OLH24

Nihalo Roževec

 • Šifra: A133
 • Razpoložljivost: Na zalogi
 • 21.00€

 • Brez DDV: 17.21€

Razkrijte skrivnosti!

GLAVNE ZNAČILNOSTI

 1. odgovori na zastavljena vprašanja
 2. podpira pri energijskem delu
 3. razjasnjuje situacije
 4. čisti negativne energije

OPIS

Vas mučijo vprašanja, na katera iščete jasen odgovor da ali ne? Potem je nihalo roževec prava izbira. Pomagal vam bo, da boste z lahkoto našli odgovore na najbolj pereča vprašanja.

Nihalo je izdelano iz roževca, ki je kristal brezpogojne ljubezni. S svojo vibracijo vam bo pomagal, da boste lahko sprejeli odgovore tudi takrat, ko ne bodo povsem po vašem okusu. Primeren je za začetnike, saj uči potrpežljivosti in vztrajnosti pri delu z energijami. Nihalo pa lahko uporabite tudi za čiščenje prostora.


Uporaba:

 1. Nihalo Roževec je osebni energijski pripomoček in ni primerno za posojanje. Če z njim rokuje kdo drug, ga očistite na lunini svetlobi, preden sami nadaljujete z uporabo.
 2. Z nihalom skrbno ravnajte in ga spoštujte. Pustite mu, da vam poišče prave odgovore, ne odgovore, ki si jih vi želite. Hranite ga izven dosega slabih energij ali pa ga redno čistite pod hladno vodo. Ne hranite ga v prostoru, kjer spite.
 3. Pred pričetkom dela se z njim uglasite tako, da ga nekaj minut držite v roki. Nato ga primite za vrvico in vprašajte, kako vam bo sporočalo odgovor »DA«. Nato vprašajte, kako vam bo sporočalo odgovor »NE«. To je osnovni način komuniciranja z nihalom.
 4. Umirite se in se miselno osredotočite na svoje vprašanje. Primite nihalo za vrvico in mu zastavite svoje vprašanje. Umirjeno dihajte, dokler se nihalo ne ustali v določeni smeri. Glede na korak 3) boste vedeli, ali vam sporoča odgovor »DA« ali »NE«.

Podobni izdelki

Kristal Roževec

Kristal Roževec

Roževec - čakra: srčna čakraRoževec - horoskop: bikRoževec - posebnosti: kristal ljub..

10.00€ Brez DDV: 8.20€

Lepotni valjček roževec in žad

Lepotni valjček roževec in žad

Lepotni valjček je priznan negovalni pripomoček, ki so ga na Kitajskem že v 7. s..

29.60€ Brez DDV: 24.26€

Oznake: čakre, čiste čakre, čiščenje čaker, nihalo, roževec