Dumortierit je kristal, ki pomirja in ti daje možnost, da slišiš svoj notranji glas in odmisliš glasove, ki ti jemljejo pozornost. Pokaže ti, kako sprejeti, kar čutiš globoko v sebi. Iz upiranja izhaja jeza, ta pa ne prinaša nič dobrega. Tvoja duša vidi dlje od tvojega srca. Potrebno se je le znati poglobiti vase in se sprejeti. Pomisli na vsa toksična čustva, ki jih hraniš v sebi, in jih spusti. Osvobodi se. Naj ti pri tem pomaga kristal dumortierit, ki je skrbno pobrušen v obliko delfina. V mnogih kulturah sveta velja, da delfin prinaša srečo. V grški mitologiji pa delfin po smrti prenese dušo na njeno novo pot. 

Obesek Delfin (dumortierit):

  • razkriva globine tvoje duše
  • pomirja
  • krepi korensko čakro
  • prinaša srečo

Vpliv na čakre:

Dumortierit je tesno povezan z delovanjem grlene čakre in direktno vpliva na iskreno izražanje. Meditacija s kristalom dumortierit ti bo zagotovila občutek varnosti in stalnosti v trenutkih, ko potrebuješ vodstvo. Ravno tako ne gre zanemariti njegovega vpliva na korensko čakro, ki je vir tvoje pozitivne energije in stabilnosti. Kadar sta korenska čakra in grlena v neskladju, to občutiš kot strah, nemoč, jezo, žalost in depresijo. Vsa ta negativna čustva pa vplivajo na tudi na tvoj imunski sistem in splošno počutje. 


Obesek Delfin (dumortierit)

Dumortierit je kristal, ki pomirja in ti daje možnost, da slišiš svoj notranji glas in odmisliš glasove, ki ti jemljejo pozornost. Pokaže ti, kako sprejeti, kar čutiš globoko v sebi. Iz upiranja izhaja jeza, ta pa ne prinaša nič dobrega.
  • Šifra: A421
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 19.60€

  • Brez DDV: 16.07€

Razpoložljive možnosti


Podobni izdelki

Obesek Dumortierit

Obesek Dumortierit

Naj vas podpre na vaši poti.Obesek Dumortierit prihaja v čudoviti temni barvi, pri kateri takoj začu..

18.00€ Brez DDV: 14.75€

Kristal Dumortierit

Kristal Dumortierit

Dumortierit - čakra: grlena čakraDumortierit - horoskop: levDumortierit - posebnosti: krepi govorne ..

10.00€ Brez DDV: 8.20€

Obesek srček Dumortierit

Obesek srček Dumortierit

Kristal dumortierit krepi intelektualne zmožnosti, prav tako pa pomirja in spodbuja dobro komunikaci..

9.90€ Brez DDV: 8.11€

Oznake: dumortierit, kristal, energije, čakre, grlena čakra, kronska čakra, sreča, duša, nakit