Fluorit

Pustite za seboj preteklost in uživajte v trenutku s pomočjo kristala fluorit. Prinaša osebni mir in sprostitev, ter odganja negativne energije in ustvarja ščit pred nasprotnimi silami. Primerno je, da ga imate v svojem delovnem okolju za zaščito. Položite ga ob računalnik, da bo odbijal elektromagneta sevanja. Tako se boste počutili manj izčrpani in boste imeli več energije za popoldanska opravila. Razbremenite se!

  • ščiti pred negativnimi energijami
  • prinaša osebni mir
  • kristal zaščite
  • vzpostavlja ravnovesje

Zanimivost:

Fluorit se energijsko lepo ujema s kristali, kot so karneol, tigrovo oko, turkiz, rdeči jaspis, aventurin, iolit, malahit ...


Energijski vpliv na počutje:

Če se velikokrat počutite raztreseni in izgubljeni, potem je ta kristal prava izbira za vas, saj vam bo pomagal ohranjati fokus in boste postali bolj organizirani. Fluorit ugodno vpliva na psihično, fizično in energijsko telo in ponovno vzpostavi ravnovesje. Tako se boste počutili tudi bolj samozavestni in prepričani v svoje izbire. Nosite ga za stabilnost in premagovanje občutkov krivde. Fluorit uporabljamo še za razstrupljanje telesa in premagovanje glivičnih okužb. Ugodno pa vpliva tudi na srce, prebavni trak, artritis in pljuča. Prav tako je primeren za ljudi z osteoporozo. Pomaga odpravljati slabe prehranjevalne navade, zato je še posebej primeren za tiste, ki želite shujšati ali pa spremeniti slog življenja.


Vpliv na čakre:

Čisti srčno čakro in ustvarja pozitivne vibracije, ki krepijo celotno telo. Prav tako ugodno vpliva na kronsko čakro, ki je center vašega odločanja. Ščiti auro, mavrični fluorit pa še dodatno vpliva na auro in odpravlja nasičenost aure z energijami drugih. Z njem lahko tudi meditirate, saj odpira tretje oko in lahko pripelje do jasnovidnosti in vizij.


Horoskop: dvojčka, bik, kozorog.


Programiranje kristalov


Kristal Fluorit XL

Kristal Fluorit XL

Fluorit - čakra: srčna čakra, kronska čakraFluorit - horoskop: dvojčka, bik, kozorogF..

12.00€ Brez DDV: 9.84€

Obesek Fluorit – krog

Obesek Fluorit – krog

Za boljšo koncentracijo in hitrejše razmišljanje.GLAVNE ZNAČILNOSTIčisti aurokrepi koncentracijoizbo..

18.00€ Brez DDV: 14.75€

Obesek Rumeni Fluorit

Obesek Rumeni Fluorit

Spodbudite skupno sodelovanje in harmonijo.Obesek je namenjen vsem, ki bi radi izboljšali sodelovanj..

18.00€ Brez DDV: 14.75€

Prikazujem 1 do 3 od 3 (1 strani)