Ne prepusti svojega ljubezenskega življenja naključju

Ko pride do področja ljubezni, je Luna eno izmed nebesnih teles, ki ima na tem področju veliko vpliva. Ponavadi vsi iščejo ljubezenski nasvet po vplivu Marsa ali Venere, Luno pa kar spregledajo.

Luna kot vladarica čustev in podzavesti vsekakor vpliva na naše ljubezensko življenje. Spoznajte lunine mene in si omogočite globlji vpogled v resnično dogajanje, skrito za vašimi in partnerjevimi čustvi. Seveda nam to za uspešno zvezo pride zelo prav na popolnoma vsakdanji ravni. Sami smo pripravljeni in lahko delujemo ob pravem času, kadar je to seveda potrebno, da ne zganjamo odvečnih dram.
PRAZNA LUNA – MLAJ

Postavi(ta) si cilje

Ob mlaju sta Sonce in Luna v konjunkciji, kar pomeni, da je naš ego usklajen s čustvi. To je odlična priložnost, da začnete nekaj novega, bodisi kot skupni podvig (vezani) ali pa kot začetek nove zveze (samski).

Nova luna je odlična priložnost za manifestacijo vaših želja. V tej lunini fazi začnemo načrtovati in razmišljamo, kaj bi radi dosegli, kakšnespremembe si želimo, kam bomo dali poudarke za energije rasti in napredka.

Recept za samske – ljubezenski ritual

 

Na list papirja napišite svoje želje, ime osebe, do katere čutite ljubezen ali simpatijo, ob imenu pa še dopišite, kaj natančno si želite. Nato prižgite roza svečo.

Roza sveča je simbol ljubezni in nežnosti! Če ljubezenskemu ritualu dodate še eterično olje vrtnice in kristalroževca, boste učinek močno okrepili. Prvi korak do svojega sanjskega razmerja ste tako že opravili.

 

 

Recept za vezane – čas za skupne načrte

 

Mlaj nastopi približno enkrat na mesec. Naj bo to čas, ko si s partnerjem vsak mesec znova vzameta čas za skupne načrte. Postavita si cilj in se pogovorita o tem, kako ga bosta dosegla. Napišita cilj na papir in če je potrebno, dopišita korake in zadolžitve. Prepognita papir in ga postavita pod rdečo svečo. Lahko jo prižgeta vsak večer za kratek čas, dokler ne dogori.

Rdeča je barva ljubezni, a tudi manifestacije. To je tista sila, ki pomaga, da se ideja uresniči v materialnem svetu. če želita pomoč kristalov, priporočamo rdeči jaspis.

 

MLADA LUNA (med mlajem in prvim krajcem)

Daj(ta) vse od sebe

Lahko bi rekli, da gresta v tem času Sonce in Luna vsak svojo pot naprej. Nebo je v glavnem še temno, a brez skrbi. To še zdaleč ni temno obdobje za vas! Sprošča se ogromno energije, ki se jo da na vse načine koristno uporabiti, seveda tudi (ali pa še posebno) na ljubezenskem področju.

Odličen čas za prve zmenke, prizadevanja za povečanje družine, iskanje stanovanja ... Skratka, prva dva tedna po mlaju je čas, da vložite čim več energije v cilje, ki ste si jih zadali v prejšnji fazi.

Če ste pred kratkim končali razmerje, je ta čas pravi, da ga namenite za nego svojih ranjenih čustev. Ustvarite si nove navade. Teh navad se vztrajno držite in poskušajte zavestno spremeniti tok življenja. Takoj ko boste ustvarili nove navade in se  nanje navadili, boste z lahko pustili staro življenje za sabo. Spomnite se, kaj vas veseli in tam začnite.

 

Obdobje od mlaja pa do prvega luninega krajca je tudi čas za čiščenje telesa. Pijte veliko vode in veliko čaja. Povabite svojega partnerja na lahkoten obrok, brez tipične sladice. Čas po večerji mu raje posladkajte sami.

 

 

PRVI LUNIN KRAJEC

V prejšnji lunini fazi ste storili vse, kar je bilo v vaši moči, in s tem ste si zgradili trdne temelje. Sledi faza prvega luninega krajca, kar pomeni, da se bodo začele razkrivati prve pomanjkljivosti vaših načrtov. V tem obdobju se vam bo razkrilo, na čem morate še delati in kaj morate spremeniti, da bi dosegli, kar ste si zadali v prvi fazi lunine mene.

Zdaj ni čas za nagle odločitve in paniko. Mirno in zbrano – saj veste, kaj želite doseči, kajne?  

