OLH24

Obesek Srček Sončev kamen

  • Šifra: A768
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 14.30€

  • Brez DDV: 11.72€

Razpoložljive možnosti


Obesek Sončev kamen priporočamo vsem, ki imate težave pri doseganju stabilnosti in osebne moči. Dal vam bo moč, da se boste borili za svoje interese, in vas spodbudil, da se boste uprli trpinčenju drugih. Prav tako pomaga Sončev kamen premagati fobije in duševne težave, kot je depresija.

S svojo očarljivo oranžno barvo z bleščicami, ki na prvi pogled deluje, kot da bi strmeli v sonce, omogoča občutek dobrega počutja ter vam nariše nasmeh na obraz še na tako slab dan. Spodbuja vas, da ste odprti, topli in prijazni. To toplino in srečo pa boste radodarno vlivali tudi drugim. Vsa njegova energija bo omogočila, da boste resnično zasijali. Dodaten zagon energije boste še posebaj občutili v časih, ko boste pod stresom, preobremenjeni ter v hitrem tempu. S tem, ko boste nosili kristal pri sebi, vam bo služil kot opomnik za upočasnitev, da boste živeli v trenutku ter cenili vse, kar vam ponuja življenje. 

Sončev kamen - učinki:

  • daje veselje do življenja,
  • čisti čakre,
  • prinaša srečo,
  • spodbuja k jasnejšemu razmišljanju,
  • pozitivno vpliva na lajšanje stresa.

Uporaba kristala

Popestrite svoj videz s svetlikajočim se modnim dodatkom ter se prepustite njegovi energiji. Obesek lahko nosite kot običajen nakit.

Nadenite si ga, ko se zbudite, in pospravite, ko greste spat. Priporočamo, da različnih vrst energijskega nakita ne hranite v spalnici, saj pri energijsko občutljivejših ljudeh kombinacija določenih vibracij lahko moti spanec (nemiren spanec, živahne sanje).

Sončev kamen - Vzdrževanje – energijsko čiščenje in polnjenje kristalov

Energijsko čiščenje: splaknite kristal pod tekočo hladno vodo.

Energijsko polnjenje: položite kristal za pol ure na sončno svetlobo.

Sončev kamen najprej energijsko očistite, nato napolnite. Postopek izvedite vsaka 2 tedna.


Sončev kamen je oblikovan kot simpatično srce in je primerne velikosti, da ga lahko uporabljate tudi kot t.i. touchstone, kar pomeni kamen za dotikanje. Gre za to, da se dotaknete kristala, kadar vas napadejo določeni občutki (sram, krivda, strah, trema, dvom, pesimizem). Dovolite, da njegova vibracija vstopi v vaše energijsko polje. Veliko ljudi pri tem občuti toploto ali mravljince. 


Sončev kamen je v tej obliki primeren tudi za uporabo pri meditaciji. Imejte ga v roki in meditirajte na temo, kaj ste pripravljeni izpustiti iz svojega življenja in kaj bi želeli, da v vaše življenje vstopi.

Podobni izdelki

Obesek Sončev kamen - nihalo

Obesek Sončev kamen - nihalo

Naj vaši talenti zasijejoTa obesek je pravi za vas, če:bi se radi izkazali,želite narediti dober vti..

11.40€ Brez DDV: 9.34€

Oznake: kristal, čakre, sončev kamen, obesek, srček, energija, sreča, stres