OLH 23
  • Tapiserija Mandala

Tapiserija Mandala

  • Šifra: A820
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 16.90€

  • Brez DDV: 13.85€

Mandala v sanskrtu pomeni 'krog'. Mandale so zelo cenjene v indijskem duhovnem svetu, še posebno v hinduizmu in budizmu, kjer njihov krožni simbol ponazarja idejo krogotoka življenja, ki se nikoli ne konča, ponazarja pa tudi duhovno potovanje k sebi. Pogled nanjo nas pomni, da če želimo živeti polno življenje, moramo biti nujno v stiku s seboj, s svojo duhovnostjo, saj bomo le tako dosegli harmonijo vsega ostalega, tudi misli, čustev, telesa in odnosov. 

Stenska dekoracija s podobo barvite mandale bo popestrila vaš prostor in ga napolnila s pozitivno energijo, ob pogledu na umetnino pa vas bodo navdale pomirjujoče vibracije.

Mandale se pogosto uporabljajo pri meditaciji, saj pomagajo ohranjati osredotočenost in utišati naše misli. Ko nam to uspe, lahko oči počasi zapremo. Če pa nam um začne begati, se znova osredotočimo na lepoto barvite mandale in njene energije. 

V mandali pogosto najdemo enakomerne vzorce svete geometrije, ki nas pomirja in navdaja z upanjem ter nas povezuje z univerzalnim redom vesolja in jaza. Kot zdravilo proti tesnobi, stresu in depresiji  se pogosto uporablja tehnika sproščanja – risanje živobarvnih mandal s pisanimi barvicami ali flomastri, to je na primer pri svojih pacientih uporabljal tudi Carl G. Jung.

Material: bombaž

Dimenzije: 78x112 cm


Podobni izdelki

Difuzor Aromaterapija (več možnosti)

Difuzor Aromaterapija (več možnosti)

Pričarajte si magično vzdušje za sprostitev, meditacijo ali aromaterpijo! Brezčasna in elegantna dif..

35.00€ Brez DDV: 28.69€

Orgonitni obeski za ključe

Orgonitni obeski za ključe

Orgonitni obeski za ključe so primerni za vsakogar, ki si želi zaščite na svoji poti, ko zapusti var..

15.90€ Brez DDV: 13.03€

Oznake: tapiserija, mandala, stenska dekoracija