 

RASTOČA LUNA (med prvim krajcem in polno luno)

Sedaj je čas za ukrepanje. Čutite, da se nekaj pripravlja. V prejšnji lunini fazi ste ugotovili, kje točno ste. O tem ste tudi dobro premislili. Temu obdobju bi lahko rekli tudi »zatišje pred nevihto«.

Recept za vezane – razvajajta se

 

Priporočamo vama romantičen oddih, najbolje nekje, kjer bosta povsem odrezana od sveta. Naj bo to čas, namenjen sproščanju, ljubkovanju in razvajanju.

 

Tudi če si želite pogovoriti o kakšni neprijetni ali zahtevni temi, jo ob tej priložnosti raje »pustite doma.« Ta lunina faza je za marsikoga precej nestrpna in napeta, zato vse, kar bi lahko povzročilo konflikt ali burne čustvene odzive, ni niti najmanj zaželeno.

 

 

POLNA LUNA - ŠČIP

V času polne lune se bo morda zgodilo kar nekaj dogodkov, za katere sprva ne boste vedeli, zakaj se to dogaja ravno vam. Ampak pomirite se, zgodilo se je zato, da bi lažje razumeli sebe in svoj odnos z drugimi. Zato le pustite stvarem, naj se zgodijo.

Ko boste začutili, da je to najbolje za vas, predelajte vse. Razmislite, kaj bo vaš naslednji korak. Polna luna nastopi, ko sta si Sonce in Luna točno nasproti, zato Sonce obsije celotno Luno. Lahko bi rekli, da ravno tako Luna obsije nas in razkrije vse naše skrivnosti.  

Polna luna samskim in tudi vezanim ponavadi dela težave. Nikoli ne veš, katero noro odločitev bo sprejel partner v tem času, zato veliko zvez v tem času doživi razburkano presenečenje.

Kar se tiče vas samih, se v tem obdobju izogibajte sprejemanju kakšnih večjih odločitev. Kaj hitro bi utegnile biti premalo (ali sploh nič) premišljene in takšne boste brez dvoma tudi obžalovali.

PADAJOČA LUNA (med polno luno in zadnjim krajcem)

To je čas za predelavo vseh novih dogodkov in pretresov, ki so se zgodili v času polne lune. Opazujte svoje občutke.

Recept za samske – počakajte z zmenki

 

To je neugodno obdobje za prve zmenke, pa tudi za vse vrste poskusov obujanja preteklih zvez. Sploh tiste, ki ste pred kratkim zaključili zvezo, utegne močno mikati, da bi poklicali ali kako drugače obudili stike. V tem obdobju so možnosti za uspeh zelo majhne, zato svetujemo vztrajnost in slovo od preteklosti.

 

 

ZADNJI KRAJEC

Podobno kot v fazi prvega krajca se vam bodo v tem obdobju odprle nove možnosti. Samo na vas je, ali boste vztrajali pri starem ali boste izbrali katero drugo pot. Verjetno boste mnogi čutili, da je vaš dosedanji načrt propadel.

Obdobje zadnjega krajca je tudi pravšnji čas, če ste že dolgo časa premišljevali, da bi zaključili obstoječe razmerje. Če ste se odločili ostati, papustite preteklost za seboj. Osredotočite se na napredek, cilj naj bo, da bi se v svojem razmerju počutili dobro!

STARA LUNA (med zadnjim krajcem in mlajem)

To je obdobje, ki ga namenite predvsem počitku. Kmalu se bo začel nov lunin cikel in zdaj je ostal samo še čas, da si naberete moči in spočijete misli. Privoščite si večere, ki dišijo po zeliščnem čaju z vaniljo, razvajate se v objemu ljubega doma na kavču in brez slabe vesti zavrnite divje večere. 

Deli na Facebooku:

Tem 5 znamenjem se je danes najbolje izogniti
24.10.2018: Danes ob 18:45 nastopi polna luna v znamenju Bika. Nekaterim prinaša veliko pozitivnega, drugi pa ste najverjetneje že občutili njeno slab...
Dušna žival
Si že kdaj srečal svojo dušno žival? Lahko si jo izbereš sam ali pa njena podoba izbere tebe. Planet si delimo s temi nadvse posebnimi bitji, ki ima...
Kosmika
Kosmika je z leti poslala prvi naslov, kamor se veliko ljudi dnevno obrača po pomoč, uvide, nasvete, pa tudi po preverjene informacije z ezoteričnega področja.
preberi več ⟶