Močan duhovni talisman, ki zmore veliko.

Energijsko jajce sestavlja dragocen kristal po imenu »Shiva Lingam«. Shiva Lingam je znan kot energijski duhovni talisman, ki s svojo močjo sega preko časa in prostora. Prav to mu daje močno energijsko delovanje.

Obesek Shiva je dobro nositi pri sebi, saj deluje na vse čakre in vpliva na vašo vitalnost ter splošno počutje. Hkrati pa odpravlja celo množico različnih tegob, ki so povezane z denarjem, ljubeznijo, učenjem … Je odlična podpora za vse, ki si želite sprememb v življenju in iščete tisto pravo pot, ki ste jo nekoč začutili ter kasneje izgubili. Pomagal vam bo, da se spomnite, kdo ste, in delujete v skladu s tem.

Energijsko jajce vam lahko pomaga na več načinov:

  1. Odpravlja blokade na čakrah
  2. Polni čakre z energijo
  3. Transformira negativne energije
  4. Izboljšuje počutje
  5. Krepi vitalnost
  6. Krepi pritok pranske energije.

Pomaga vam spoznati, kdo ste, in vam da občutek, da ste pomemben posameznik kot tudi del večje celote. Zato je dragocen za ljudi, ki se ukvarjajo z duhovnostjo, saj nudi veliko pomoč pri spoznavanju življenja in svoje vloge v njem. Shiva prihaja v obliki obeska, tako da ga imate lahko ves čas pri sebi. Je temno in svetlo rjave barve, ki se prelivata preko različnih vzorcev ter se tako lepo dopolnjujeta. 

Kako ga uporabljate?

Obesek lahko nosite kot energijski modni dodatek, lahko preko celega dneva, da vam bo nudil ustrezno podporo. Tudi ponoči ga lahko postavite v bližino ležišča, saj vas bodo tako njegove energije lahko ves čas podpirale.

Obesek Shiva

Pomaga vam spoznati, kdo ste, in vam da občutek, da ste pomemben posameznik kot tudi del večje celote. Zato je dragocen za ljudi, ki se ukvarjajo z duhovnostjo, saj nudi veliko pomoč pri spoznavanju življenja in svoje vloge v njem. Energijsko jajce
  • Šifra: A313
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 24.00€

  • Brez DDV: 19.67€

Razpoložljive možnosti


Podobni izdelki

Obesek Oranžni kalcit

Obesek Oranžni kalcit

Odženite negativne energije!GLAVNE ZNAČILNOSTIčisti spolno čakročisti pretekle travmečisti strahovei..

18.00€ Brez DDV: 14.75€

Kristal Hematit (ploščat)

Kristal Hematit (ploščat)

Uravnovesite energije svojega okoljaVelik ploščat kristal hematit je odličen za prizemljitev in urav..

10.00€ Brez DDV: 8.20€

Oznake: obesek, nakit, jajce, energijsko, energija, trasformira, počutje, vitalnost, pranske energije, shiva