Si  že kdaj srečal svojo dušno žival? Lahko si jo izbereš sam ali pa njena podoba izbere tebe. Planet si  delimo s temi nadvse posebnimi bitji, ki imajo svoje navade in lastnosti kot tudi svojo silo, ki jih pelje po poti njihovega poslanstva. Meni so se že od malega zdele nadvse zanimive! Pa tebi? Ali ti tudi čutiš to povezavo z naravo? Od njih se lahko veliko naučimo in izbran živalski totem nam lahko ponudi trenutno lekcijo ali pa nas spremlja čez celo življenje. Indijanci so to dobro vedeli. Volk:
Volk simbolizira vrhovno svobodo. On je svoboden, lahko tuli v gozdovih in dolinah. Je velik učitelj. Ve, kaj potrebuje on sam, ve, kaj potrebuje njegova družina. Volk sporoča, da bodite pozorni na svojo intuicijo, ki vam pomaga videti nevidno. Če ste izbrali totem volka, pomeni, da je čas, da se soočite s svojimi strahovi, ki vam preprečujejo, da storite tisto, kar vam narekuje vaša duša. Prav tako volk sporoča, kako pomemben je čas, ki ga preživite z družino. Če sanjate o volku, se po takih sanjah bolj posvetite raziskovanju svojega resničnega bistva? Slon:
Slon simbolizira moč, potrpežljivost, modrost, eleganco in odličen spomin. Vodja je vedno samica, ostali opazujejo njene poteze in ji sledijo, zato ker ona točno ve, kam mora. Posluša in zaupa prednikom in duhovnim vodnikom in jim pusti, da jo vodijo skozi pokrajino do vode in hrane. Če ste izbrali totem slona, pomeni da morate več časa posvetiti miru, meditaciji in svojim sanjam. Spremljajte svoje sanje, morda jih lahko tudi vodite. Utrdite svojo voljo in spomin, ki je vaš največji zaklad znanja. Totem slona vas opominja, da se spomnite kaj je vaše poslanstvo in kaj vam daje možnost, da mu sledite. Ali morda že sledite svojemu poslanstvu?Kolibri:
Kjer je kolibri, tam je iskrena radost in veselje v srcu. Premika se skozi življenje v barvah in pije sladek sok pisanih cvetov, ve in vzame takrat, ko življenje ponuja dobrote. Vendar lahko prepotuje ogromno kilometrov, da pride do teh sladkih cvetov. Kolibri je simbol optimizma, ki ponazarja pogum, vztrajnost in prilagodljivost. Kadar potrebuje počitek, se ustavi in poskrbi zase. Če ste izbrali totem kolibrija, to pomeni da se morda podcenjujete in si morate večkrat ponoviti, da zmorete. Pot ni vedno lahka, a ko si zastaviš cilj, se z vztrajnostjo in optimizmom daleč pride. Vmes pa ne pozabite uživati življenje. Ali ste obdani z dovolj živahnimi toni življenja? Vrana:
Vrana simbolizira spremembe, mističnost, starodavno modrost in že od nekdaj jo povezujemo z duhovnim svetom. Vrane so skozi preteklost tiho opazovale ljudstva in bile priče mnogim modrostim. Če ste izbrali vrano kot totem, pomeni da je čas, da spregovorite in se prepustite spremembam. Čas sprememb je prišel. Jasno si začrtajte, kaj želite, dajte pozornost svojim mislim in opazujte svojo okolico. Jasne želje so ključ do manifestacije. Spustite staro in naredite prostor za novo. Vrana lahko prihaja tudi kot opozorilo. Ali ste zadnje čase dovolj pozorni? Medved:
Medved simbolizira moč, neustrašnost, sproščenost. Medved nas uči, da je potrebno postaviti v življenju meje, do kam lahko gremo. Medved veliko časa preživi sam, sam hodi skozi gozdove, leži na mehkem mahu in je sočne gozdne jagode. Uči nas, kako pomembno je preživeti čas sam s sabo, spoznati svoje meje in svoje resnične potrebe in pa seveda si vzeti tudi čas za dober spanec. Medved je eden izmed najmočnejših živalskih totemov. Ali redno poskrbite za svoje lastne potrebe ali vedno dajete prednost drugim pred sabo?

Deli na Facebooku:

Ali meniš, da lunine mene lahko vplivajo na tvoje ljubezensko življenje? Seveda!
Ne prepusti svojega ljubezenskega življenja naključju Ko pride do področja ljubezni, je Luna eno izmed nebesnih teles, ki ima na tem področju veliko ...
Test poguma
Človeško življenje se razširi ali pa skrči, odvisno od njegovega poguma. Preveri v testu....
Kosmika
Kosmika je z leti poslala prvi naslov, kamor se veliko ljudi dnevno obrača po pomoč, uvide, nasvete, pa tudi po preverjene informacije z ezoteričnega področja.
preberi več ⟶