

SMS vedeževanje
Sms vedeževanje je priljubljena oblika vedeževanja. Tukaj si tradicionalna umetnost napovedovanja prihodnosti seže v roko s sodobno komunikacijsko teh...
Ritual ob pomladnem enakonočju
Danes, 20.3.2019, ob 21:58 nastopi pomladno enakonočje (ekvinokcij), poseben energijsko močan pomladni dan, ki so ga častili že naši predniki. Prebuja...
Kosmika
Kosmika je z leti poslala prvi naslov, kamor se veliko ljudi dnevno obrača po pomoč, uvide, nasvete, pa tudi po preverjene informacije z ezoteričnega področja.
preberi več ⟶